onsdag 11 maj 2011

Vad är rasism?

Är det rasism att kritisera islam?

Det är frågan bloggen MXp vill ställa till tidningen EXPO som förvandlats till nåt slags informellt religionsministerium (likt det i Kina): - Är det rasism att bloggen MXp:s utgivare framför kritik av islam?

Det är likaså frågan som bloggosfärens samtliga islamkritiska bloggare ställer till riksdagens partiledare och ledamöter: - Varför anklagar ni oss för rasism, när vi kritiserar islam?

Vet ni vad ni alla åstadkommer med era påståenden om att vi är rasister? Ni vet själva svaret. Men med detta ert förtal försöker ni tysta inte bara islamkritiker utan själva demokratin genom att idiotförklara oss.

Bloggaren på Citizen Warrior frågar:
Is it Racist to Criticize Islam?

Ayaan Hirsi Ali, till upplysningens försvar

Wafa Sultan, Läs hennes berättelse om hur kvinnor har det under islam

Ibn Warraq
Tapan Ghosh
Seyran Ates
Francis Bok
Nonie Darwish
Brigitte Gabriel En gång var Libanon ett kristet land. Hur är det nu?

Mark Gabriel, Walid Shoebat, Simon Deng, Babu Suseelan, Walid Phares,Zeyno Baran, M. Zuhdi Jasser, Magdi Allam, Farshad Kholghi, Bassam Tibi,Khaled Abu Toameh, Tawfik Hamid

Listan skulle kunna innehålla 100 namn, eller 1000 namn, eller myriader av namn, eftersom så många trots allt har upptäckt att islam är en ideologi förklädd till religion...

Muslimska Brödraskapet är infiltrerat och på plats hemma i Sverige


MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET följer de riktlinjer med taktik och teknik som fastslagits i 'PROJEKTET', vilket är benämningen på den strategi enligt vilken Muslimska brödraskapet utvecklas globalt i nation efter nation. 'Projektet' är en plan för att installera Sharia, den islamiska lagen, globalt.

En av Muslimska Brödraskapets ledare - Mohamed Mursi,


MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET gläds åt att ha Per Gahrton som sin frontfigur i Sverige och än mer åt Palestinagrupperna (PGS) som är rörelsens verkliga aktivister.

MUSLIMSKA BRÖDRASKAPET gläds än mer åt Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt som skänker Brödraskapet den allra största rikedomen via tystnadens samtycke. Riksdagens tystnad är likaså en Brödraskapets gyllene tillgång. På Brödraskapets sida står dessutom massmedia tillsammans med EXPO och ser till att nationen infiltreras fullt ut tills sharian snart slår ut demokratin. RIP...

Läs hela artikeln

Sagt av vår "landsfader" Fredrik Reinfeldt:
"Sverige är redan multietniskt, mångkulturellt. Här finns alla världsreligioner företrädda. Det skapar i grunden - tycker jag - ett spännande samhälle, ett samhälle där vi lär oss tolerans inför olikheter, vilket jag tror är grunden för att förstå essensen vad som är mänskliga fri- och rättigheter.” (Fredrik Reinfeldt i frågestund i riksdagen 14/2 2011.)"


Om Per Gahrton kan man läsa följande

Palestinagruppernas ordförande i Sverige är Per Gahrton (även om han aldrig vill underteckna sina debattartiklar med den titeln). Han är miljöpartist och har varit både riksdagsledamot och representant i EU-parlamentet. Han lyfter idag en nästan skattefri pension från det offentliga.

Den drivne Malmösonen är en sverigemästare i dubbelmoral. Som folkpartist i sin ungdom arbetade han för ett borgerligt regeringsskifte i det dåvarande socialdemokratiska Sverige. Efter att flera år senare ha anslutit sig till miljöpartiet utgjorde han kärnan i socialdemokraternas stödtrupp. Han var EU-motståndare och förespråkade ett utträde. Men det hindrade honom inte från att tjänstgöra som EU-parlamentariker med ansenlig skattefri lön under många år.

KOM IHÅG:
SDU BEHÖVER DIN HJÄLP. Så här säger Gustaf Kasselstrand
- Trots att vi med statistisk säkerhet vet att svenskfientligheten är långt mer utbredd än främlingsfientligheten så lägger nu regeringen på ytterligare en växel i kampen mot Sverigevänliga värderingar och svensk samhörighet. Men vi kommer ta fighten så att statens propagandamaskin aldrig får stå oemotsagd. Vi Sverigevänliga får aldrig vika oss en tum för etablissemangets hetskampanjer och svenskfientlighet.

- Vi behöver din hjälp. När du märker av anti-svensk propaganda i skolan kan du anmäla det till SDU så ska vi bemöta det så snart vi kan. Tillsammans är vi starka och tillsammans kan vi besegra förtrycket!

För mer information
William Hahne, Pressekreterare SDU, 070-818 33 23
william.hahne@sdu.nu
Gustav Kasselstrand, Förbundsordförande SDU, 070-825 15 72

Det här är svenskarnas land

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar