torsdag 31 mars 2011

Sveriges banemän/kvinnor - några av dem

De omänskliga

"Sverige styrs från en ö. Riksdagen är isolerad, rent fysiskt. I fästningen bakom vallgrav och huggen granit barrikaderar sig de folkvalda."

Kenneth Sandbergs och Sandor Herolds brev till riksdagsmän och journalister uppskattas inte. De vill inte få några brev som påminner dem om vilket landsförräderi de gör sig skyldiga till varje dag.


Från Kenneth Sandberg
Sveriges banemän/kvinnor vill ogärna bli påminda om konsekvenserna av sitt vanstyre...

//Kenneth
...........

----- Original Message -----
From: maria.larsson@social.ministry.se
To: Kenneth Sandberg
Sent: Wednesday, March 30, 2011 8:20 AM
Subject: Ang. Re: dement


Jag önskar också bli bortplockad från din sändlista.

Med vänlig hälsning

Maria Larsson
Barn- och äldreminister,
Minister for Children and the Elderly
Socialdepartementet,
Ministry of Health and Social Affairs
Regeringskansliet
The Government of Sweden

Maria Larsson propagerade mycket för att människor skulle vaccinera sig förra året. Då hon tillfrågades om hon själv gjort detta så svarade hon nej! Nu ser vi början på hur det kan gå.På Aktuellt berättade en läkare att 60 kända fall bland barn som fått narkolepsi efter vaccineringen bara var början eller toppen på ett isberg. Men nu framträdde varken Maria Larsson eller Annika Linde, ansvarig läkare på Socialstyrelsen, som tidigare varit framme i TV och talat sig varm för vaccinering.

Så här skriver Agneta Lindskog, KD

Jag tycker det är enormt tråkigt att få brev från dig, Kenneth Sandberg.
Jag är tacksam om du tar bort mig från din sändlista i fortsättningen
Agneta Lindskog, KD

Philip Sandberg, liberal

Kan inte annat än hålla med Agneta...så när du ändå är igång plockar du bort även mitt namn från din sändlista....

Med vänliga hälsningar,
Philip Sandberg (fp)
Besök gärna www.philipsandberg.blogspot.com för mer information eller maila på philip.sandberg@liberal.se

Tidigare har miljöpartisten Peter Rådberg bett att få slippa korrespondensen från Sandor Herold och Kenneth Sandberg.


Peter Rådberg skriver så här bl.a. på Expressen om det rika Sverige:

”Sverige kan bidra till att göra en annan värld möjlig för den libyska befolkningen. Vi kan göra skillnad. Sverige ska verka för att flyktingar från norra Afrika får en fristad i Sverige och att övriga Europa öppnar sig för förföljda och förtryckta. Som ett av världens absolut rikaste länder är det vår skyldighet att agera och ge stöd till utsatta. (…) EU och Sverige ska aktivt stödja frihetsrörelsen i Libyen genom ekonomiskt och humanitärt bistånd.”

Folkpartisten Gunnar Andrén blir besvärad, då verkligheten tränger sig på i form av brev från medborgarna.


Från Kenneth Sandberg till Sandor Herold
Men visst Sandor, bör det "rika Sverige" kunna ta hand om ännu en (av de hitresta hundratusentals) irakerna.

Att vi däremot inte har resurser för att låta ett par (svenska..?) gamlingar bo tillsammans vid livets slut är ju en annan sak. Vi har ju lärt oss att "inte ställa grupper mot varandra"...

Därför är det väl knappast en slump att artikeln nedan är publicerad i Skånska Dagbladet - och inte i Asylsvenskan..?

//Kenneth Sandberg
.........

Kämpar för att få bo med hustrun

Av Mona Forsell 28 MARS 05.30

MALMÖ. 89-årige mannen: "Det är omänskligt att skilja oss åt efter 70 år".

Paret levde tillsammans i 70 år. Och en 89-årig man i Malmö kämpar nu för att få flytta till sin hustru, som sedan en tid tillbaka vistas på ett särskilt boende. Men hittills har myndigheterna sagt nej.

– Att skilja två gamla människor åt som varit tillsammans ända sedan 1941 är omänskligt, skriver den 89-årige mannen i sin överklagan.

Det var i december som Hyllie stadsdelsförvaltning sade nej till mannens begäran om att få flytta till samma boende som sin hustru. Malmöbon gick då vidare och överklagade beslutet, men nu säger även förvaltningsrätten nej.

Myndigheterna anser att 89-åringen har ett mycket begränsat behov av stöd och hjälp när det gäller både sin personliga omvårdnad och sitt hem.

Dement kvinna utvisas ensam
Text: Bibi Häggström
Publicerad 17 oktober
Malmö
"Hon vaggar det dockliknande föremålet om och om igen och gör en beskyddande gest över ”barnets” ansikte. Samtidigt gör hon obscena gester och skriker vulgära okvädningsord. 57-åriga Gasmeya Jabber Miteb har frontallobsdemens. Inom kort ska hon utvisas till Irak."

From: Sandor ...
To: bibi.hagstrom@sydsvenskan.se
Sent: Monday, March 28, 2011 8:58 AM
Subject: dement

Hej
Om jag inte minns fel så var det så enligt tidigare artiklar om den dementa kvinnan att hon skulle utvisas till Irak eftersom hon hade en son där som hon tidigare hade bott hos.

Nu gick inte utvisningen att verkställa därför att sonen blev mycket lägligt strax innan utvisningen "kidnappad" hemma i Bagdad och försvann.

Har den "kidnappade" återkommit tro eller är han fortfarande försvunnen?

Du kan lugna familjen med att modern kommer att få stanna särskilt nu när Sydsvenskan har publicerat den andra artikeln i fallet.

Sedan undrar jag om du själv tror på sagan om den "kidnappade"?

Sandor Herold,Malmö
............

Utvisningen avgörs i EU-domstolen
Gasmeya Jabber Miteb tillhörde dem vars utvisning stoppades efter att hennes gode man, Houria Svensson, lämnat in en ansökan och även anmält hennes fall till Europadomstolen.

Sonen Ali Omer Khalef är mycket, mycket orolig för att mamman ska utvisas.

Om hon skulle få stanna är frågan var och hur hon ska vårdas. Sonen är osäker på om de klarar att ta hand om mamman nu när familjen inom kort kommer att utökas med ett barn...

....

Klicka här för att se statsskulden, och hur den växer!

Det revolutionära nätverket. Boken avslöjar att högern och vänstern har gått ihop för att förråda vårt land Klicka på länken och läs online om det värsta landsförräderiet i historien

9 kommentarer:

 1. Det är beklämmande att dessa fega,onyttiga, ätare och parasiter till politiker,som inte utfört något egentligt och nyttigt arbete under hela sitt liv.
  Barrikaderar sig och gnäller över den korrespondens dom får från svenska medborgare.
  Dom gnäller som bortskämda tonåringar.
  Sverige hade varit ett avsevärt bättre land att leva i; utan dessa ormar till parasiter !

  SvaraRadera
 2. Dessa politiker kan inte VÄGRA att ta emot brev eller mejl från medborgarna i det land de är tillsatta som politiker av just medborgarna och de skall verka enligt medborgarnas önskemål.

  DE ÄR ANSTÄLLDA AV OSS SVENSKA MEDBORGARE SOM BETALAR SKATT ELLER HAR BETALAT SKATT.

  Man kan nästan inte tro att det är sant men tack och lov kommer dessa politiker bli nedknuffade från sin piedestal vid nästa val.

