lördag 19 mars 2011

Vinnare och förlorare i Sverige

Ur Fredrik Reinfeldts bok ”Det sovande folket”

Vi vill inte se ett samhälle där människor svälter, men i övrigt ska inga standardkrav skattefinansieras.”

Från Last viking har följande information inkommit:

ATT KORSA GRÄNSER:

Om man korsar den nodkoreanska gränsen illegalt får man 12 år i arbetsläger

Om man korsar den iranska gränsen illegalt blir man fängslad på obestämd tid

Om man korsar den afghanska gränsen illegalt blir man skjuten

Om man korsar den saudiarabiska gränsen illegalt blir man satt i fängelse

Om man korsar den kinesiska gränsen illegalt är det osäkert om någon
någonsin kommer att höra av dig igen

Om man korsar Venezuelas gräns illegalt blir man stämplad som spion och dina framtida odds dåliga

Om man korsar den kubanska gränsen illegalt blir du politisk fånge och ruttnar bort där

OM DU KORSAR DEN SVENSKA GRÄNSEN ILLEGALT FÅR DU
ett jobb körkort, sjukförsäkring, socialhjälp, matkuponger, kreditkort, bostad,
gratis hemspråksundervisning, gratis läkarhjälp, Information från myndigheter får du naturligtvis tryckt på ditt hemspråk

Du får rätt att bära ditt lands flagga i demonstrationståg så du kan få respekt för du är ju inte svensk riktigt än och Sverige värnar om DIN kultur.

Plus gratis advokathjälp, gratis support och mental rådgivning, personlig assistance och service, lön under tiden Du lär Dig svenska samt en extra belöning efter det att Du lärt Dig svenska, kontanter direkt på fickan mm. mm.

Du får också rätt att bära ditt lands flagga i demonstrationståg så att Du kan få respekt -för du är ju inte svensk, inte riktigt än i alla fall, svenska myndigheter värnar ju som bekant om Din kultur! Betydligt mer än om vår egen svenska kultur! Sedermera får Du även dubbelt medborgarskap om Du så önskar.

Och enl. Migrationsverkets egen rapport ”Argusrapporten” så finns det många s.k. ”flyktingar” som lyckats med bedriften att kapa åt sig dubbla, ibland även femdubbla, identiteter och således lika många förmåner och löner enl. ovan!
Inkvoterade arbeten var det ja…

Läs om Ali i puckelpisten!

Vilka är vinnarna i det svenska samhället?

Sysselsättning för alla "nyanlända" i Borlänge


Mer än 60 % av dessa är analfabeter

Vilka är förlorarna?

6 kommentarer:

 1. Vad är det som ligger bakom denna massinvandring undrar man. Den underlige - minst sagt - statsminister vi har står och säger saker ungefär som om han läser en läxa. Hans blick blir mer och mer tom när han står och propagerar för fler och fler flyktingar. Det är tydligen bestämt att svenskarna skall bytas ut mot mörkhyade människor från Afrika. Svenskarna duger inte längre till annat än att betala skatt.
  Våra sjuka och gamla vill han ta död på så fort som möjligt.
  Samtidigt som massor av flyktingar lyckas ta sig på egen hand till Sverige skickar Migrationsverket även representanter till Libyen för att erbjuda skydd i Sverige för flyktingar från Somalia och Eritrea.
  Detta kunde läsas på textTV - i torsdags.

  Var det detta vi röstade på i valet - det tror jag inte - vi har blivit grundlurade.
  Amlitz

  SvaraRadera
 2. Jag blir alltmer övertygad om statsministern är ett offer för Project Monarch d v s han är en Manchurian Candidate fullständigt programmerad som en robot. Exakt vem som är hans handler kan jag inte riktigt veta. Det kan vara Philippa men också nån helt annan, kanske Schlingmann eller nån annan. Ytterst ansvariga både för 32:ans såväl som Sveriges tillstånd är sannolikt familjen Rotschild och andra mäktiga familjer i den ligan.

