tisdag 3 maj 2011

Muslimerna tar över - en Eurabian mardröm

”Topp-sosse vill införa muslimsk helgdag i Sverige.

Kanske också butlertjänster för de svenska Fas 3-arbetarna?

Det var länge sedan vi tittade över det. Nästan alla våra helgdagar, förutom midsommar och första maj, är religiöst kristet betingade. Sverige är i dag ett multikulturellt samhälle, och det är verkligen värt att titta på hur man kan göra, säger hon till Svenska Dagbladet.

Man kan fundera över om inte eid, muslimernas julafton, borde vara en helgdag, säger hon. Jämtin vill ha muslimsk helgdag

*****

”Vi lever genom egen utrotning av den europeiska civilisationen som formade den tid vi lever i.

I sin nya storsäljande bok "Civilization", skriver den kände Harvard historikern Niall Ferguson:

"Om den muslimska befolkningen i Storbritannien fortsätter att växa med en årstakt på 6,7% (som den gjorde mellan 2004 och 2008,) skulle dess andel av den totala brittiska befolkningen öka från knappt 4% 2008 till 8% år 2020 till 15% år 2030 och till 28% under 2040, för att slutligen passera 50% 2050. "
(…)
”De mest skrämmande siffrorna finns i Europa. Några av de största ökningarna i Europas muslimska befolkning i absoluta tal under de kommande 20 åren förväntas uppträda i Storbritannien, Frankrike, Italien och Tyskland. Den muslimska befolkningen i Italien och Sverige väntas "mer än fördubblas i storlek. Kardinal Angelo Bagnasco, ordförande för den italienska biskopskonferensen, varnade för Italiens "långsamma demografisk självmord" och italienske Fader Piero Gheddo, en nestor bland Vatikanens missionärer, varnade för att "Europa kommer att domineras av islam inom loppet av några generationer."
(…)
The Economist, en publikation långt från anti-islamiska idéer, talade om Rotterdam som en "Eurabian mardröm." Denna mardröm hotar även judar. Antisemitismen i Västeuropa förra året var "den värsta sedan andra världskriget", enligt Jewish Agency. Giulio Meotti: Välkommen till Eurabia: Eftersom den muslimska befolkningen ökar snabbt, kan vi få se de sista dagarna av det Europa som vi känner.”

Läs mer om Eurabia här och här.

Läs mer om den växande antisemitismen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar