söndag 5 juni 2011

Sveriges nationaldag 6 juni - hur länge till?


Ett folks självmord

Hitler proklamerade att ett av de bästa sätter att utplåna ett folk var att utplåna deras kultur och byggnadsverk. Han terrorbombade därför städer och gav order om att i synnerhet byggnadsverk som folket identifierade med sin kultur skulle förstöras för att folkets identitet och motståndsvilja skulle brytas ner.

Givetvis är det så att ett folk förenas av de traditioner de har, sin kultur, religion och de byggnadsverk och kultursaker man har. Man har t.ex. museer med sin gamla kultur och saker för att kunna lära sina barn och titta på den historia och kultur som är fundamentet för samhället och lära sig folkets historia. Som barn gick man på Nordiska Museet, Stadsmuseet i Stockholm, Riksmuseet, Skansen o.s.v. för att lära sig sin kultur och sin bakgrund som ett folk. Man gick med guider i Gamla Stan som berättade om stadens historia, och jag har stått högvakt vid Slottet, egentligen bara för att hålla en tradition och svensk kultur vid liv. Inte var det kul, men det var något man är stolt över att ha gjort. Vi har även svenska traditioner, dessa är ärvda och mina föräldrar lärde sig en gång dessa från sina föräldrar, jag lärde mig dem av mina och jag jobbar på att föra över dem till mina barn. Min förhoppning för framtiden är att mina barn även i framtiden ska föra dessa traditioner vidare. Man firar midsommar, jul, påsk, valborg, födelsedagar, och en del annat. Man går av tradition till kyrkan på skolavslutningarna och firar när man tar studenten. Sammantaget är det vårt arv, vår kultur, och våra traditioner.
(…)
Enligt Maud Olofsson är det så att man ska vara så stark och troende på svenska värderingar och traditioner att man inte behöver se influenser som någon fara. Hon har vidare åsikten att Sverige ska vara ett ”nybyggarland”, vilket kan kännas en aning märkligt eftersom vi är världens äldsta land. Behovet av nybyggning och nybyggare borde alltså vara obefintligt. Vidare ser hon mest en enorm potential i alla som kommer hit, och att de mest är en berikning.

Det fanns en norsk major vid namn Vidkun Quisling. Han trodde på nazismen och ansåg att Norge skulle bli bättre med nazism, kanske hade han även egna intressen i ett tyskt maktövertagande. ”

Läs hela artikeln

Våra barnbarn - en hunsad minoritet - och politikerna hurrar!
Svenska folket byts ut. Vi ersätts av araber och afrikaner. Och det som gör mig mest förtvivlad är att så många inte bryr sig. Det gör inget om muslimer blir i majoritet, säger de. Det gör inget om Sverige blir muslimskt. Det kommer att ske om ca 40 år. Det är enkel matematik. Snart är det omöjligt att hejda. Dessa goda, optimistiska, gladlynta människor förstår inte att vi blir erövrade, för de ser inga soldater, inga krigshandlingar, inga stridsvagnar. De förstår inte att muslimerna erövrar Europa genom barnvagnar, genom sina kvinnors livmödrar.

Dagens generation lämnar ett fruktansvärt arv till sina efterkommande; ett liv som hunsad minoritet i ett muslimskt Sverige. I Sverige kommer det att gå snabbast.
Klockan klämtar för demokratin i Europa, men de politiskt korrekta väljer att inte se eller höra det. Det är ju NU, innan muslimerna blivit i majoritet som man kan hejda muslimernas befolkningsökning i Europa. När muslimerna blivit flest och alla inser att demokratin är hotad - då är det för sent. Då försvinner demokratin i det sista demokratiska valet.

Jag gråter. Men mina barn hånskrattar. De tillhör dem som inte förstår. Det finns inget hot, säger de. Det finns ingen fara.

***

Reinfeldts uttalande vid besök i Ronna 2006 efter att svenska flickor blivit hotade och polisstationen beskjutits:

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån".!

Statsminister Reinfeldts tal i riksdagen:

”Att hävda att det finns en grupp … som svenskar… visar sig väldigt ofta vara svårt att sedan definiera.”

Reinfeldts folkhemstal 2009:

Jag är en typisk svensk, sa Fredrik Reinfeldt och fortsatte: Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat."


Fredrik Reinfeldt apropå halalslakt som djurplågeri:

”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.”
Rapport 1 september 2008

*****

Så här sade den marxistiske algeriske presidenten Houari Boudienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder”

Nobelpristagaren Imre Kertész säger:

“Vördsamheten inför den främmande makten, den alltid kompromissberedda hållningen som manifesterar sig som krav på offervilja från den egna gemenskapens sida. Mer än så: den utvecklas steg för steg till en beteendeform: aktning för de främmande, förakt för de egna, en blandning av smärtfylld skuldmedvetenhet och den eviga minoritetens familjekärlek. Kärnan är dock alltid – den så kallade – offerviljan, beredvilligheten att göra den främmande makten till viljes, att vinna dess ynnest, än med pengar, än med människoliv (Galärdagbok, s. 214).”

2 kommentarer:

 1. Om inte VI som har kommit lite upp i åren lyckas med konststycket att bevara vårt kära Sverige Svenskt kommer ingen annan generation att lyckas. Vi har förmånen att ha något att gemföra med då och nu vilket dagens unga och de som kommer efter dem inte har de har fått det mångkulturella helvetet med modersmjölken.Jag fick ett mail som var lite på skoj men jag tycker att det är en bra sammanfattning över vad VI upplevde som barn och unga och som då var SVERIGE. Mailet lyder som följer: Enligt dagens lagstiftare och byråkrater borde de av oss,som var barn på 40,50,60 och 70talet inte ha överlevt. Våra sängar var målade med blybaserad färg. Vi hade inga barnsäkra medicinflaskor,dörrar eller skåp, och när vi cycklade bar ingen av oss hjälm.Vi drack vatten ur trädgårdslangen. Vi åt bröd med smör, drack läsk med socker i, men vi blev aldrig överviktiga, därför att vi alltid var ute och lekte.Vi delade gärna en läsk med andra och drack ur samma flaska, utan att någon dog av det. Vi använde timmar på att bygga lådbilar av gamla skrotade saker, och körde i full fart ned för backen, bara för att lite senare komma på att vi hade glömt sätta på bromsar. Efter några turer i diket lärde vi oss att lösa problemet. Vi gick ut tidigt om morgonen för att leka ute hela dagen, och kom hem först när gatubelysningen blev tänd. Ingen kunde få fatt i oss på hela dagen, ingen hade mobiltelefon. Vi hade ingen Playstation, Nitendo aller X-boxar i det hela taget inga TV-spel,inte 99 TVkanaler, inget surround-sound, hemdatorer eller chatrooms på Internet. Vi hade VÄNNER! Vi gick ut och fann dem! Vi ramlade ner från träd, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder,men ingen blev stämd efter dessa olyckor. Det var olyckor!Inga andra kunde få skulden bara vi själva. Vi slogs, blev gula och blåa och lärde oss att komma över det. Vi hittade på lekar med pinnar och tennisbollar och åt jord och gräs.Till trots för alla varningar, så var det inte många ögon som blev utstuckna. Vi cycklade och gick hem till varandra, bankade på dörren, gick rakt in och blandade oss i samtalet. Vissa elever var inte så kvicka som andra i skolan, och de fick helt enkelt gå om ett år. Vi åkte bil utan säkerhetsbälte med föräldrar som rökte i bilen. Fick aldrig skjuts utan fick ta oss själva gående eller per cykel. Ritade med tuchpennor med ämnen som är förbjudna idag. Denna generation har fostrat några av de mest riskvilliga, de bästa problemlösare och investerare någonsin. De sista 50 åren har varit en explosion av nya ideer. Vi hade frihet, fiaskon, succeer,förälskelser och ansvar, och vi lärde oss att förhålla oss till alltihop. Eftersom Du är en av dem. GRATTIS!!!
  Det goda livet är vårt!!Jag som 50talist är en av dessa barn. PURSVENSKEN Hans Nilsson.

  SvaraRadera
 2. Det är fruktansvärt att läsa om vad som finns på programmet på SVERIGES NATIONADAG anordnat av Stadsmuseum. Man kan tro att det är SOMALIAS nationaldag. Hur kan detta få ske och vilka har bestämt detta??????????
  Det värsta är att svenskarna inte bryr sig. Jag får hjärtklappning av ilska när jag läser om det.
  Vi kan bara hoppas att Sverigedemokraterna får fler röster så att vi för stopp på denna invasion av afrikaner till det land vi och våra
  förfäder byggt. Afrikanerna och deras kultur och kvinnosyn hör inte hemma här. Det är bara att konstatera vilka som begår våldtäkter och mord för att förstå att vi är på väg mot vår undergång.
  Siv

  SvaraRadera