  SvaraRadera
 3. Visst kan man undra vad det är som ligger bakom denna massinvandring och VI lär nog aldrig få ett svar som VI kan känna oss tillfreds med tråkigt nog. Detta har ju pågått under minst 40år och dåtidens och nutidens politiker har varit rörande överens i denna fråga och folk har ju röstat under alla dessa år på något av dessa partier så även större delen av befolkningen har ju gett sitt fulla stöd för detta.Undantaget NU SD. Nu är det ju så att större delen av befolkningen har under dessa år blivit bidragsnakomaner och VI vet ju hur naromani plus systematisk politiskhjärntvätt från många håll och då inte minst från facket kan förstöra hjärnan och det är just detta som har hänt hos flertalet Svenskar de kan inte längre tänka och agera på egen hand utan de måste hela tiden ha vägledning för att klara av vardagen.Sammhället är idag fullt av människor som har som sin huvudsyssla att lotsa och hjälpa folk alltifrån det mentala till att skura deras badrum enbart för att deras som det så modernt kallas livspussel skall gå ihop allt finansierat av skattebetalarna. Amliz undrar var det detta VI röstade på i valet det var just detta som 94% röstade på men INTE JAG för jag röstade för Sverige och Svenskarna alltså på SVERIGEDEMOKRATERNA.Vi måste komma ihåg fast med en viss form av skepsis att bara för ett par månader sen hade 7 av 10 Svenskar stort ja tom mycket stort förtroende för Landsförrädaren Fredrik Reinfeldt detta ger väl en hint om vad Svenskarna vill och önskar sig. Den som jag anser vara Landets största fiende idag är Per Schlingmann han är Moderaternas Partistrateg och ligger bakom de Nya Moderaterna och tillsammans med Fredrik Reinfeldt och Anders Borg blir dessa herrar en trojka som är rent ut sagt livsfarlig för Sverige och dess befolkning. Jag ser med stor oro över vad som komma skall både i närtid och på något års sikt det blir i varje fall inte tårtkalas som kommer att dukas upp för oss Svenskar utan det blir tvärt om att dra åt livremmen ytterliggare ett par hål. Och till sist nu med Alliansens uppgörelse i invandringsfrågan med MP kan VI lägga Nyvalstankarna helt åt sidan nu rider Alliansen ut de nederlag de får i Riksdagen och under denna tid filar de på hur de skall kunna vinna valet 2014 och få så stort inflytande själva inom Alliansen som det någonsin går. Den som lever får se hur det går. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 4. Varför går pursvenskar och invandrare med samma värderingar till sitt arbete kan man ju undra? Är det för att försörja inavlade analfabeter / okunniga, kriminella, psykiskt störda och dessutom en enorm myndighetsapparat som skapats för ändamålet? - Sluta jobba och erbjud era arbeten till dessa nytillkomna! För dig som ännu är ung och är "Luthersk" och inte vill försörja parasiter men vill göra rätt för dig; Sök arbete i ett land långt härifrån. Du har bara ett liv./ Pensionär

  SvaraRadera
 5. Jag blir helt bestört när jag läser detta! Kanske för att jag själv är sjukpensionär och ofta känner att jag 'parasiterar' på samhället. (Och föreslå inte nu att jag ska börja jobba, för det skulle jag om jag kunde!!!) Vad är det för människosyn som presenteras här??? Vi är alla lika mycket värda!!! Och jag blir rädd när jag ser vad en del människor tycker. Och väldigt många jag har sett stå för denna förtryckande åsikt om människor som inte är av A-sorten, som jag tror Hitler kallade det, har ingen som helst distans till sina egna åsikter. Ex. som en kvinna i en dokumentär om Sverigedemokraterna uttryckte det: "Kommer vi inte in i riksdagen flyttar vi till Thailand, för då vill jag inte bo i Sverige" Hallåååå???? Denna kvinna och hennes man hade en lägenhet i södra Thailand där en stor del av befolkningen är muslimer. Och ett av skälen till hennes engagemang i SD var invandringen av muslimer i Sverige. Varför duger dessa människor på ett ställe men inte ett annat? Jag tycker det är dags att vi slutar vara rädda för olikheter! Och inse att vi lever i ett oerhört överflöd i Sverige som vi faktiskt har råd att dela med oss av till dem som har levt under knappa eller svåra omständigheter!!!
  (Och som kommentar till bilderna däruppe med texten "De offrade pensionärer o.s.v." De (gissar att det är nuvarande regering som åsyftas) offrade inte pensionärer m.m. för invandrare och asylsökande. De offrade dessa grupper för att de rika skulle bli rikare!!!)

  SvaraRadera
 6. Varför kommer man ständigt dragandes med Hitler och att VI skulle vara rädda som har en annan syn på invandringen i allmännhet och speciellt den som kommer från muhammedanien och även att VI har en skrämmande människosyn är det för man har INGET annat att komma med det har blivit för VISSA personer som en SLOGAN. Det måste ju vara skönt för anonym att se vårt land flöda av GRÄDDE och HONUNG men detta gör däremot INTE jag. Vore det så att det fanns ett STORT överflöd i vårt samhället då skulle det INTE finnas några hemlösa och INGEN skulle behöva gå till välgörenhetsorganisationer för sitt dagliga uppehälle. Det finns personer i detta land som ser till invandringens bästa före våra egna Svenskars jag tillhör INTE dessa med stolthet. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera