måndag 11 april 2011

Elin - offer för svenska politikers "godhet"

(Översättningen från danska har gjorts av en god vän. Texten var så viktig att jag ville att den skulle nå ut på svenska för många. Jag har valt att inte lägga ut länken där de ohyggliga bilderna publiceras. Dessa kan man finna på Snaphanen för den som vill)

Elin – ett offer för svenska politikers invandringspolitik

Det är överhuvudtaget inte behagligt för normalt känslosamma personer att få se dessa bilder från mordplatsen på Hisingen i Göteborg i september förra året, och bilderna kommer definitivt inte från någon av mainstrempressens känsloskygga krämare. Istället är det någon från polisen i Göteborg som släppt ut dem genom köksdörren, lagom till att det drar sig samma till rättegång och dom mot förövaren etiopiern Ephrem Tadele Yohannes.

Frågan är om det överhuvudtaget är nödvändigt att se bilderna? Men genom att inte visa dem skonar man inte bara den mördade svenskan Elin Kranz’s anhöriga, utan också den svenska pressen och de svenska politikerna. Detta är en avvägning.

Det finns andra unga svenska flickor som fått lida en liknande ”globaliserad” död eller fått svåra skador under 2010 och under årtiondena dessförinnan. Förtjänar inte dessa att de brottsliga handlingarna mot dem också exponeras för allmänheten? Jag är överhuvudtaget inte intresserad av att tona ned dessa obehagligheter bara för att svenska journalister och politiker med sitt helt handgripliga medansvar inte skall få uppröra allmänheten, inte skall få tillåtas framstå i sina ohyggliga detaljer och upprörande händelser. Den svenska massmedians kliniska behandling av dessa tragedier är inte anpassad för att allmänheten skall få uppfatta situationens fulla allvar. Det skall inte få krypa in under skinnet på oss, utan förträngning är målsättningen: Vi skall hålla skenet uppe, hålla på ”The Stiffer Upper Lip” och få det överstökat och bortglömt i en hast, så att vi kan gå vidare i lugn och harmoni.

Den sexmördade Elin Kranz, bara 22 år gammal, hon fick hela sitt liv stulet, hon är död. Nu är det försent att gråta.

Men det är ändå inte försent att gråta, det är inte försent att påpeka att det alltid finns någon som har ett direkt ansvar och andra som har ett indirekt och moraliskt ansvar. Ingen som lever och handlar är ansvarsbefriade för sina beslut och handlingar. Detta måste påpekas även om dessa samhället stöttespelare kommer att gå i graven utan att någonsin ha blivit mer än försiktigt informerad om sin medskyldighet till de förbrytelser som skett mot alla de som de var satta att skydda och tjäna. De distanserar sig ändå språkligt från all kritik genom ord som ”främlingsfientlighet”. Men de tar helt fel. Varje fientlighet som förekommer är riktad där de hör hemma; mot dem själva – och de vet det genom sitt krystade överjag. Mot sin okunnighet, likgiltighet, karriärsfixering, sin ansvarslöshet och sin fega avsaknad av civilkurage.

Att inneha ansvar bör ideellt sett kunna medföra att man får ansvar. I Holland anklagade två homosexuella kommunen i Utrecht för sveda och värk, kränkning och ekonomisk förlust för att några unga marockaner inte tolererade dem i sin närhet. Partier i regeringsställning i Sverige har under tiden belastat sina svenska medborgare med ett lågintensivt krig, med många hundratusentals våldsoffer och inte så få tusen dödsoffer också. Man skulle gärna vilja få reda på det ungefärliga antalet. Och allt detta har gjorts utan att fråga det svenska folket, för de visste att de aldrig skulle få ett ”ja”. (Varje Gallupundersökning mellan 1983 och 2001 har visat att fler är emot denna invandringspolitik, trots skiftande regeringar, än vad som varit i Danmark.)

Den svenska befolkningen borde överväga att istället föra kriget mot de ansvariga politikerna, ett juridiskt krig naturligtvis. Jag vill gärna se de valda ansvariga representanterna för dessa partier, vem av dem som kommer att orka rent psykiskt genomgå en sådan process. Det skulle vara intressant att få klargjort om den borgerliga och de tidigare riksdagspartierna är juridiska förbrytare eller bara moraliska.

När det är avklarat kunde man börja granska journalisterna. Gärna alla 18. 000 vad mig anbelangar, men särskilt de värsta lögnhalsarna och lurendrejarna i tidningarnas ledning. Deras strålande och välbetalda karriärer grundar sig på andras problem, rädsla och det helvete som är köpt och betalt för att strö socker på ett historiskt förräderi. De borde åtalas i domstol för att vara medansvariga till detta förräderi.

Därför bloggar de om detta efter bara någon timmes eftertanke, något som andra skulle ha kunnat göra på ett helt annat sätt, troligen jag också. Men man ska komma ihåg; en eller flera av Göteborgs poliser har läckt dessa bilder på Internet därför de har haft allvarliga betänkligheter, de har tänkt sig för grundligt innan de beslutade sig för att göra det. De ville att de ruskiga bilderna på flickan skulle ses av allmänheten. De ville att Elins döda kropp skulle vittna mot de ansvariga. Poliserna har velat ge meningslösheten en slags mening. De flesta kan nog inse att odjuret Ephrem Tadele Yohannes inte är den enda upphovsmannen till denna tragedi. Elins våldsamma död kom inte nedfarande från himmelen.

