måndag 9 maj 2011

En gruppvåldtäkts pris

Jennifer, 15, våldtogs på en gräsmatta av flera främmande män. Innan rättegången kastade hon sig framför ett tåg.


I rätten vittnade hon mot en misstänkt 19-åring via ett videoinspelat förhör. På torsdagen dömdes han för våldtäkt till fem månaders sluten ungdomsvård av Uppsala tingsrätt.

19-åring dömd för våldtäkt på Jennifer
Från domen: Killarna drog av hennes kläder och en av dem förde in sina fingrar i hennes underliv. Sedan hade han vaginalt samlag med henne och samtidigt höll han hennes mun så att hon inte kunde skrika. När denne var klar, tog en annan kille över och hade samlag med henne. När denne var klar, tog den första över igen. Hon vet inte om killarna fick utlösning.

När de var inne i henne höll de andra killarna fast hennes axlar och armar så att hon inte kunde röra sig. När killarna var ”klara” torkade de av sig på hennes klänning.

Offrets mamma uppger att flickan tidigare blivit utsatt för sexuella övergrepp. Efter våldtäkten förändrades dottern. Hon började skära sig själv, använda droger och var nära att även drabbas av anorexi.

Läs hela artikeln

Glöm inte
Elin, som blev ett offer för de svenska politikernas ”godhet”.

Emma, hjärnskadad men långsamt på väg tillbaka


Hör ni Erik Ullenhag förfasa sig över våldtäkterna på svenska kvinnor?

Sverige har europarekord då det gäller våldtäkter
Har ni hört Gudrun Schyman, Maud Olofsson, Mona Sahlin Cecilia Malmström och alla andra av våra ledande feminister förfasa sig över vad som sker mot svenska flickor?

Läs om alla mord som sker på vita kvinnor.

1 kommentar:

  1. Så som 7Klövern(nn) tycker, tänker och känner kommer prislappen för invandringen aldrig att bli för stor varesig det gäller MORD, BRÄNDER, VÅLDTÄKTER, RÅN, MISSHANDEL etc, etc det kommer aldrig bli för många eller för mycket av detta. Men även när det gäller KRONOR här finns INTE heller en bortre gräns det får kosta vad det kosta vill slutnackat. Att landsförrädarna har denna uppfattning kan jag med svårighet ändå till en del förstå för de får aldrig uppleva invandringens negativa konservenser.Men det jag däremot INTE förstår är att VI folket som får ta alla smällar INTE reagerar och protesterar mer kraftfullt än VI gör. Men vi får väl trösta oss för stunden med att VI i Sverige inte är ensamma för tongångarna bland folken i övriga västvärlden är inte speciellt mycket högre där än här. Men det är en klen tröst. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera