torsdag 19 maj 2011

Sverige - dårarnas paradis eller ...!

Återkommande undersökningar visar att svenskar är ovanligt toleranta, men frustrationen över en vardagsverklighet som inte kan döljas genom en tillrättalagd information och politiskt nyspråk tar sig reella uttryck. Hade de goda krafterna förmått på ett mera robust sätt ta sig an invandringens uppenbara brottsliga avigsidor, hade vi förmodligen sluppit sverigedemokraterna i riksdagen. Det skriver Krister Thelin, lagman i Hovrätten i Malmö och ledamot av FNs kommitté för mänskliga rättigheter."

"Statsrådet Erik Ullenhag m.fl. har stämt upp en hyllningskör till toleransens lov för att bekämpa rasism, antisemitism och islamofobi. Inget ont däri. Men det räcker inte att sjunga med änglarna eller att, som regeringen synbarligen gör, föra en binär politik när det gäller de svårigheter som nya sociala och kulturella omständigheter utgör, dvs. enögt fokusera på vissa symbolfrågor och inte vilja beröra de problem som en ökad invandring medför."

"Brå:s slutsats var att det är två och en halv gånger så vanligt att utrikes födda är registrerade som misstänkta för brott jämfört med svenskfödda personer med båda föräldrar födda i Sverige. Utvecklingen går i fortsatt negativ riktning.
Läs hela artikeln

Tolerans och antirasism

Johan Lundberg, chefredaktör för Axess om Tolerans och antirasism

Låt inte intoleranta mjukisliberaler utreda rasismen

Scenen är närmast legendarisk: Ny demokrati hade 1991 blivit invalt i riksdagen och i tv-uppföljningen reste sig Bengt Westerberg och gick ut ur studion, när Ian Wachtmeister och Bert Karlsson var på väg att ta plats i soffan. Samme Westerberg utsågs härom veckan till att utreda främlingsfientlighet och rasism, vilket han kommenterade med orden:

"Varje ny generation måste vinnas för tolerans och demokrati".

Man kan undra om det inte är att sätta bocken som trädgårdsmästare, skriver Axess chefredaktör Johan Lundberg.GODNATT SVERIGE
"Efter fyra års bloggande har jag beslutat att lägga ner verksamheten. Jag ser det helt enkelt inte som meningsfullt att lägga ner tid på att försöka delta i debatten om Sveriges framtid, när ledande politiker i varje fråga fattar precis fel beslut. Deras destruktiva kombination av försvar for välfärdsstaten och en accelererad massinvandring är ett recept på socialt och ekonomiskt sammanbrott.

Det som blev droppen for mig var regeringens överenskommelse med miljöpartiklarna om att göra svensk invandringspolitik ännu mer generös. Det räcker inte med 100 000 invandrare per år till ett land som inte ens kan försörja sin nuvarande befolkning - nu vill man utöka invandringen, speciellt från delar av världen där människor har så dåliga förutsättningar som möjligt for att anpassa sig till en modern ekonomi, svensk kultur och västerländska seder och bruk.

Så jag lägger som sagt ner verksamheten. Titta gärna in Frihets-Larson för mina bloggar sedan valet 2010. Och glöm inte att beställa boken Arla Gryning, mitt slutord om Sverige.

Tack till er alla!"

Ja, så skriver en svensk bloggare, bosatt i USA.

*****

Följande går att läsa på på Kent Ekeroths blogg:
• Alla unga människor ser ut att gå med i grupper med vilken han eller hon känner en geografisk eller kulturell samhörighet
• Att specifikt muslimska ungdomar är minst benägna att närma sig andra samhällen
• Att antisemtismen är teologiskt inspirerad (från islam)
• Att en blandning av invandrare och belgare inte leder till ökad förståelse och tolerans utan att en strikt uppdelning mellan invandrare och ursprungsbefolkningen är det enda som fungerar (om jag läste översättningen rätt) om man vill undvika konflikter."

*****

Men Alliansen tar inte intryck från andra länder som förklarar mångkulturalismen död utan skyndar på med förstörelsen av Sverige. Sex moskéer skall byggas i Stockholm och Erik Ullenhag tillsätter en utredning för att komma till rätta med ”hatet” och ”främlingsfientligheten”.

Läs Therese Borgs artikel om aborter i Sverige i vårt land. Oetiskt i allra hösta grad.

svd svd svd svd dn dn dn svd gp

2 kommentarer:

 1. Du skriver: "Återkommande undersökningar visar att svenskar är ovanligt toleranta, men frustrationen över en vardagsverklighet som inte kan döljas genom en tillrättalagd information och politiskt nyspråk tar sig reella uttryck. "

  Visst svenskarna är toleranta och tålmodiga, tyvärr. Man kan också lägga in bekväma, lite lata kanske är ett bättre ord.

  Men framför allt det är ett sovande folk, det har ju vår egen s.k. statsminister herr Clownfeldt skrivit. Kan ses en liten dragning om den boken här: http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/03/10-mars-2009-vi-ger-er-det-sovande.html
  Och det är nog det stora felet, vi vänder på oss och somnar om istället.

  SvaraRadera
 2. Lagman Krister Thelin har inte förstått att det är betydligt mer än invandrarnas brottslighet som ligger till grund för i alla fall mitt motstånd till ALL invandring. Man kan ju inte om man vill ha minsta trovärdighet kvar påstå att invandringen är som hela etablissemanget ofta och gärna påtalar en resurs både ekonomiskt och kulturellt. Man måste vara otroligt dålig på ekonomi om man kan påstå att ett ensamkommande flyktingbarn som kostar oss skattebetalare en miljon lite drygt per år att vara en resurs eller vad han tillför kulturmässigt som skall vara för oss Svenskar så åtråvärt jag ser absolut ingenting som jag inte kan vara förutan på detta område. Det visar sig med allt mer tydlighet att ju högre skolad man är och ju längre man har klättrat på karriärstegen ju trångsyntare och dingare blir man. Därför är jag mycket tacksam att jag inte har högre skolning än 8årig folkskola och är en vanlig men stolt arbetare som står med båda fötterna på jorden och att mitt förstånd och sunda förnuft är helt intakt fritt från skadlig inverkan från den högre akademiska världen.
  PURSVENSKEN Hans Nilsson.

  SvaraRadera