  Både Kenneth S. och Sandor H. är fantasiskt duktiga på att meddela dessa sk politiker vad vi medborgare tycker och de har tusentals väljare bakom sig.
  Amlitz

  SvaraRadera
 3. Nån som kan ta reda på om Maria Larsson har varit med på något Bilderberg-möte? Det som gjorde mig misstänksam var det att hon propagerat för dom förbannade spruttorna men själv vägrat ta dem. Alltså visste hon redan i förväg att det är rena gift-spruttor.

  SvaraRadera
 4. Att politiker lyssnar på de som har röstat dit dom alltså väljarna har väl ALDRIG hänt inte i detta Land och troligen inte heller i andra. Politiker står i valrörelserna och talar varmt om det de vill genomföra under kommande mandat period och söker för detta väljarnas förtroende och när väl väljarna har gett dom sitt stöd skiter de högaktningsfullt i allt vad väljare heter. Sen börjar de sin kohandel sinsemellan med ett givande och tagande skyhögt över folkets huvuden med så lite insyn som det bara går och till sin hjälp har de sina skrämda medlöpare inom hela den samlade mediaeliten. Att politiker inte kan vägra att ta emot brev och epost från folket är ju rätt men det är inget som säger att de skall läsa dom långt mindre att följa dess inehåll. Att dom allra helst vill bli borttagna från vissa personers sändlistor är ju helt förståligt för de vill enbart lägga energi på sådant som ger dom ros ingen kritik är acceptabel för den kommer anser dom från sådana med mindre vetande.De vill på sin höjd ha tackbrev från de slödder som har fått PUT och därmed har betald semester med EXTRA ALLT fram till dödagar. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 5. Bengt Lundström1 april 2011 07:32

  Kolla SOU 2011:28 av den 31 april! Nyval är nödvändigt. Alternativt vapen till åtminstone 100.000 pensionärer för den sanering som måste till.

  SvaraRadera
 6. Bengt Lundström1 april 2011 07:36

  Vill Vår Stund i Sverige ändra datumet i min tidigare kommentar till den 31 mars?. Blev fel då jag blev oerhört upprörd efter att ha kollat förslaget SOU 2011:28! Bengt Lundström, pensionär.

  SvaraRadera
 7. Shadowes,

  Jag såg Maria Larsson på TV få sig en spruta, men jag misstänker att det var svag saltlösning istället. Sådant kan man ge som är helt ofarligt, men då är hon i alla fall med på ett TV-inslag och visar att även hon tar "vaccinet".

  Jag har inte det minsta förtroende för dessa landsförrädare!

  SvaraRadera
 8. Till Pursvensken

  Att politiker inte lyssnar till sina medborgare eller läser vad vissa av dem skriver till dem är inget skäl till att vi inte skall slå dem i skallen med att DE är till för OSS och inte tvärtom och att de är anställda av oss. Vi skall bombardera dem med vad vi tycker och tänker och där är Inger-Siv Mattson ett gott föredöme.

  Själv har jag skrivit till Maria Leissner men hon delegerade ärendet till Göran Hägglund som visserligen skrev ett svar men vars innehåll var snömos.
  Amlitz

  SvaraRadera
 9. Jag själv är ljusår från Inger-Siv Mattsson i mitt sätt att skriva och formulera mig och inte bara från henne utan även alla duktiga Bloggare som tex Gerda och DB som är är fenor på detta område. De som VILL,ORKAR och KAN skall ju givetvis BOMBARDERA våra folkvalda med texter och hoppas på att få vettiga svar men jag personligen anser att min lediga tid kan jag nyttja till något mer kreativt än att skriva texter till IDIOTER där jag vet vad svaret blir BLA BLA BLA BLA detta ger mej absolut ingenting. Jag har inte fram till idag med mina 43 år i arbetslivet kunnat bete mig så mot min nuvarande eller tidigare arbetsgivare som våra politiker kan bete sig mot sina uppdragsgivare VI väljarna och folket. Jag är djupt imponerad av er som har orken och tar er tiden att skriva till dessa töntar till politiker där ni nästan till 100 procent vet att svaret är som goddag yxskaft. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera