tisdag 7 juni 2011

Centerpartiets planer för Sverige - nybyggarland

Centerpartisten Fredrick Federley eller kanske vi skall kalla honom hen – en blandning av honom och henne.
Här är Ursula, förlåt Fredrick

Detta förslag till ett tredje kön fördes fram i riksdagen av folkpartisten Karin Pilsäter för några år sedan. Det gällde de som inte visste riktigt vad de hörde hemma, fågel fisk eller mittemellan!!

Han tycker nu att alla som inte är välkomna i Danmark är välkomna i Sverige.

Här har Ursula Fredrick Federley klätt sig i turban. Vad han kallar sig i turban är okänt.

Snaphanen.dk

Federley: “Ovälkommen i Danmark, kom till oss i nybyggarlandet”

Fredrick Federley, den homosexuella centerpartist som blev inlagd på sjukhus på grund av “nybyggare” (som de säger i hans parti), en vecka innan valet förra år, uppmanar nu i ett läsarbrev i Jyllands Posten invandrare i Danmark att resa till Sverige i stället. Man får väl ta honom på orden.

[…] Det svenska centerpartiet arbetar på att Sverige skall bli ett attraktivt nybyggarland för människor från hel världen. Under de senare åren har det faktisk blivit lättare att få uppehållstillstånd för invandrare, som önskar att arbeta i Sverige. Vi har nyligen, helt på tvärs mot partierna, ingått en överenskommelse om invandringspolitiken, med ett långsiktigt perspektiv. På det sättet kan vi göra Sverige ännu mera tillgängligt, t ex. genom bättre villkor för asylsökande, roterande migration och arbetskraftsinvandring. Tvärt emot Danmark, med det främlingsfientliga partiet, Dansk Folkeparti, som ingår i regeringen, så har den svenska regeringen valt att icke samarbeta med det protektionistiska och invandrarkritiska partiet Sverigedemokraterna.

Vi är överbevisade om att framtiden består i att öppna gränserna för omvärlden. Den förda invandringspolitiken hänger direkt samman med hur ett land i framtiden kommer att locka arbetskraft till sig. I Sverige är den utbredda inställningen att vi icke har råd att stänga gränserna på det sätt som Danmark har gjort.

Den danske snickaren kan bli riktig arg när befolkningen åldras, och att det då inte finns människor eller resurser som kan ta hand om dem. Men det är inte vårt problem. Jag vill istället bjuda in nydanskarna, som inte känner sig välkomna i Danmark, till Sverige. Vi har användning för er, och vi vill gärna att ni kommer hit. Danska invandrare är välkomna till Sverige.


Lennart Svensson : Tal på nationaldagen
Det är nationaldagen idag. Från norr till söder firas denna på officiellt vis. Hur då? Ja, antagligen genom att låta en i Sverige inflyttad afrikan hålla tal om hur fint Sverige är som låter främmande folk flytta in. Så lär det bli i Gällivare i år enligt Politiskt Inkorrekt. Dock ska väl personen även nämna att Sverige måste bättra sig också, man behöver ge alla invandrare fina jobb, nu, direkt!
(…)
Detta är sådant vi får oss till livs på nationaldagen: invandrare läser läxan för oss. Som lök på laxen bestås vi kurdisk folkdans och utländsk, exotisk mat.
Det är vad jag ska tala om också. Sverige och svenskheten, vad som är typisk för den. Nyss samlade jag nyckelord till en lista för vad som är typsikt svenskt. Jag fann ord som chosefri, eftertänksam, lågmäld, naturvän, tålmodig och rakryggad. Man kan även nämna fridsam, händig och flitig. Ja min själ: händigheten och arbetssamheten är nog det bästa.

Vi är ett tålmodigt, driftigt folk som byggt upp detta land från Hedenhös dagar. Våra förfäder har brutit mark och odlat upp vildmarken till kultur. Vi har fällt träd och timrat hus av dem, vi har brutit sten och murat städer av dem. Vi har skapat industrier och skapat världberömda produkter. Och nu har det kommit därhän att detta inte är värt något. Ideellt är ”Sverige” och ”svenskt” ord man inte ens får nämna. Det är så sjukt så klockorna stannar.

Man får inte hylla Sverige och omhulda svenskthet. Varför? För då uppstår RASISM, då FÅR SD VATTEN PÅ SIN KVARN. Nåväl, det politiska åsido så hyllar jag här Sverige oförblommerat. Jag är stolt över att vara svensk, glad över kunna att resa runt i mitt land och se kyrkor, byar och gårdar som mina förfäder byggt och vårdat genom århundradena. Jag är stolt att vandra i samma skogar som mina förfäderhttp: stolt över att tala samma språk som Tegnér och Heidenstam, Sten Selander och Erik Gustaf Geijer.

Detta är Sverige. Jag är svensk, jag ber inte om ursäkt för det. Detta är Sveriges nationaldag då vi hyllar svenska traditioner, svenska dåd, svenska märkesmän- och kvinnor. EN dag om året må svenska sången ljuda, må svensken ta sig en svängom i gammal stil. Men nej, detta förvägras oss idag av plutokrater och kosmopoliter. Och det är ”våra egna” som förvägrar oss det – etniskt svenska politiker som är rädda för att om de inte gör det blir det nationalfascism eller värre…!

Så tycks de tänka. Men vi andra, vi som gillar Sverige, vi lyder inte till detta. Vi hyllar vårt land även om det har en misstänksam klang i de finare salongerna. Vi sjunger gärna Du gamla du fria, vi kan hissa en svensk flagga med kärlek. Vi tar elitens skepsis med ro – med kärlek! För vi gillar detta land, vi älskar det. DEN känslan rår ni aldrig på, ni hatiska kommunpolitiker som förstör Sveriges nationaldag med orientalisk folkdans, kebab och tal om Sveriges förmenta uselhet.

Ni har gjort ert, ni kan gå nu! Man kan inte bygga en politik på hat. Men det är vad ni gör. Vi sunda svenskar däremot gillar Sverige, älskar att höra om våra förfäders bedrifter, gillar att dra med handen längs en vägg som de timrat och målat faluröd. Vi lyssnar till samma lövsus som de hörde en gång, hör samma vattenbrus som de lyssnat till, ser samma slags moln dra förbi på himlen. Vi är ETT FOLK och det kan ni inte ta ifrån oss.”

****

Här kommer en fin dikt av Sten Selander – kanske inte lika känd som de övriga som nämns men dock en av de stora inom svenskt författarskap.

Några rader ur dikten:
”Man kan aldrig ändra det fula man gjort.”

Något för våra 329 landsförrädare och de politiskt korrekta vänsterjournalisterna att tänka på, kanske.

"Spela kula" av Sten Selander

Vi spelade kula på torget en dag,
en liten folkskolegrabb och jag.

Jag hade väl femti, han hade fem.
Vi spelte. Och han förlorade dem.

Han snorade till och gav mig en blick,
då jag visslade överlägset och gick.

Men jag ångrade mig, när jag kom till vår port,
och tyckte det var något fult, jag gjort.

Jag gnodde tillbaka. Men ingenstans
kunde någon säga, var grabben fanns.

Jag skämdes. Jag tror, jag skäms för det än,
när jag ser dem spela kula igen.

Och jag ville ge, jag vet inte vad,
för att en gång få se den grabben glad.

Men nu är han säkert en stor, grov karl,
som släpar och sliter - jag vet inte var.

Och visste jag det, förslog det ej stort.
Man kan aldrig ändra det fula man gjort.

Man kan inte lämna kulor igen
och trösta pojkar, som stelnat till män.

2 kommentarer:

 1. SVT1 hade ett nationaldagsfirarprogram igår, ett jävligt uselt sådant.

  Man sjöng nationalsånger, men inte den svenska och man insinuerade att man skulle ta svenska flaggan från dem som befläckar den.

  Man sa inte vem som besudlar svenska flaggan, men det har vi hört så många gånger så nu kan folk det utantill, nämligen SD, så det behöver de inte nämna.

  Där satt också en gammal avdankad komiker som berättade att det var dags nu att vara stolt över Sverige och svenskarna, och så räknade han upp en massa utländska namn som hade gjort ifrån sig inom idrotten.

  Alla aplåderade pellejönsen när han hade läst klart. Det här var alltså enligt dem en äkta svensk nationaldag, med Muhammedaninslag förutom folk från Finlad också, för det får ju inte bli helsvenskt, för då befläckas vår flagga, har de fått för sig.

  USCH, FY HELVETE!

  SvaraRadera
 2. Åker riksbögen Ursula på en omgång till, så hoppas jag innerligt att fanskapet aldrig vaknar mer. Han är det ultimata beviset för att de flesta i Sveriges riksdag består av perversa psykopater. Idioten välkomnar all världens ohyra, samtidigt som äcklet själv har begärt polisbeskydd....Blodsven

  SvaraRadera