söndag 29 maj 2011

Elin Krantz mördare döms till livstid och utvisning

Detta är Elin Krantz baneman - Ephrem Tadele Yohannes

Elin Krantz - en vacker svensk flicka, offer för svenska politikers "godhet" mot andra folkslag än svenskarna.


Den 10 juni faller domen i Göteborgs tingsrätt mot Elin Krantz mördare. Den åtalade, Ephrem Tadele Yohannes, 23, etiopisk medborgare och gift tvåbarnsfar, har av rätten redan befunnits skyldig

(...)
Den rättspsykiatriska undersökningen visar att han inte har begått brotten under påverkan av en allvarlig psykisk störning. Ephrem Tadele Yohannes kommer därmed att dömas till fängelsestraff. Kammaråklagare Stina Lundqvist yrkar på livstids fängelse och livstids utvisning för den man som utsatte Elin Krantz för en synnerligen grov och brutal våldtäkt och sedan tog hennes liv. Ephrem Tadele Yohannes själv förnekar brott och har i förhören dukat upp den ena fantastiska historien efter den andra om hur han såg två romska män våldta och mörda Elin Krantz. Att hennes DNA finns på hans kläder förklarar han med att han försökte hjälpa henne..
(...)
Någon hade fått nog. Någon läckte.
Varför blev inte mordet på Elin Krantz ett i mängden? Därför att medias vanliga mörkläggningsstrategier inte lyckades. Skillnaden heter Internet.

Någon hade fått nog. Någon läckte bilderna på Elin Krantz döda kropp, avklädd, uppfläkt och skändad. Aldrig tidigare har så många människor med egna ögon kunnat ta del av brottets brutala ansikte. Det är så här det kan se ut. Ett av de brott som annars brukar avkodas till likgiltig anonymitet blev plötsligt kött och blod, utsläckt liv.

Vissa förfasade sig – som om publiceringen av bilderna av Elin Krantz döda kropp var ett värre brott än de fruktansvärda gärningar hon utsattes för. Långt fler såg bilderna och skakades ända in i märgen.

Mordet på Elin Krantz är ett symbolmord, en av de händelser där tillståndet i Sverige blir tydligt som i ett kikarsikte. Var och en som inte förnekar verkligheten tvingas se vad vårt land har förvandlats till. En ung kvinna, en i raden, blev berövad det liv hon hade framför sig och hade rätt att få leva. När politiker (Olof Palme, Anna Lind) mördas brukar det heta att Sverige har förlorat sin oskuld. Elin Krantz var ingen politiker. Hon var en vanlig svensk kvinna. Men på ett symboliskt plan har mordet på henne motsvarande dignitet. Det tvingar oss att se det meningslösa grova våld och den otrygghet som våra politiker under fyra decenniers vanstyre har tvingat på oss genom en extremt ansvarslös invandringspolitik. I Sverige behöver oskulden uppenbarligen förloras många gånger, om och om igen.

Befolkningen ska hållas i okunnighet
De vanliga anonyma TT-notiserna som alla svenska media abonnerar på är ett led i desinformationen av svenska folket. Var och en kan se att journalistkåren lägger ned ansenlig möda på pseudoinformation och låtsasnyheter med syfte att avleda befolkningens uppmärksamhet från de förhållanden som verkligen betyder något. Vi ska hållas i okunnighet om vad som händer med vårt land. Precis som under andra världskriget ser en ohelig allians av politiker och media till att väsentlig information inte läcker ut. Folk ska ingenting veta om den förstörelseprocess som pågår, medvetet iscensatt av regering och riksdag med journalisterna som hysteriskt skrikande diktatoriska åsiktskommissarier vid ringside.

För flertalet svenska journalister är det oändligt mycket viktigare att inte bidra till vad de kallar att ”öka främlingsfientligheten” än att i enlighet med sitt professionella ansvar redovisa objektiva fakta. Den offentliga lögnen är satt i system.
(...)
Det kan inte fortsätta så här”
Det kom en kommentar till Snaphanen, en av hundratals som berörts av mordet på Elin Krantz. Signaturen Amanda, av allt att döma en ung kvinna, skriver:

“Hej. Jag är från en grannstad till staden där Elin Krantz växte upp, vet flera personer som kände henne relativt väl. Detta målet är extremt uppmärksammat i Sverige, med all rätt. Elin Krantz död är ett offer för Sveriges klara sossepolitiska inriktning. Ju fler invandrare, desto bättre.

