måndag 25 april 2011

Civilminister (KD) Stefan Attefall underlättar islamiseringen av Sverige


"Efter det senaste utspelet från bostads- och civilminister Stefan Attefall(SvD 23/4 2011) om att tillåta statsstöd för att bygga moskéer i Sverige så måste man dra slutsatsen av att problemet med integrationen i dagens Sverige är att Sverige inte är tillräckligt muslimskt.

Tills för inte så länge sedan saknade vi moskéer, vi tillät inte någon statsfinansierad massomskärelse av små spädbarn, vi har varit noga med att bedöva våra djur innan slakt, och vi har avskaffat den gamla traditionen med brudpeng. "

"Om man ska summera texten så kan man konstatera att det svenska samhället är på god väg att integreras i det muslimska och vad man tycker om det står en fritt. "

Läs allt på Newsmill


Därför vill de döda oss!


Landsförrädarna jobbar på kan man säga.

3 kommentarer:

  1. Här är ännu en Landsförrädarjävel man önskar få in i kikaren om och när den dagen kommer. De har SÅÅÅ in i helvete sjuka hjärnor de som bedriver ja vet ej fan men det är INTE politik de bedriver i vart fall de inom 7Klöven(nn). De kan INTE fort nog få Sverige till att bli en STAT där ISLAM SKALL råda fullt ut inom alla samhällsområde.Jag går nästan och önskar att samhället brakar ihop riktigt duktigt så det blir legalt att gå ut på gator och torg och ta tag i den STORSTÄDNING som är ett MÅSTE för att få tillbaka den ordning och reda som en gång har varit rådande i detta av Politiker och Media helt förrödda Land Sverige. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera
  2. För PURSVENSKEN m.fl. oroade / förbannade. Det vore bra om vi folket, som påtvinga(t)s detta helvete kunde få veta var alla dessa företagsledare, ministrar, politiker och myndighetsansvariga som har sin utkomst av detta bor, så att det du lite försiktigt kallar "storstädning" kan verkställas. Annars kommer ingenting att förändras, bara försämras.

    SvaraRadera
  3. Ja, vi borde verka så att alla dessa fina områden med fina människor också blir kulturberikade med mohammedanstallar och brinnande bilar och skolor. Låt skitstövlarna få känna av sin egen politik också.

    SvaraRadera