tisdag 10 maj 2011

SDU kommer att bemöta landsförrädarnas indoktrineringskampanj


SD-Partille är flitiga och har ett inlägg i stort sett varje dag på sin hemsida.

SDU bemöter statens indoktrinering av skolbarn, startar motkampanj.

Efter Sverigedemokraternas riksdagsinträde tillsätter nu regeringen en utredning. Syftet är, enligt integrationsminister Erik Ullenhag, att hitta metoder för att i skolan "vaccinera" barn och ungdomar mot vissa åsikter. Genom ensidigt kollektivt skuldbeläggande av svenskar som etnisk grupp och genom kampanjande mot Sverigevänliga åsikter, hoppas regeringen kunna hitta en fungerande modell för att indoktrinera svenska barn till att tänka politiskt korrekt.

Sverigedemokratisk Ungdom kommer inte låta detta ske ostört och startar därför en kampanj för nolltolerans mot svenskfientlighet i skolan. SDU inför en 24-timmarsregel som innebär att varje gång regeringen idkar anti-svensk indoktrinering i en skola så ska förbundet vara där inom ett dygn för att bemöta propagandan med verklighetsbaserade och Sverigevänliga motargument.

SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand kommenterar:

- Trots att vi med statistisk säkerhet vet att svenskfientligheten är långt mer utbredd än främlingsfientligheten så lägger nu regeringen på ytterligare en växel i kampen mot Sverigevänliga värderingar och svensk samhörighet. Men vi kommer ta fighten så att statens propagandamaskin aldrig får stå oemotsagd. Vi Sverigevänliga får aldrig vika oss en tum för etablissemangets hetskampanjer och svenskfientlighet.

- Vi behöver din hjälp. När du märker av anti-svensk propaganda i skolan kan du anmäla det till SDU så ska vi bemöta det så snart vi kan. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi besegra förtrycket!

För mer information
William Hahne, Pressekreterare SDU, 070-818 33 23
william.hahne@sdu.nu
Gustav Kasselstrand, Förbundsordförande SDU, 070-825 15 72

Kriget mot Sd har inletts
Nu inbjuder regeringen en riktig gammal halvgalen stofil in i regeringssamarbetet. Det handlar om "We shall over come"- jeppen Bengt Westerberg som skadade Sverige för all framtid genom de största invandringsströmmarna någonsin under perioden 1992-94. Han kanske har dåligt med pengar trots sina 800.000 om året som ledare för Röda Korset.

Robsten har ett utmärkt inlägg på sin blogg över hur regeringen nu inte bara knyter händerna i byxfickorna när de ser hur Sd ökar för varje opinionsmätning. Nej nu gör man sig redo för strid och det är skolorna som ska stå som arena för den största indoktrineringskampanjen i historien. Och målet är naturligtvis att identifiera och arbeta mot de främlingsfientliga strömningarna och att acceptansen och kärleken till mångkulturen ska öka i svenska samhället.

Så här skriver Robsten
Vi är världsbäst på demokrati – så länge ingen tycker annorlunda

Ökad intolerans.....

Erik Ullenhag, (FP) Integrationsminister, har initierat en stor utredning som skall ”ta ett samlat grepp” om intoleransen i det svenska samhället. Enligt Ullenhag och regeringen finns det tecken på att denna intolerans har ökat på sista tiden. Sverigedemokraterna nämns som av en händelse i den SvD-artikel som blåser till kamp mot den nya intoleransen. Enligt artikeln har intoleransen ökat mot judar och muslimer. Att muslimer understundom har rätt svårt för just den judiska folkgruppen är självklart inget som nämns i artikeln eller av Ullenhag. Så här säger Ullenhag i artikeln.

Det här visar ju att vi har ett rejält arbete att göra. Varje ny generation behöver vinnas för tolerans och idén om alla människors lika värde. Det handlar om att vaccinera människor mot värderingar som riskerar att göra Sverige både kallare och hårdare.

Nedan följer lite olika företeelser som förekommer i "berikande" kulturer och som svenska barn nu skall förhålla sig till och tänka politiskt korrekt.

Läs mer om det utrotningshotade folket.

Varning för folkpartister


Bengt Westerberg - den godaste av de goda

Birgitta Olsson
Gunnar AndrénIslamisternas mål: Ett Egypten utan kristna
Jihad i Malmö skriver:

"Minst tre koptiska kyrkor har bränts ned de senaste dagarna i Kairoområdet.
Är målsättningen för våra landsförrädare detta. Att vi som kristna skall utrotas. Kanske har politikerna redan konverterat?

