fredag 13 maj 2011

Islam - krigets hus


Nedan följer ett samtal mellan Robert Spencer, Walid Shoebat och Serge Trifkovic.

Samtalet finns inspelat på Youtube men här följer det i skriven form för de som kanske vill ge kopior till vänner och bekanta.

Robert Spencer

Robert Spencer är direktör för Jihad Watch, ett program för David Horowitz Freedom Center och författare till tio böcker, däribland New York Times´ bästsäljare The Truth About Muhammad (Sanningen om Muhammed) och Den Politiskt Inkorrekta Guide till Islam (och korstågen) (båda Regnery Publishing.

Han är medförfattare till Pamela Geller, i The Post-American ordförandeskapet: Obama- administrationens krig mot Amerika.

KRIGETS HUS
Det absolut viktigaste väst behöver veta om islam är att islam har en politisk karaktär och är inte enbart en religion. Det är en religion och ett trossystem som kräver krigföring mot icke-troende med syftet att införa en samhällsmodell som är helt oförenlig med det västerländska samhället. Amerikaner och västeuropéer måste inse detta.

För muslimer kommer till västliga länder med dessa föreställningar och har intentionen att agera efter dem. Det är motivet bakom modern terrorism och målet för miljontals muslimer i USA och runt om i världen.

Vi måste inse detta, så att vi kan skydda oss själva. Men olyckligtvis, på grund av politisk korrekthet, och på grund av en generell ovilja från media och regeringen att möta källan till islamsk terrorism, så förblir detta okänt för de flesta.
Islamsk fundamentalism är en sovande cell i Amerika.

Walid Shoebat, tidigare medlem, PLO Fatah Brigade:

En bra illustration som exempel är berättelsen om Saladin, en stor hjälte i islam. Saladin var den som besegrade korsfararna. En överenskommelse skulle ske mellan korsfararna och Saladin och historien lyder så här.

Den arabiske medlaren kom till Saladin och sa:

Koranen säger att när de föreslår fred så kom överens med dem”. Vilket betyder att om fienden vill ha fred, då blir det fred, som är en vers direkt frpån Koranen. Och Saladin gav ett bra svar, när han sade:

Du är arab och jag är kurd, du borde kunna Koranen bättre än jag. Kom ihåg att Koranen även säger:

”Varför skulle vi acceptera fred när vi har övertaget?”
Så du finner båda verserna i Koranen. Fred accepterar du när du är den svagare parten. Därav uttrycket ”hudna” som betyder ”fredsavtal”, ”eld upphör”.

I Irak bad Saddam om en hudna, eftersom han visste att han inte kunde besegra amerikanarna.

Hudnas har ingåtts överallt, när fienden är starkare än du. Men så fort man vinner i styrka så accepteras ingen fred. Det är därför som den islamska fundamentalism i Väst har en fasad av att islam är en ”fredlig religion” för de väntar på flera muslimska invandrare, en ökning i antal och ökning i politisk makt. Och när de når det, så se upp…… Då kommer du att se det verkliga ansiktet av islamsk fundamentalism här i Amerika.

(Utdrag ur jihadistiska rekryteringsvideor)

Amerika (… Otrogna (…) Muslimer (…) Allahu Akbar (Allah är större)


Det går inte att komma överens med dem. Islamisk lag är mycket tydlig på denna punkt och det är ännu ett exempel på att vi måste ta islam på allvar. Islamisk lag tillåter inte fredsfördrag. Den tillåter inte att avtal sluts mellan muslimska och icke-muslimska stater. Den tillåter bara en tillfällig period på upp till tio år, av hudnas som vanligtvis brukar översättas som ”vapenvila”, som möjliggör för de islamiska styrkorna att samla styrka. Men det är ju inte vad vi menar med fred. Det handlar inte om frånvaro av krigstillstånd, det är bara ett tillfälligt lugn i ett krig som jihadister anser har pågått i fjorton århundraden och som de är villiga att strida i fjorton till.

Så när du möter de otrogna, i strid, Jihad för Allahs sak… hugg mot deras nackar, tills du har dödat och sårat många av dem…. Fjättra dem sedan kraftigt, ta dem som fångar.

Sålunda är du beordrad av Allah att fortsätta med jihad mot de otrogna.... tills de konverterar till islam och räddas från straffet av helvetets eldar.... Eller åtminstone hamnar under ditt ”beskydd”.

Hade det varit Allahs vilja, skulle han såklart själv ha kunnat straffa dem… Men han låter dig kämpa för att testa dig och de andra.... Och de som dödas på Allahs väg, deras gärningar är inte förgäves.

Serge Trifkovic, författare till Defeating Jihad:

I islamiskt tänkande är världen uppdelad i ”islams hus”, där den islamiska staten har etablerats och Allah har absolut makt och ”krigets hus” som är resten av världen. Denna uppdelning påminner om andra totalitära ideologier och då mest tydligt kommunismen. Både kommunismen och islam arbetar för att avsluta historien för den här världen. Detta kommer att hända om hela planeten blir ”Islams hus”. Eller om arbetar-revolutionen ger arbetar-eliten världsherravälde och slutet kommer för stater, pengar och klassförtrycket.

I båda fallen är det möjligt med perioder av eld upphör.

Det är möjligt på modernt språk ”att leva i fredlig samexistens” men det är en taktisk manöver och inte en hållbar lösning.

Allahs sändebud sade:
”Jag har beordrats till att kämpa mot människor tills de säger:
Ingen har rätt att dyrkas förutom Allah”.


Robert Spencer:
Om vi överväger att:
”Om vi inte bara ändrar vår politik gentemot Israel eller Irak, eller något annat”.

”Om vi inte hade avsatt den iranska regimen 1953” och alla dessa saker som folk här har sagt mig".

Dessa föreställningar är löjliga! De bygger på en grundläggande missuppfattning av jihadisternas motiv och mål. Denna konflikt startade inte med skapandet av Israel eller när den amerikanska militären gick in i Irak.

Den globala jihad har pågått utan några större avbrott sedan 600-talet. Och minskade bara i kraft och verksamhet under perioder då den muslimska världen var för svag att fortsätta.

1 kommentar:

  1. Boktips. Läs Fiender av Renzo Aneröd. Den är bra :)
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

    SvaraRadera