Nej, den steg på spårvagn linje 5 i Göteborg. Den gjorde det för att ett antal människor hade beslutat att mördaren och mord – som redan ses som grovt kriminellt i USA – skulle få befinna sig just i Göteborg.
(…)
Via Uriasposten Mordet på Elin Krantz. – läs Marcus Birros artikel om mordet: “Vi är utsatta för terror i vårt eget land.”
Tyvärr finns det inget som helst som tyder på att de kommande åren inte kommer att drabbas av flera liknande mord. Främst av alla i landet för denna ödeläggelse, går kvinnorna i Feministiskt Initiativ. De har inte förstått någonting som helst av denna värld som vi lever i.

Elins person existerar bara som något som kan förträngas eller bortförklaras. De skapar bara oreda i räkenskaperna.

Kvinnor (inte alla) har tillsammans med kristligheten (inte alla) trott att de är bra på att skapa ett uthålligt samhälle, men de är ur stånd att försvara det. Tyvärr kan de överhuvudtaget inte sluta när de väl har börjat. De är beredda att ogiltigförklara hela systemet: Feministiskt initiativ vill införa allmän flyktingamnesti och ge papperslösa kvinnor rätt till skydd.

Om Sverige, helt mot förväntningarna, överhuvudtaget existerar som nation och 100 år, ja, bara efter år 2050, så kommer den bestå av ett tomt skal där invånarna inte kommer att ha annat än ett pass, en gemensam myntfot och sitt inbördes hat. De har nog redan drivit sin sak därhän, till ” “the point of no return”. Det var inte vad de avsåg, att nedkalla en katastrof över landet. Det var en oavsiktlig bieffekt i godhetsprocessen. Ibland önskade man sig en riktig skurk framför en hord av amatörhelgon. Vem som orsakar mest skada får stå öppet.

Från Missional Experiences har jag hämtat följande:

ETT POLITISKT MORD' - Inemot 1 000 personer ställs till svars

- ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”

Det är den 17 maj 2001, och Mona Sahlin är integrationsminister (s) i Sverige. Hon säger de här orden i Sveriges Radios P1 Morgon, skriver Julia Caesar i sin Söndagskrönika idag (3/4 2011). Läs hela artikeln som ytterst handlar om det mångkulturella experimentet som Sveriges politiker gör till världsledande flyktingmottagande nation.

Ansvariga för mordet
Bloggaren ser profetiskt hur 869 ansvariga för mordet på Elin Krantz återfinns i en aldrig tidigare skådad rättssal. Rättegången mot Elins mördare Ephrem Tadele Yohannes är ett led i detta mord, som är ett politiskt mord med politiker, migrationsmyndighet och media som ytterst ansvariga, vilka måste ställas till rätta för de mord och de våldtäkter som sker gentemot kvinnor i Sverige...

In i domstolssalen syns följande partiledare träda in och inta de åtalades plats: Fredrik Reinfeldt (M),

Jan Björklund (FP)

Maud Olofsson (C)

Göran Hägglund (KD)

Mona Sahlin (S)

Håkan Juholt (S)

Peter Eriksson (MP), Maria Wetterstrand (MP)

Lars Ohly (V)

Ja, alla 349 riksdagsledamöter (utom SD) från Anton Abele till Thomas Östros vilka alla är ansvariga för mordet.

Vidare ser vi 290 kommunalråd från Ale till Övertorneå kommuner skrida in i domstolens sal. Dessa 290 kommunalråd med lokalt ansvar går inte fria från ansvar.

I spetsen går Ilmar Reepalu.

Migrationsverket med dess chef Dan Eliasson och mellanchefer ett 50-tal ansvariga.

Mediarepresentationen tågar in ledda av Eva Hamilton.

200 journalistansvariga för det medlöperi man ägnat sig åt i den förljugna skildringen av det politiska mordet, vilket är ett av alla de tragiska och katastrofala följderna av det svenska experimentet med det mångkulturella samhället.

VAD BORDE PÅFÖLJDEN BLI? Brott som begåtts handlar ju inte bara om mordet på Elin. Invandrarkriminella som bara släpps rakt in i Sverige står ju för 4,5 gånger fler våldtäkter än de som begåtts av inhemska förövare. Observera dessutom islams tradition av våldtäkt som männens jihad. Notera de ungas beteende inlärt av de äldre islamisterna.

VAD BORDE PÅFÖLJDEN BLI? Alla 'åtalade' borde först och främst befrias från alla sina uppdrag i det svenska samhället. Dessutom borde samhällstjänst under tio år vara en adekvat påföljd. Reinfeldt-Sahlin bör få visa vad de går för i allmän samhällstjänst under 20 år

3 kommentarer:

 1. Det kan komma andra tider då, dessa parasiter kommer att stå till svars för det dom gjort.

  Alla har vi träffat på kapos som säljer sig för en lön, på olika myndigheter. Utan deras medverkan
  hade denna idioti inte varit möjlig.
  Många av oss har sparat deras namn och handlingar.
  För det kan komma andra tider då, dom kommer att ställs till svars.

  SvaraRadera
 2. Det var en fantastiskt bra artikel. Man blir skakad av den!

  SvaraRadera
 3. Även om dom lyckas undkomma den jordiska rättvisan så kommer dom aldrig undan Karma. Därför är det ytterst sannolikt att många av dessa förrädare och kramare kommer återfödas i mohammedanfamiljer, kanske i ett avlägset mohammedanland. Kanske rent av som flickor, även dom som var män i det tidigare livet. Så tänk er den som idag heter Bengt Westerberg, nåäta gång kommer han vara en liten flicka i Somalia. Hans partikollega Maria Leissner kanske blir zigenarhövding i Rumänien.

  SvaraRadera