tisdag 26 april 2011

Är detta framtiden för oss kristna i Sverige?

Från Atlas Shrugs

Horder av muslimer slaktar kristna

Jag rapporterade här om detta redan den 19 april. Muslimska upplopp då Nigeria närmar sig val av kristen president, förkolnade kroppar i rader på vägen.

Foto: Kaduna, Nigeria (AP) - Brända lik med machetesår låg i rader och rök steg över denna stad där kravaller bröt ut igen i tisdags bland muslimska anhängare till oppositionen som var upprörda över beskedet att den kristna sittande presidenten hade vunnit valet. Läs mer .


Varför kämpar vi för jihad i Libyen? Varför Libyen? Om vi ska militärt ingripa, låt oss börja rädda kristna, judar, hinduer och alla icke-muslimer från islamisk överhöghet. Varför bidrar vi till att installera ett universiellt kalifat?

1 kommentar:

  1. Läste ett rätt gripande brev från en amerikansk soldat i Afghanistan på just Atlas Shrugs. Orkar ni översätta det så kan ni ju posta det på svenska. Fanns även en kommentar längre ner som berättar om en kanadensisk soldats upplevelser i samma land och handlar om utnyttjandet av småpojkar sexuellt. Väldigt skrämmande saker men rörande ändå beträffande hur dom västerländska aoldaterna reagerade.

    SvaraRadera