fredag 3 juni 2011

Förföljelsen av vårt kungahus

Kungen av DN

”Det finns en gräns för vad man kan tolerera,
och den linjen har Sveriges statschef passerat.”

Peter Wolodarski

Historik: Drevet mot Bernadotte
http://www.blogger.com/img/blank.gif

Blodshämnd mot Drottning Silvia

I Expressen hörs nu tongångar om republik och att monarkin bör avskaffas men finns det någon svensk som anses vara värdig att bli president!!!

BÖR AVSKAFFAS. Sveriges riksdag borde se till att vi får en folkvald statschef. Det har ingenting att göra med vad kungen gjort eller inte gjort tillsammans med sina vänner. Det handlar om grundläggande demokratiska principer: Ämbetet som statschef ska inte gå i arv. Foto: Suvad Mrkonjic

Kanske någon av dessa skulle bli bra presidenter!?

Den svenskhatande Per Svensson på Asylsvenskan!


För att inte nämna Bengt Westerberg, Cecilia Malmström och Birgitta Ohlsson som höll ett tal på nationaldagen 2001 och bl.a. sade:

"Avskaffa Sverige!
Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation. De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen? Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen. Fenomenet har avigsidor.

”Nationalism är en barnsjukdom, mänsklighetens mässling”, yttrade Albert Einstein 1924. Einstein var övertygad världsfederalist, en idé från antiken som förklarar att människor är medlemmar av en universell gemenskap."

***

Anne Ramberg:
Frågan är om den självutnämnda tredje statsmakten inte missbrukat sina grundlagsskyddade privilegier när förtal och utpressning hör till hörnstenarna i rapporteringen.

Så här skriver man på Gotiska klubben:
”1. Starta en egen blogg
2. Skaffa fram samma rådgivare som en gång hjälpte Ingvar Kamprad
3. Alla papper på bordet, om det finns några
4. Backa inte i din kritik mot medias manipulation av svenskarna
5. Beställ nya opinonsundersökningar från utländska institut

Gör du inget snart äventyrar du inte bara din egen ställning, utan även din dotters ställning och den svenska monarkins fortsatta existens. De som vill avskaffa Sverige vet vad de sysslar med: bort med alla symboler, allt som kan förknippas med Det Gamla Sverige, och leve Det Nya Sverige, ett kastrerat land där all identitet ska tas bort.”


UMEÅ Nationaldagen kommer att bytas ut och i stället ska befolkningen fira en ”internationaldag”, åtminstone i Umeå.

Bakom upptåget ligger Västerbottens museum, där det traditionella nationaldagsfirandet brukar gå av stapeln.
****
Kanske någon av dessa skulle också passa som president för Sverige med den "sverigevänlighet" de visat?Lyssna gärna på Jussi Björling, vår store svenske tenor då han sjunger ”LAND DU VÄLSIGNADE”

Land, du välsignade

Text: Elisabeth Björklund
Musik: Ragnar Althén

Land, du välsignade, tag min sång!
Gjut din ande i orden!
Giv, att den ljuder fullkomnad en gång,
Sången om landet i Norden,
Sången om sjumila skogar och sjö,
Slätter, som skördar oss bära,
Midnattssol och midvintersnö,
Sverige till ära, Sverige!

Land, du välsignade, tag mitt verk!
Dig min strävan jag vige!
Signa min tanke och armen stärk,
främst bland de främsta jag stige,
att när min bana jag ändat har,
sjunkit till skuggorna neder,
stolt må man minnas, att svensk jag var,
Sverige till heder, Sverige!

4 kommentarer:

 1. Mitt förtroende och stöd för VÅR KUNG står orubbligt fast. Förr i tiden var det de som tillhör gammeladeln idag som gick hårt åt Kungamakten och även avsatte och tillsatte kungar när deras privilegier urholkades eller inte var till deras belåtenhet. Idag är det nyadeln dvs delar av 7Klövern(nn) och deras köpta medlöpare inom hela den samlade rödfärgade mediaeliten som vill ha bort vår Kung. En del av dem presenteras här SPYFLUGORNA Wolodarski och Jan Scherman tillsammans med ÄCKLEN som Per Svensson och Helin på AB alla borde åka ur landet snabbare än helvete och tvåndsförvisas ner till Muhammedanien där de kan slick muhammedanrövar hur mycket de vill och orkar och ALDRIG någonsin mer få sätta sina SKITIGA fötter på Svensk mark. Jag bli så satans upprörd över dessa jävlar som tror att dom är något. Ja något är dom STORA JÄVLA SKITHÖGAR hela bunten inom media. Jag är såå glad att jag slutat köpa deras jävla blaskor som är fullproppade med SKIT och LÖGNER. Det är inte klokt att de får bete sig precis hur svinaktigt som helst nu mot Kungen men även mot SD. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 2. En tanke som väl tål att tänkas på står bloggerskan Lena Holfve för. Hon anser att alla som frivilligt vill bli president är sinnessjuka. Tänker man på alla underbara presidenter som Obama, Sarkozy, Ahmadinnejad, Busharna, Clinton m fl så kan man ju inte annat att låta bli att undra. Glöm ej att Elins mördare också drömmer om att bli president och han har definitivt inte alla hästarna hemma.

  SvaraRadera
 3. Om man tittar på bilden av Per Svensson förstår man till en del hans galna uttalande och även hans fientliga syn på Sverige och Svenskarna men även hans förkärlek till sina galna GELIKAR muhammedanpacket. Detta är en bild på en fullständigt GALEN och FÖRVIRRAD PSYKOPAT kolla bara ögonen uttalandet och statistiken det säger ALLT. En sådan person skall INTE gå LÖS han SKALL sitta INSPÄRRAD han utgör en fara för landet och folket men troligtvis även för sig själv och de i hans omedelbara närhet. Det är bara en tidfråga till allt går överstyr det slår SLINT i skallen helt enkelt mer än det redan gjort och då kan vad som helst inträffa. Dessa personer SKALL för landets och folkets bästa berövas möjligheten att ha något som helst inflytande i tal och skrift i ALLT som berör det offentliga Sverige. De får pyssla med något annat men i skrivande stund kan jag inte komma på något som är helt fritt från möjligheten att skada sig själv och andra. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 4. Hans, glöm ej heller hur Jan Helin såg ut när han debatterade mot Björn Söder i Agenda för några månader sedan. Han var rent rabiat och nästan skrek och var helt svart i ögonen. Helt klart drag av psykopati där också. Eller så var han besatt av demoner från självaste helvetet. Umgås man med gangsters så är väl inte det särdeles omöjligt heller, inte om man dessutom kramar mohammedaner in absurdum.

  SvaraRadera