tisdag 17 maj 2011

Geert Wilder om islam


En varning till Amerika
Geert Wilders tal, Cornerstone Church, Nashville, 12 maj, 2011

”Vi bör, i toleransens namn göra anspråk på rätten att inte tolerera de intoleranta. Låt oss inte längre vara rädda och politiskt korrekta, låt oss vara modiga och djärva. Låt oss berätta sanningen om islam.

Islam är farligt. Islam vill etablera en stat på jorden, som styrs av islamisk sharialag. Islam vill ha er underkastelse - antingen genom övertalning, hot eller våld - av alla icke-muslimer, inklusive kristna.

Resultaten kan ses i Europa.

Islam är en ideologi för erövring. Den använder två metoder för att uppnå detta mål: den första metoden är svärdet. Vet du vilka bokstäverna är på Saudiarabiens flagga, ett land där kristna kyrkor är förbjudna och kristna inte ens har rätt att bära ett litet krucifix? Det finns ett stort svärd på den flaggan, strax under den islamiska trosbekännelsen. Budskapet är tydligt. Utan svärd skulle islam inte ha kunnat sprida sin tro.

Vet ni varför USA är i ett bättre skick än Europa? Eftersom ni njuter av mer frihet än européer.

Och vet ni varför amerikaner har mer frihet än européer? Eftersom ni fortfarande är tillåtna att säga sanningen.

I Europa och Kanada dras människor inför domstol för att ha talat sanningen om islam."
Läs hela talet .

Talet som Geert Wilders höll i torsdags i Nashville kan också läsas som en varning till Sverige. En inte ringa del av den svenska befolkningen funderar kring det som Wilders delar med sig i texten nedan. Vi behöver inte vara professorer i statskunskap eller ekonomi för att fundera kring vad som gått galet i det svenska samhället. Med intelligenta och kloka insikter inser en stor del av folket att 'Nu får det vara nog!'

Talet till Amerika har sannerligen relevans till behoven i det svenska samhället.

Den norske författaren Ole Jørgen Anfindsen har skrivit en bok , som handlar om hur politisk korrekthet förstör ett samhälle.

"Sverige är nu i ett förskräckligt skick, och landet kan knappast anses vara en riktig demokrati längre. PK-censuren är formidabel, och det finns en utbredd förföljelse, ibland våldsam, av motståndare. Medan fientliga grupper av invandrare förvandlar allt fler förorter till no-go zoner är tydligen den viktigaste frågan för de styrande eliterna att klura ut hur man förhindrar det svenska folket från att sätta stopp för fortsatt förstörelse av sitt land. Situationen i Sverige är en skam inte bara för dem själva och Skandinavien, utan för hela västvärlden."
(…)
”Jag misstänker att vi har en lång kamp framför oss, en kamp som i slutändan kommer att handla om vad den västerländska civilisationen är, och på vilka värden den ska byggas. Då vi engagerar oss i strid med dem som hatar västvärlden och allt det står för, liksom de som föraktar människor av europeisk härkomst, låt oss inte provoceras till deras korrupta sätt och avskyvärda metoder. Låt oss bejaka värdet av alla människor, oavsett etnicitet, ras eller religion (eller brist på sådan). Låt oss vara omtänksamma, förnuftiga och generösa - utan att bli verklighetsfrämmande, dumma eller naiva. Och låt oss framför allt söka sanningen - Vart den än leder.”
Läs hela artikeln

Statsminister Reinfeldts tal i riksdagen:
”Att hävda att det finns en grupp … som svenskar… visar sig väldigt ofta vara svårt att sedan definiera.”

1 kommentar:

  1. Personer med ryggrad som bla Geert Wilders blir allt fler och visar sig allt oftare offentligt. Detta ger alla oss som värnar våra respektive västländers fortlevnad hopp om en framtid inte bara för oss själva utan även till kommande generationer Svenskar. Men för för dagen är det mer åt skymmningshållet än en begynnande soluppgång som gäller speciellt för vårt land men detta gäller i stort de flesta västländer. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

    SvaraRadera