Småflickor blir saudiska sexslavar
Flickor på mellan fem och tolv år säljs till rika män i Saudiarabien och hålls som sexslavar, enligt dokument som Wikileaks publicerat och som norska tidningarna Aftenposten och Bergens Tidende fått tillgång till.

När flickorna blir könsmogna kastas de ut i prostitution.

- Jag är inte överraskad, säger Sanna Johnson, svenska Rädda Barnens regionchef i Mellanöstern, till Aftenposten.

Flickorna exporteras i tusental från länder som Mauretanien och Jemen.
Artikeln fortsätter...

Saudiarabiska kvinnor lever sitt liv i mörker. I skjul lever också små flickor som ”köps in” som sexslaver till välbärgade saudiska män. ARKIVFOTO: HASSAN AMMAR, AFP
Denna lilla flicka var slav i en saudisk välbärgad familj och blev misshandlad varje dag.


Från Danmark kommer följande information:
Nya tidens "pensionsräddare": Zigenarfamilj har kostat danska skattebetalare minst 74 miljoner DKK!
Zigenarfamiljen Levakovic från Köpenhamn, som står bakom hundratals brott, har varit en dyr bekantskap för de danska skattebetalarna, sedan de kom till landet i början av 70-talet.

Enligt de beräkningar som Ekstra Bladet har gjort, så visar det sig att familjen har kostat det danska samhället minst 73.9 miljoner danska kronor (cirka 92 svenska kronor med dagens kurs) i sociala kostnader och fängelse- och instutionskostnader.

Till detta kommer utgifter för advokater, diverse socialpedagogiska tilltag, polisens efterforskningar och rättssaker.

Läs mer

Maria Leissner, Ännu en folkpartist, som värnar om alla andra människor utom svenskarna. Hon är romernas vän och också en bland de "godare" bland de goda

2 kommentarer:

  1. Alliansen har kopierat mycket av sossarnas politik och stöpt om den till sin egen. Något som sossarna var bland de bästa i världen på var ju hjärntvätt och indoktrinering i stor skala gärna inlindade i förtäckta hot via bulvaner typ LO. Nu tar Alliansen även denna sosseklassiker till sitt hjärta i sin kamp att hinna eleminera SD chanser till en valseger i megaklass i valet 2014. Skall bli spännande att se om det verkligen får någon synbar effekt om så skulle vara fallet är den försummbar för SDs vidkommande.Det kan även visa sig att de biter sig själva i svansen NÖTTERNA. Att Westerberg blev tillfrågad är ju inte så konstigt han har fina meriter på detta område och att han HORAN tackade ja är inte heller så konstigt det är ju stora pengar från skattebetalarna i potten och då tackar de flesta LUDER sällan nej. Det är mycket bra att SD ungdom är på tårna och går till motoffensiv för det är deras framtid det handlar om i allra högsta grad. Vi som är lite till åren kommna får betrakta det som att VI har vår framtid bakom oss får istället försöka stötta våra unga på något sätt med vad vet jag inte i nuläget men vi kommer nog på något när väl BORGARFNASKET Westerberg kommer igång med sin domedagspredikan. PURSVENSKEN.

    SvaraRadera
  2. Det är precis denna typ av invandrare som denna Zigenarfamilj som 7Klövern(nn)arbetar hårt för att de skall få upp ögonen för just Sverige och hellre välja att bosätta sig här i vårt land istället för i det främlingsfientliga och DFinflurerade Danmark. Denna familj bedöms i Danmark vara en NITLOTT men i 7Klövern(nn)s Sverige hade det varit jubel värre för dom hade betraktat denna familj som en HÖGVINST ja tom som en DRÖMVINST med tanke på den höga summan 92 miljoner svenska kronor på minuskontot. Om det blir tillräckligt många invandrare som går med riktigt räjäla underskott för oss de Svenska skattebetalarna kommer förmodligen 7Klövern(nn) att föreslå att medaljer i olika valörer skall tryckas upp så att de invandrare som går med de största underskotten skall dekoreras med de ÄDLASTE valörerna för deras goda omtanke om den svenske arbetaren och att hans skatteinbetalningar kommer Rätt människor till gagn. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

    SvaraRadera