onsdag 1 juni 2011

Stenad till döds

Katya Koren blev bara 19 år. Hon hittades död och nedgrävd i en by nära sitt hem, stenad till döds. Hennes brott var att delta i en skönhetstävling, vilket stred mot sharialag.

Polisen har inlett en mordutredning och undersöker påståenden om att tre muslimer dödade henne med hänvisning till islam. En av de tre, en 16-åring Bihal Gaziev, är gripen och har uppgett att flickan ”brutit mot sharialagarna” och just därför inte känner någon ånger inför att ha orsakat hennes död.

Flickans vänner berättar att hon gillade att bära moderiktiga kläder och hade kommit på sjunde plats i en skönhetstävling. Hennes sargade kropp hittades nedgrävd en vecka efter försvinnandet.

4 kommentarer:

 1. Fruktansvärt.......

  SvaraRadera
 2. Roland Dahlström2 juni 2011 11:46

  Jag skulle vilja se att våra Politiker tog detta på ett mycket större allvar och mycket oftare manifesterade demonstrationer i alla våra stora städer , det finns många Muslimer som lever i Sverige , Muslimer som inte blivit upplysta om vilka värdegrunder som finns i detta deras nya hemland . Jag tycker att det vore högst rimligt att de människor som företräder Islam i Sverige belägges en skylldighet att kungöra de regler och lagar som gäller här i Sverige .

  SvaraRadera
 3. Svar till Roland Dahlström. För de muslimer som lever i Sverige finns bara Koranens sktifter som vägvisare absolut inte Svenska värdegrunder. De som företräder ISLAM i Sverige får INTE kan INTE och vill INTE följa något annat än det som står i Koranen. Muslimerna är inte i Sverige för att inget annat land ville ge dom en fristad utan det är en del av deras plan och våra regeringar har under de senaste 40 åren hjälpt dessa personer på traven och håller på att ge bort vårt land och tom betalar med våra skattepengar för att bli av med landet fortast möjligt så att muslimerna kan uppnå deras slutmål att bli dominanta i land efter land och till slut erövra hela världen. ISLAM skall enl dessa vara alenarådande över hela klotet och med scharialagarna som lagtext detta står i deras texter. Om du ser dig runt om vad som händer i hela västvärlden så ser du att de är på god väg att nå sina mål. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 4. Man kan ju så klart inte hjälpa vilket utseende man blit begåvad med men en sak är klar Gudrun Schyman, Moderaterna partisekreterare mfl kommer aldrig att gå detta hemska öde tillmötes som denna arma tös fick göra pga sin skönhet. Är det något som Gudrun och många med henne verkligen saknar så är det inte allenast yttre skönhet de saknar utan det är lika illa ställt om inte ännu värre med den inre skönheten. Bara en mor och ett mähä till man kan älska sådana kvinnor. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

  SvaraRadera