onsdag 27 april 2011

Islam - ondskans religion

Bloggen fick en kommentar om att det fanns ett brev från en amerikan stationerad i Afghanistan, som publicerats på Atlasshrugs. Brevet var bra och kanske kunde det översättas. Jag har gjort så gott jag kan och brevet speglar vad islam är och framförallt kvinnosynen.

Så här skriver Pamela Geller, Atlasshrugs:

Jag tänkte att Atlas läsare skulle ha nytta av information från en rättfärdig marinofficer "på fältet" stationerad i södra Afghanistan, som jag svarar från tid till annan. Lysande på många sätt.

Afghanistan Observationer

”Jag mailade till dig för en tid sedan mitt beröm för ditt arbete. Jag gör det igen. För närvarande är jag utplacerad i min infanteribataljon av Marinkåren till Helmand, AFG. Dagligen får jag se vad landet erbjuder: förtryck av kvinnor, övergrepp mot barn, stagnation av sinnen, industri och hopp ... bortkastade liv. Med ett ord: Islam.

Jag har haft några starka ögonblick under de senaste månaderna i Afghanistan. De har format min syn på det här stället och islam. Häromdagen gick jag från ett läger till våra fordon med en grupp äldre, då, ca 60 meter bort, märker jag en kvinna ca 20 eller 25 år gående mot oss med sin lilla dotter. Hela hon var klädd i svart tyg och rörde sig som en stripig vålnad. Varje rörelse var rädsla. När hon var på ca 20 stegs avstånd från oss, flyttade hon sig från vägen, intill kanalen, och hukade sig tillbaka mot oss. Hennes lilla dotter gjorde samma sak. Senare frågade jag en av våra tolkar varför hon gjorde det och han sa att hon inte ville "bringa vanära." Jag frågade honom retoriskt, "Inser du hur absolut uppskruvat detta är?" Naturligtvis gjorde han inte det.

Några dagar senare gick vi i närheten av ett läger i ett område där marinkåren aldrig hade varit förut. När vi patrullerade och säkrade, kom en grupp små pojkar ut och såg oss. I en nation utan läs-och skrivkunnighet är Marinkåren en veckas spänning och skvaller. Jag hade lite karameller i en påse så jag delade ut några samtidigt som vi pratade med barnen om utlänningar, talibanerna och fred. I samma ögonblick kom två av de sötaste små flickor jag någonsin har sett och kikade ut från lägret och genast blev de små pojkarna rasande och jagade dem med käppar, kastade dem och träffade en flicka rakt i ryggen. Jag tog omedelbart pojkarna i upptuktelse och berättade att vad de gjorde var inte bara fel, det var elakt. Pojkarna skrek tillbaka att de var "bara flickor!"

För två dagar sedan såg en av lingvisterna som jag arbetar med ut som om hans hjärta brustit. (vara förkrossad). Jag frågade vad som var fel och hans vänner, alla med uttryckslösa leenden, sade att hans fästmö tog livet av sig! "samtidigt som de alla skrattade utom den vars hjärta brustit.. Jag trodde inte på dem i början eftersom människor inte reagerar på tragedier med triumferande skratt. Jag frågade igen vad som fattades och de upprepade att hans tjej hade tagit livet av sig. Då såg han upp vemodigt och nickade. Hennes föräldrar försökte tvinga henne in i ett äktenskap med en annan man och hon gjorde motstånd. De pressade henne, så hon tog gift. Hans vänner fortsatte att förklara att det var OK eftersom "hon var en flicka och det finns många andra." Jag bad dem sluta som bara en arg Marine kan göra. Jag beskrev för dem i mycket okänsliga termer att de alla är förda bakom ljuset ( fel inställning)och deras attityd är anledningen till att landet befinner sig på stenåldern och att denna plats har inget hjärta och deras själar är döda. Jag sa till dem att de måste ta till sig och få in i sina huvuden att en kvinnas liv är lika viktigt som en mans och när en kvinna dör är det lika tragiskt som när en man dör. De tittade på mig som om jag förklarade för dem en djup hemlighet och två av dem nickade till och med. Kanske finns det hopp. Jag önskade att lingvisten rördes av detta.

Jag blir mer och mer upprörd över Islams kultur här. Jag blir alltmer högljudd. Vid ett möte häromdagen då de lokala äldste diskuterade olika sätt att förbättra denna plats meddelade jag att den verkliga situationen är att männen här är så upphetsade (screwed up) så att det är dags att beväpna kvinnor med maskingevär och ge dem en omgång (männen) . Några skrattade men det gjorde inte jag. Snart skrattade ingen när de förstod att jag var allvarlig. Vad jag har lärt mig är att islam är smärta och mänskligt lidande. För resten av mitt liv kommer jag att bekämpa Islam där den visar sig. Även de nordliga afghanerna som kämpar med oss mot talibanerna och deras mycket mer öppna (tänk New York katolsk) syn på islam (som säger att enda lösningen är ett folkmord i söder och börja om) saknar en del av medmänsklighet, som rättfärdig önskan att "försvara de försvarslösa." Jag har bifogat en oklassificerad intelligensrapport som belyser vad islam i sin rena form gör mot civilisationer.

Jag har sett Islams ansikte och jag bryr mig inte vad Charles Johnson eller Ibrahim Hooper säger, sociala, ekonomiska och religiösa system måste bedömas från sina handlingar. Samma standard som jag använder då jag förkastar socialismen, kommunism och nazism är vad jag använder när jag förkastar islam. Den standarden är mänsklig lycka.

