lördag 5 mars 2011

Sjuklövern - hur lågt kan man som folkvald politiker sjunka?

Axel Oxenstierna lär ha sagt till sin son Johan, som inför resan till Münster tvivlade på sin förmåga att förhandla för Sverige i den Westfaliska freden:

” An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur (Vet du inte, min son, med hur litet förstånd världen styrs)

Fredrik Reinfeldts föga ädla syfte att stoppa SD men till vilket pris

Ta en ordentligt titt på dessa människor. Så ser folk- och landsförrädare ut!

HISTORISKT, sa Reinfeldt, då han stolt talar om "historisk överenskommelse" i aktionen som mindre månar om invandrare än om den egna makten och kampen mot SD.

Reinfeldts syfte med överenskommelsen är att hindra SD att agera politiskt i invandrings- och asylfrågorna. Så lågt kan en svensk statsminister sänka sig för att begränsa demokratin.

'Lågt' är ordet som blivit synonymt med 'Reinfeldt'.

FORTSATT MASSINVANDRING...

... skriver bloggaren på Allra Underdånigast om Reinfeldts 'historiska överenskommelse'.

När resten av Europa i allt snabbare takt erkänner mångkulturens fullständiga misslyckande så sätter man den guldkalven på en ännu högre piedestal i Sverige. Det är ett sorgligt tillstånd för nationen och vittnar om det intellektuella och moraliska förfallet hos etablissemanget, men det är öppet mål för Sverigedemokraterna.


ILLEGALA INVANDRARE

GRÖNT LJUS FÖR ILLEGALA INVANDRARE är rubriken för bloggaren Cavatus.
Illegala invandrare, som har fått ett avslag enligt migrationsdomstolen, kommer att tillåtas att ha flera gratis förmåner och en möjlighet att starta egna företag. Dessa personer, i Sverige av politiskt korrekta media kallas "papperslösa" (de vägrar att visa sina ID-handlingar för myndigheterna), en eufemism för illegala invandrare, kommer att åtnjuta dessa fördelar som är ännu mer generösa än för lagliga medborgare, oavsett om de är etniska eller svenskar eller invandrare.


Begreppsförskjutning blir till avkriminalisering. Reinfeldts historiska beslut blir till en fortsatt inbjudan till fortsatta olagliga intransporter av s.k. 'papperslösa'.


FRI INVANDRING...
... innebär Reinfeldts historiska uppgörelse skriver Merit Wager som kommenterar en miggas uttalande ”äh, den som inte har tillstånd får vara här ändå, fri skola och fri sjukvård och bilda företag också och jobba svart”.

Merit Wagers kommentar:
Sverige närmar sig nu med mycket stora steg fri invandring. [...] Det är mycket tydliga signaler som sänds ut i världen om att man kan resa till Sverige, skriva in sig i asylsystemet och att man inte behöver bry sig om att man får avslag och enligt utlänningslagen ska lämna landet. För nu blir det nya bestämmelser som säger att även om man inte fått tillstånd att stanna i landet så kan ens barn utbilda sig där och själv kan man få nästintill fri tand- och sjukvård. Och så kan man jobba svart. Om inte regeringen och MP snart gör upp om att illegala invandrare ska ha rätt att arbeta också, förstås. Då är fri invandring genomförd och då kan man lägga ner alla dyra asylverksamheter...

Reinfeldt murar fast det multikulturella misslyckandet
Merit Wagers kommentar sammanfattar det historiska beslutet om fri invandring, varför alla dyra asylverksamheter "som Migrationsverket, migrationsdomstolarna, hemmen för ensamkommande minderåriga asylsökande, asylboenden överhuvudtaget, sfi-kurser etc. Och då behövs heller inga dyra jurister och inga gode män för minderåriga."

Syftet med Reinfeldts historiska beslut är att stoppa Sverigedemokraternas möjlighet att politiskt verka. Med hjälp av kriminalitet (begreppet 'papperslösa' rentvår från illegal handling!) och ytterligare 2 miljarder i utgifter åstadkommer han 'historia'. Handlingen är ju rent demoraliserande för hela samhället! Vilkas stöd har han? Folkets? Absolut inte. En handfull partiledare. Plus Bilderberggruppens strategi om globaliseringen.

Merkel, Sarkozy och Cameron har uttalat sig om att multikulturens experiment är totalt misslyckat. Vad gör Reinfeldt? Han gör tvärtom. Han murar fast det multikulturella misslyckandet. Och framstår som en av globaliseringens europatoppar. Bloggaren på MXp konstaterar att Reinfeldts politiska status har nått botten. Det är lågt. Hans nya demokrati är lika med mycket höga trösklar och kvävande lågt i tak. Nästan som kamelen och nålsögat.

Lägg märke till miljökommissarien Wetterstrand!


KÄLLOR * Allra Underdånigast: Det är alltid mörkast innan gryningen

* Cavatus Blog: Green light for illegal immigrants

* Merit Wager: Spontan reaktion från en migga

Läs SvD: Hur högt blir priset för snällismen!. Läs också alla kommentarer.

Farväl Sverige - Den öppna stölden av ett helt land!


Vad säger Lars Ohly?

4 kommentarer:

 1. Egentligen var det här väntat, för moderaterna har en massa (reaktionära) nyliberaler i sitt parti, och de har som bekant fri invandring på sin agenda.

  Reinfeldts nya Moderater är inget annat än en omskrivning av nyliberalernas gamla liberalism från 1800-talet. Så de är inte värst nya.

  Miljöpartiet, de gröna brukar förväxlas med grönt som gräset, men det är grönt som Islam som är deras ledstjärna.

  Nu får vi se hur de motiverar det här inför folket. Om folk är lika lättköpta som förr eller om vi kan spåra en omvändning. Vi får se den ärmaste veckorna...

  SvaraRadera
 2. Nu, jävla slödder ska ni få se!

  Namninsamling mot massinvandringen och bok om hur farlig Islam verkligen är.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/03/06/nu-javla-slodder-ska-ni-fa-se/

  SvaraRadera
 3. Jag undrar om företagarsverige har klart för sig, hur många av dom som kommer att gå i konkurs ?
  Den s.k. flyktingpolitiken kostar miljardbelopp.
  Alla kan inte försörja sig, direkt eller indirekt på skattemedel.
  Svenskarna får det allt sämre och kommer att dra ner på sina utgifter. Dagstidningar, kvällstidningar och veckotidningar, tillhör denna utgiftspost.
  Konsumtionen kommer att minska inom alla områden. Utom för de grupper som arbetar med flyktingar.

  SvaraRadera
 4. Ytterligare en namninsamling mot invandrares förmåner
  jämf. med svenskar, pensionärer och sjuka.
  2711 underskrifter

  Underskrift på denna länk.

  http://www.folketsvilja.nu/index.php?msg=tack

  SvaraRadera