måndag 30 maj 2011

"Nyanlända" ger mängder av arbeten åt svenska folket!AB:s kritik av det mångkulturella samhällsexperimentet

Bara massinvandringens arbetslösa kostar Sverige 34 miljarder per år.

Här finns nya spännande matematiskt/ekonomiska uppgifter om vad massinvandringen totalt kostar. 1½-2 % av BNP är uppenbarligen alltför lågt beräknat. I Riksdagen har det tills hösten utlovats fakta om vad massinvandringen kostar per år.

Kan det vara så att dagens AB-Ledare (30/5-11) helt enkelt är början till slutet på multikultursamhället?

Vilka tidningsartiklar förutom denna skriver kritiskt om det mångkulturella samhällsexperimentet?

Vilken tidning har alls vågat skriva kritiskt om invandring och kostnader?

Skulle det kunna vara så att AB idag genom Daniel Swedin svensk journalistisk historia?

Det är på tiden att beslutsfattare och företag visar lite muskler i integrationsfrågan.


Maud Olofsson och Centerpartiet menar att den nu pågående invandringen till Sverige utgörs av ”nybyggare” som ska lyckas vad svenskar inte lyckats med, nämligen att starta företag och få glesbygden att blomstra:

Är det kanske Ephrem Tadele Yohannes som centerledaren Maud Olofsson menar när hon gång på gång lyriskt talar om att det är invandrarna som utgör Sveriges framtid och ska göra Sverige till ett nybyggarland?

‘Det är dags att sluta vara så problemfixerade när det gäller invandringen’, sa Maud Olofsson när hon talade på Centerpartiets förnyelsedagar i Stockholm för en dryg vecka sedan. ‘Vår vision är att göra Sverige till ett nybyggarland där vi ser invandrarna som en resurs som kommer hit med andra kunskaper’, sa hon.”

Julia Caesar:

”Ephrem Tadele Yohannes … har inte arbetat och försörjt sig själv en enda dag sedan han kom till Sverige i september 2009. Men låt oss se vilka arbetstillfällen han har genererat åt andra under den tiden.

• Han har sysselsatt personal vid Migrationsverket som har prövat och gett honom uppehållstillstånd.

• Han har gett arbete åt personal vid Sfi, Svenska för invandrare, där han har skolkat ifrån mer än hälften av lektionerna.

• Han sysselsätter personal inom socialtjänsten som beviljar och betalar ut försörjningsstöd och andra bidrag.

Han har tränat på gym, vilket dels gett honom tillräckliga muskler för att våldta och mörda Elin Krantz och lägga en 83,6 kilo tung sten ovanpå hennes kropp, dels gett gymägaren klirr i kassan.


• Han har inneburit ett stort sysselsättningslyft för Göteborgspolisen plus alla de personalkategorier som har varit involverade i utredningen av hans brott samt åklagare, försvarsadvokat, domare och kanslipersonal vid Göteborgs tingsrätt.

• Vidare ger han jobb för häktespersonal och transporttjänst samt mångåriga arbetstillfällen inom kriminalvården.

• Han ger arbetstillfällen för tolkar till och från amarinja.

• Hans krämpor och tandstatus sysselsätter sjuk- och tandvården.

Sammantaget sysselsätter individer som Ephrem Tadele Yohannes ett kraftigt växande antal personer i Sveriges mest expansiva bransch, invandringsindustrin med dess blomstrande underavdelningar polisväsende, socialtjänst, rättsväsende och kriminalvård. Därmed bidrar han i högsta grad till att höja landets bruttonationalprodukt, BNP. Så strängt taget är det kanske personer som Ephrem Tadele Yohannes som vi ska sätta vårt hopp till?”

3 kommentarer:

  1. Villket tillskott till den svenska genpolen... Inte!

    SvaraRadera
  2. Var det någon jävla firmafest på Aftonhoran, där man på fyllan började tala sanningar och tillät fakta tryckas? Eller börjar lögnarna så sakta inse att folk inte går på de falska ränkerna längre? Tackar högre makter för internet, och för alla sanningsbloggare likt denna....Blodsven

    SvaraRadera
  3. Hoppsan, jag glömde visst ett "o" i poolen ;o)

    SvaraRadera