tisdag 31 maj 2011

Svenska folkets fiender


Från Kenneth Sandberg har följande inkommit som han skickade till bl.a. Per Gudmunsson SvD, ÖstgötaCorrespondenten, Ölandsbladet m.fl. tidningar, Widar Andersson och Ulf Nilsson samt åtskilliga tidningar i Danmark. Givetvis en kopia Han har fått svar från Eskil Fagerström, Sydsvenskan

Kenneth,
vänligen - ta bort mig från din utskickslista.
Min omvärldsbevakning klarar jag på eget initiativ.
Tack för visad hänsyn.

Eskil Fagerström


Så har Lisa Bjurwald, som gett den Blonda, Blåögda (politiska)Bimbon ett ansikte, åter delgivit svenska folket sina åsikter...

Sufflerad av Asylsvenskans redaktör, Heidi Avellan

"- Kulturer – invandrarnas – kallas ”ointegrerbara” och landets egna kultur lyfts fram som ideal, ofta i en perverterad form, som Sverigedemokraternas folkhemskhet från en tid som aldrig varit. Ett annat drag som förenar är att extremhögern inte längre är ett ytterkantsfenomen, konstaterar Bjurwald, i vissa länder finns grupperna rentav i regeringen. I långt fler länder har deras politik hamnat i de beslutande församlingarna."

Samt Söderslätts författande Sverige-bekämpare, Thomas Engström (endast publicerat i Asylsvenskans papperstidning):http://www.blogger.com/img/blank.gif

"- Europa går inte att känna igen längre. Lisa Bjurwald gör en fantastisk insats för att mobilisera det ursinniga motstånd som nu måste till. Den tysta majoiteten som ännu anser att invandringen är någonting positivt måste orka öppna käften och säga ifrån."

Europas skam - Rasister på frammarsch
"Lisa Bjurwald
Rasismen vinner mark runt om i Europa. I Tyskland mobiliserar nynazister i tysthet och i Ungern har det nyfascistiska Jobbik tagit väljarna med storm. I Storbritannien har en våldsam antimuslimsk gaturörelse växt fram, och över en miljon britter har röstat in det högerextrema British National Party i Europaparlamentet. De främlingsfientligas medvind i Danmark, Frankrike, Italien, Nederländerna och Schweiz visar att kränkningar av de grundläggande fri- och rättigheterna blivit ett politiskt framgångsrecept. Och i den svenska riksdagen ekar Sverigedemokraternas islamofoba retorik."

Genom möten med såväl forskare och aktivister som högerpopulister och nazister tecknar Lisa Bjurwald en skrämmande bild av utvecklingen i dagens Europa. När ledande politiker inte sätter stopp utan fläktar flammorna, vem skyddar då de utsatta? Vi kan inte längre blunda för rasismen, som både hotar våra minoriteter – och själva demokratin."
...............................
//Kenneth Sandberg

*****


Det kanske är honom centerledaren Maud Olofsson menar när hon gång på gång lyriskt talar om att det är invandrarna som utgör Sveriges framtid och ska göra Sverige till ett nybyggarland?

‘Det är dags att sluta vara så problemfixerade när det gäller invandringen’, sa Maud Olofsson när hon talade på Centerpartiets förnyelsedagar i Stockholm för en dryg vecka sedan. ‘Vår vision är att göra Sverige till ett nybyggarland där vi ser invandrarna som en resurs som kommer hit med andra kunskaper’, sa hon.”

1 kommentar:

  1. Ja, vem vet, Yohannes kanske blir vår förste president när dom väl lyckats få bort monarkin?

    SvaraRadera