fredag 15 april 2011

Storbritanniens David Cameron har vaknat!

Av Andrew Porter, politiskt redaktör 10:00PM BST 13 Apr 2011

David Cameron: migration hotar vårt sätt att leva

David Cameron kommer att hävda idag att okontrollerad invandring har underminerat en del brittiska samhällen.

I sitt mest rättframma tal i frågan sedan han blev premiärminister, kommer han att säga att massinvandring har lett till "obehag och brist på sammanhang" i bostadsområden eftersom vissa invandrare har varit ovilliga att integrera eller lära sig engelska. Om löftet att sänka antalet som kommer till Storbritannien till tiotusentals, snarare än hundratusentals, kommer David Cameron säger att ´alltför länge har invandringen varit för hög´.

Han kommer också att lova att ´stämpla ut´ tvångsäktenskap och säga att ´kulturell känslighet inte får tillåtas för att stoppa regeringen från handlande. I talet till partimedlemmarna i Hampshire, kommer statsministern att attackera Labour för att de påstår att det var rasistiskt att prata om invandring och menar att det är ´´ lögnaktigt och falskt att inte tala om frågan även om det är obehagligt.”

Läs hela artikeln

”Dessa två män, Tony Blair och Jack Straw, dolde medvetet en plan för att öppna Storbritanniens gränser för massinvandring för att ändra den brittiska kulturen för alltid."


Enoch Powell – 1912-1998.

Kom ihåg Enoch Powell som i april 1968 varnade för den okontrollerade massinvandringen till Storbritannien.

ENOCH POWELL förutsåg vad som skulle ske med Storbritannien men ingen lyssnade.

Så här började hans berömda tal. På svenska: Floder av blod.

”Den främsta uppgiften för statsmannaskap är att förhindra sådant ont som går att förhindra. I försöken att göra så stöter man på hinder som är djupt rotade i den mänskliga naturen. Det onda märks inte förrän det har visat sig, och i varje dess steg finns rum för dispyter huruvida det är verkligt eller imaginärt.”

Så här slutade talet:

När jag ser framåt fylls jag av förutsägelser; som romarna tycker jag mig se "Tibernfloden skummande av blod". Detta tragiska och motspänstigt förnimbara som vi åser med skräck på den andra sidan Atlanten men som där är invävd i historien och statens själva existens, kommer till oss här av vår egen vilja och vår egen försummelse. Verkligen, det är här. I numerära termer, det kommer att vara av amerikanska proportioner långt innan slutet av detta århundrade.

Endast resolut och brådskande handling kommer att avvärja det. Huruvida det kommer att bli allmänhetens vilja att kräva det, vet jag ej. Vad jag vet är att se det, men inte tala om det, skulle vara ett stort förräderi.”

Läs hela talet på svenska:
Floder av Blod

Vid hans död, sade Margaret Thatcher:

"Det kommer aldrig att bli någon annan så övertygande som Enoch Powell. Han hade en sällsynt kombination av egenskaper som alla byggde på en osviklig tro på Gud, en orubblig lojalitet till familj och vänner och en orubblig hängivenhet för vårt land."

Paul Weston har uttryckt det så här:
Västvärldens politiker måste ställas till svars.

Vi kommer att ställa er till svars"
Gates of Vienna 30 oktober 2010

Mitt namn är Paul Weston, och jag representerar den internationella Free Press Society.

Och jag står här i dag, eftersom våra liberala eliter har förrått våra länder till islam.”

Läs mer

2 kommentarer:

  1. Det är ju bra att makthavare ser problemen med invandringen och då framförallt den från muslimska länder. Det är en sak att konstatera detta och göra uttalanden men det måste gå från snack till verkstad för att jag skall bli övertygad. Tyvärr är det så att när det kommer till politik och det skall läggas förslag i obekväma frågor och detta är verkligen ett sådant område då har det en tendens att ta en jävla tid så det brukar rinna ut i sanden det blir till ingenting. Tiden får utvisa om det är STAKE nog i David Cameron att ta tag i dessa stora problem eller det blir som vanligt det stannar vid läpparnas bekännelse för att lugna sitt folk. Angela Merkel i Tyskland har gjort liknande uttalande men det har stannat vid just detta än så länge ett uttalande läpparnas bekännelse det kostar minst för det politiska livet.PURSVENSKEN.

    SvaraRadera
  2. Cameron är nog inte helt klarvaken än för om jag förstår det rätt så händer tämligen lite på de flesta områden i UK.

    SvaraRadera