torsdag 5 maj 2011

Blandat från Absurdistan

Din framtid börjar idag?

Är det någon av svenskarna som känner sig träffad? Det här är ett exempel på hur reklam kan se ut i Stockholms tunnelbana. Det finns fler. Som svensk känner jag mig provocerad av denna reklam eftersom den inte vänder sig till mig. Rimligtvis kan ju ingen annan än invandrare och politiker uppskatta den.

*****

Tankar om mordet på Usama bin Ladin
Av Daniel Pipes
den 1 maj 2011, uppdaterad den 2 maj 2011

Bin Ladin var bara en del av al-Qaida, som är bara en del av den islamiska terroristinsatsen, som är bara en del av den islamistiska rörelsen, så tillkännagivandet av hans död i dag av den amerikanska regeringen gör små operativa skillnader. Kriget mot terrorismen har inte i grunden förändrats, mycket mindre vunnits.

Men då bin Ladin symboliserar islamisk terror och hans försmädliga närvaro via video-och ljudinspelningar för nästan tio år sedan efter 11 september stimulerades hans allierade och hans fiender frustrerades. Omvänt ger de amerikanska styrkornas avrättning av honom i Abbottabad, Pakistan amerikaner stolthet över sitt land, uppmuntrar säkerhets-och underrättelseorganisationer, och är ett hårt slag för islamister.

Läs hela artikeln

Ytterligare en artikel av Daniel Pipes

*****
Geert Wilders slutord vid rättegången i Amsterdam 2 maj 2011

”Herr ordförande, medlemmar i domstolen, sätt stopp för denna orättvisa politiska rättegång. Respektera våra nederländska friheter. Om denna rättegång fortsätter, trots det faktum att principen om oskuldspresumtion har kränkts, och om jag döms, kommer inte bara min frihet att bli åsidosatt, utan också rätten för hela det nederländska folket att höra sanningen. Artonhundratalets svarte amerikanske politiker Frederick Douglass, son till en slav, uttryckte det på följande sätt: "Att undertrycka det fria ordet är dubbelt fel. Det kränker åhöraren och hans rättigheter likväl som talaren och hans rättigheter."

Herr ordförande, domstolsledamöter, jag avslutar med ett citat av George Washington, som sa: "Om yttrandefriheten tas bort då kan vi stumma och tysta komma att ledas som får till slakt." Herr ordförande, domstolsledamöter, låt inte denna varning bli verklighet. Stoppa denna charad, denna politiska rättegång där jag redan har dömts av domstolen redan innan jag ens var misstänkt. Stoppa den nu. Om ni gör det, och jag hoppas passionerat att ni kommer att göra det, kommer detta att gynna yttrandefriheten samt respektabilitet för den dömande makten och rättsstatsprincipen.”

SVENSKA MEDIA och svenska politiker tiger tillsammans med den politiskt korrekta eliten om vad som egentligen pågår i den utdragna rättegångsprocessen mot Geert Wilders. Objektiv nyhetsinformation filtreras bort. Rättegången som pågår är inte en rättegång mot Geert Wilders utan en rättegång mot sanningen huruvida holländska (europeiska) medborgare ska få behålla yttrandefriheten och mänskliga fri- och rättigheter. Den sanningen har ställts inför rätta.

Denna sanning är vad Geert Wilders berör i sitt slutanförande idag (2/5) i Amsterdam.

Yttrandefriheten har ställts inför rätta.

Det är sanningen om rättegången mot Geert Wilders i Amsterdam.
Vilken journalist har berört detta?!

Det media gjort gör med Geert Wilders är att demonisera honom och hans namn har man gjort till att enbart blir ett namn för en nationalextremist, när han i stället står för liberalism.

Yttrandefriheten är ställd inför rätta.

Vad skriver svenska media om imorgon? Och sen när rättegången är över och domstolen fällt sin dom?

5 kommentarer:

 1. Nu har alliansen hittat ett nytt välbetalt jobb åt Bengt Westerberg. Tror de verkligen att detta kommer ge fler röster??? Hans uppdrag fram till
  den 24 augusti 2012 blir att:

  - Sammanställa den kunskap som finns
  om främlingsfientliga och intoleranta
  attityder i samhället.

  - Undersöka varför främlingsfientliga
  attityder uppstår och vilka faktorer
  som påverkar dessa.

  - Kartlägga arbetet mot
  främlingsfientlighet och analysera
  effekterna av det.

  - Föreslå åtgärder för att motverka
  främlingsfientlighet.
  LÄS MER PÅ TEXT TV SID. 165

  SvaraRadera
 2. Eller, för att destillera en smula:

  Hur kunde det gå så illa att SD kom in i Riksdagen?

  SvaraRadera
 3. Tack och lov att vi har SD-politiker i riksdagen.
  De är de enda vettiga personerna i detta dagis som kallas Riksdag.
  Amlitz

  SvaraRadera
 4. Det är en välsingnelse nästan något himmelskt att VI har lyckats få in vårt SD i folkets hus Sveriges Riksdag och där SKALL VI se till att de stannar för lång lång tid framöver. Jag vill som medlem i SD uppmana fler att som jag bli medlem för ju fler VI blir ju större blir ju urvalet när det kommer till att utse ledamöter till Riksdagen, Regioner och Kommuner. Många medlemmar kan känna sig kallade men förhållande vis få är av rätta virket och är beredda att avsätta den tid som uppdraget kräver.Så ju fler VI blir är det inte bara bra för partikassan utan VI kan även finna just de som verkligen brinner för partiet och för ett tänkt uppdrag i Sverige, SDs och väljarnas tjänst. Det finns många platser där en SD medlem kan göra nytta detta är något att fundera över inför valrörelsen 2014.Det kommer att behövas en uppsjö av medarbetare av alla sorter inför detta val.PURSVENSKEN.

  SvaraRadera
 5. Det är inte många som vet vem Geert Wilders är, så vi har ingen yttrandefrihet i Sverige heller. Om han fälls så blir det förmodligen prejudicerat över hela Europa och då kan andra länder snart förbjuda olika partier.

  Tycker du MG att det är bra?

  Förmodligen, så du är säkert nazist eller bög, för sådana är perversa och fattar inte vad frihet är förrän det är för sent.

  SvaraRadera