”Det mångkulturella Samhället”. Av vad egentligen? Det finns naturligtvis undantag, men jag vill fan inte stå upp för ett land som daddar med idioter som denne Ephrem Yohannes, som kom hit med sin grovt förvrängda kvinnosyn, gör närmanden och våldtar och stryper slutligen tjejen som nekade hans påflugenhet.

Jag försöker att ha en öppen inställning gentemot alla människor, men ibland är det JÄVLIGT svårt, framförallt när man stöter på idioter som denne.

Jag börjar bli trött på människor som gnäller på Sverigedemokraterna. Nationalism och rasism har funnits i ALLA tider, det började inte med Hitler och Nazi-Tyskland, de uppmärksammade det bara, och satte namn på det. Det är på tiden att frågan tas upp på fullaste allvar och diskuteras, det kan inte fortsätta såhär.

Och förresten, gnäll gärna på mig och tyck att jag är helt sinnessjuk, men det finns någonting som heter “Yttrandefrihet” Och det har både jag och SD rätt att ha.”

Läs hela artikeln som är skriven av Julia Caesar.

Läs mer om mordet på Elin Krantz och vilka planer som våra 329 riksdagspolitiker har för Sverige. Slutmålet är att invandrarna skall välja Sverige.

3 kommentarer:

  1. Vill bara försynt påpeka att Julia Caesar återigen har återupptagit sina söndags-krönikor på Snaphanen. Passande nog så handlar det om del 2 av Ett politiskt mord.

    SvaraRadera
  2. Hela Svenska folket har en kollektiv skuld i detta mord och ALLA andra vidrigheter som dessa inplantat åsamkar vårt folk, vår egendom och vårt land. Vi har ALLA pga vårt agerande eller snarare brist på agerande givit vårt tysta medgivande till våra politiker genom val att fortsätta på den inslagna vägen alltså massinvandring av bla kriminella, analfabeter, våldtäktsbenägna, misshandlare och en uppsjö av allehanda andra typer av personer som INTE skulle ha fått komma in i detta land. Oavsett om denna negerjävel (jag kallar honom för vad han är)hade fått 100 livstidstraff och lika många utvisningar på livstid är det INTE STRAFF NOG detta vidriga FANSKAP har släckt en oskyldig kvinnas liv och den jäveln nöjde sig inte ens med detta utan han var tvungen pga sin våldsamma livstil nästintill krossa henne kroppsligt. VI är många som har sett den opixlade bilden av denna arma tös Elin och det är ta mej fan inte klokt att det får går så galna individer lösa i detta land som är i stånd att åstadkomma något liknande. Jag vet INTE vad som skall till men en förändring är ABSOLUT helt nödvändig ju snabbare desto bättre för färre människor får sätta livet till och färre brott blir begångna så tiden är knapp otroligt knapp. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

    SvaraRadera
  3. En utredare sa rakt upp i ansiktet på mej att dom var fyra stycken,utredarna ljög i media eftersom dom alla fyra befann sej den söndagsmorgonen klockan 05.20-05.45 nära friskväderstorgets spårvagnshållplats,dom la ut en fejkat bild på elin Klädsel innan dom hittade henne eller kanske dom redan visste,det någon gjorde var att styra ndan dom tre en av dom var knarkförsäljare dom två kortväxta var indrivare,det är dom tre som är skyldiga i själva mordet,men verkar haft beskydd av en utredare alla är identfierade varför fokuserade dom bara på tadele som sprang hem stämplade hem klockan sex,han sprang hem för det hände saker som han inte räknat med, domen är felaktig mot honom inte ens våldtäckt har dom kunna bevisa,med andra ord drog han sej ur tidsmässigt var det inte möjligt därför valde polisen att ljuga

    SvaraRadera