söndag 10 april 2011

Tal vid SDU:s demonstration i Göteborg

SENSTE NYTT FRÅN DEMONSTRATIONEN I GÖTEBORG
Attack mot demokratin misslyckades
Full tumult vid SDu:s demonstration i Göteborg idag.Våldsvänstern kastade smällare och rökbomber. Polishäst gick omkull.

Våra ungdomar i Sverigedemokratisk Ungdom genomförde den demonstation man hade fått tillstånd till i Göteborg idag. Vänsterligister kastade smällare och skrämde polishästarna så till den grad att en häst gick omkull. Brand och rökbomber och ägg kastades mot vår killar och tjejer i SDU.

SDU hade begärt och fått tillstånd att demonstrera på Götaplatsen klockan 14. Därifrån gick de en halvtimme senare ner till f d biografen Palladium vid Kungsportsplatsen.

Vänsterdemonstranterna hade sökt men inte fått demonstrationstillstånd under en tid som kolliderade med SDU:s

Läs hela artikelnDetta tal hölls idag vid SDU:s demonstration i Göteborg

Nationalism och internationalism är inte varandras motsatser

Sverigevänner!

Idag tänkte jag tala om frihet, om vår gemensamma frihet.

Etablissemanget, det ekonomiska, politiska och kulturella etablissemanget i Sverige har fått för sig att nationalism och internationalism är varandras motsatser. Så är det inte. Den nationalistiska principen säger att alla världens folk har rätt till sin egen frihet. Sverige har en fin tradition av att moraliskt stötta andra folks frihetssträvanden världen över. Alla folks frihet – hela världens fred är en gammal socialdemokratisk paroll. Den har dessvärre gällt alla folk utom det svenska och därför har vi idag bostadsområden i Göteborg och på andra orter som är rena rama krigszoner. Ingen fred i vår stad och vårt land alltså.

Som sverigedemokrater har vi haft anledning att vara extra stolta de senaste månaderna då våra partikamrater i riksdagen konsekvent tagit parti för vår nationella frihet. Vi har motsatt oss utförsäljningen av folkets gemensamma egendom och därmed stått upp för det svenska folkets ekonomiska frihet. Vi har vägrat att ställa upp bakom NATO i ett afrikanskt inbördeskrig och därmed stått upp för det svenska folkets politiska frihet.

Men nationell frihet handlar inte bara om att försvara våra gemensamma tillgångar och vår politiska självständighet. Det handlar också om kulturell frihet, om att varje folk har rätt att bevara sin kultur och utveckla den i den riktning man själv önskar. När ett folk påtvingas en annan kultur kallas det för kulturimperialism och det är inget annat än kulturimperialism när en saudisk moské uppförs på historisk mark på Hisingen i Göteborg.

När SDU demonstrerar i morgon är det ett rop på frihet för oss svenskar. Frihet från ekonomiskt, politiskt och kulturellt förtryck. Det är också en stark protest mot det fysiska och mentala förtryck som drabbar oss svenskar dagligen. Enskilda svenskar, ofta unga svenskar utsätts för hot och våld just för att de är svenskar. Även äldre svenskar drabbas. I hälso- och sjukvården där jag är engagerad politisk har man rätt till tolk om man invandrat hit och inte lärt sig det svenska språket. En gammal svensk man eller kvinna däremot, som arbetat och slitit och byggt upp vårt svenska folkhem får finna sig i att möta en läkare som varken talar eller förstår fullgod svenska. Någon rätt till tolk finns inte då.

Den 15 maj är det omval i Västra Götaland och jag ser morgondagens demonstration som ett startskott på Sverigedemokraternas valrörelse och alla härinne ska veta att ni är varmt välkomna att delta i vårt kampanjarbete. Den 15 maj tar vi tillbaka inte hela, med åtminstone en rejäl bit av vårt land.


Idag samlades 100 unga sverigevänner i Göteborg då SDU Väst höll sitt årsmöte. I samband med detta höll jag ett anförande om nationell frihet vilket är återgivet ovan.
/ Patrik Ehn
blogg: Folkhemmet 031

......

Från Last viking har följande inkommit:

En genomgång av domarna vid Malmö tingsrätt åren 2007, 2008, 2009 samt de tre första kvartalen 2010 ger följande bild:

5 av 8 dömda för mord är invandrare

10 av 10 dömda för försök till mord är invandrare

2 av 2 dömda för försök till dråp är invandrare. Sammanlagt har alltså 17 av 20 dömda för dödligt våld eller försök därtill i Malmö under de senaste åren varit invandrare. Under samma period dömdes dessutom en laotier för försök till grov misshandel sedan han skjutit mot en arabisk man med pistol.

Ett litet axplock bara från det underbara mångkulturella landet Sverige, där vi dagligen uppmanas att vara glada och tacksamma för vår berikande mångkultur!
Men en enad mediakår håller käften om brotten och berättar istället med inlevelse och livlig fantasi om mångkulturens undergörande frälsning och den fantastiska salighet som väntar på oss alla.

Undrar vad de tänker på, eller med…?

Vänligen
Janne ”Last viking”

Islamiseringen av vårt land pågår med full fart. Läs om motioner som stödjer islamiseringen av Sverige, radikala islamister i svensk politik och antalet radikala terrorister i Sverige. Det är skrämmande läsning.

Ladda ner boken och läs!

2 kommentarer:

 1. Detta fina och med verkligheten överenstämmande tal värmer gott i ett SD hjärta. Hoppas SDU och även SD kan kan få detta till något ständigt återkommande på många fler platser här i landet.
  Det var för dålig uppslutning den skulle varit betydligt högre men VI får väl vara nöjda med det lilla för närvarande. SD och SDU har trots allt inte anordnat så många demonstrationer än de är ju inte så varma i kläderna på detta område som de som demonstrerar emot de gör väl inget annat än att åka land och rike runt och ställa till jävelskap. Jannes siffror över domarna i Malmö talar ett annat språk än det som allvetarna brukar hålla sig med. Janne tala sanningens språk allvetarna kan inget annat än lögnens språk. Det sista han skriver undrar vad de tänker på eller med? ja inte fan är det med hjärnan för en sådan har de INTE den är ersatt av sågspån på alla jag vet bäst personer. PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 2. En eloge till SDU för deras mod i ord och
  handling.
  Det värmer i hjärtat när man ser en demonstration
  för Sverige och svenskarna.

  Beträffande vänsterligisternas vidriga,olagliga och störande agerande (demonstrationssammanhang) finner jag det märkligt att man inte genomför massarresteringar.
  Dessa gaphalsar är inget annat än ligister som
  inte har några som helst kunskaper i ekonomi, utan bara kräver och kräver i det oändliga utan
  att tänka på konsekvenserna för övriga medborgare.

  SvaraRadera