Du är en rättfärdig kvinna, Pamela, och jag älskar vad du står för och vad du gör. (…)

*****
Kom ihåg Emma och Elin här i Sverige och vilka som mördade dem.
Churchill om Islam - Från "The River War"

”… den moderna europeiska civilisationen kommer att falla, såsom den antika Roms civilisation en gång föll.”

"Hur förfärliga är inte de förbannelser som anfäktar muhammedanismens anhängare! Förutom det fanatiska raseri, som är lika farligt i en man som rabies är i en hund, finns den där förskräckliga fatala likgiltigheten. Effekterna är synliga i många länder. Slösaktiga vanor, slarvigt jordbrukssystem, tröga handelsmetoder, och osäkert ägande finns överallt där profetens anhängare regerar eller finns. En degenererad sensualism berövar detta liv dess behag och förfining; och nästa liv dess värdighet och helighet. Det faktum att enligt muhammedansk lag måste varje kvinna tillhöra en man som hans absoluta egendom - antingen som ett barn, en fru, eller en konkubin - kommer att försena den slutliga utrotningen av slaveri tills dess islam har upphört att spela en ansenlig roll bland män.

Enskilda muslimer kan visa fantastiska egenskaper. Tusentals blir drottningens tappra och lojala soldater; alla vet hur de ska dö; men religionen förlamar den sociala utvecklingen för dem som följer den. Ingen starkare bakåtsträvande kraft finns i världen. Långt ifrån att vara döende, är muhammedanismen en militant missionerande tro. Den redan har spridit sig över hela Centralafrika, och i dess spår uppstår orädda krigare; och vore det inte för att kristendomen skyddades i vetenskapens starka armar - den vetenskap mot vilken den förgäves kämpat - så hade kanske Europas moderna civilisation fallit, på samma sätt som civilisationen i det antika Rom."

4 kommentarer:

 1. Kan du länka till?
  http://hotetinifran.wordpress.com/
  Mvh
  A Ohlsson

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Undrar om du har lust att länka permanent till bloggsidan med boken Hotet Inifrån II?
  Bloggen är endast till för att folk skall kunna ladda ned boken som jag håller på att skriva, version 2.1 är senaste version.

  Länk till bloggen: http://hotetinifran.wordpress.com/

  Boken (version 2.1) finns här för direkt nedladdning: http://hotetinifran.files.wordpress.com/2011/03/hotet-inifrc3a5n-ii1.pdf

  Tack för din support.

  Med vänlig hälsning

  Anders Ohlsson


  18mp46@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Här är det:

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2011/04/afghanistan-observations.html

  Läs även denna kommentar:

  Sarastro said...
  Dear Pamela et al,
  Please look at:
  bloodlesslinchpinsofislamicterrorism.blogspot.com
  There you will find a bloodcurdling story of the Afghan custom of raping little boys, written by a Canadian soldier who was so shocked by what he saw that he had a nervous breakdown. Former Cpl. Travis Schouten accidentally opened a door to a room at Canadian headquarters where he saw two members of the Afghan Security Personnel, one armed with a knife, sodomize a little boy of about 5 years who was bleeding. This assault turned out to be just the tip of an iceberg of an accepted system of sexual abuse of boys at the hands of Afghanistan's police and army. (even Karsai is said to have his little boys). Schouten reported this incident to his superiors, and military police were concerned about such practices, but were told not to interfere. Canadian army officers met in 2007 to discuss the issue of Afghan security personnel "having anal sex with young boys" but were told that such practices were an age-old part of Afghan culture. Everyone says it's been there for 1,000 years, so why do we want to raise this problem now? Schouten was once approached by an Afghan interpreter who worked with the troops. He had a couple of five-year old boys with him who had been allowed on the Canadian base. "He brought up the fact that he likes to rape little boys", Schouten said. He told me how he likes to use a knife on them. But not all Afghans approve of this "culture". Some Afghan villagers complained to British troops in Helmand province that Afghan police were abducting children to be used for sex. In 2009 there was a rare event: three Afghan police officers who gang-raped a 12-year old boy AND his father were sent to prison. Because Schouten wrote to a newspaper and wanted something done about this ghastly practise, the army gave him a dishonorable discharge, but he got a lawyer and had it changed to an honorable discharge because of health reasons.
  Anal rape of helpless boys is said to be endemic in the satanic world of madrasses. What kind of dysfunctional, depraved, violent adults are being nurtured by the sex-crazed, hate-crazed "academies" of Islam? There are parallels with the childhoods of serial killers, many of whom suffered violence as children, both sexual, physical and mental.
  This practice must not be swept under the carpet by liberal denial. The sexual perversions of Islam is a multi-layered problem that hides its predators and brainwashers far from the bloodsoaked violence and hides always under phony language of religion and denial of epic proportions. Sex is the first element in Islam, any kind, with anyone --- a Moslem man is officially allowed to marry and have sex with a ONE-DAY OLD FEMALE BABY. And sex with animals is also allowed, there are rules and regulations about how to do this. Mohammed was a homosexual, among other things. Husseini, the Grand Mufti of Jerusalem, was a homo, Arafat was a raging homo, Ahmadinejad is a homo, Obama is a homo, many Islamic heroic figures were homos, yet Islam is supposed to hate homosexuality. Islam is just simply crazy, and evil.
  Give me the Ten Commandents, this is and always will be the highest and the best guide for human living.

  SvaraRadera
 4. Bland det mest fruktansvärda jag läst om denna hemska religion - en religion som tillåter detta är verkligen en SATANS religion och vi måste göra ALLT för att den stoppas.
  Skulle vara intressant att få veta vilka synpukter vår statsminister har om detta.

  Han fjäskar ju så man mår illa för dessa avgrundsmänniskor.
  Amlitz

  SvaraRadera