måndag 6 juni 2011

Sveriges nationaldag den 6 juni


Från Snaphanen

Jag skulle ha föredragit att de hade bevarat nationen och skrotat nationaldagen än tvärtom, men synpunkten är akterseglad av en mer företagarvänlig och självsäker verklighet. Stockholm Stadhus: Svensk-somalisk fest!


Insändare: Jag har fått nog

Är det mångkulturen som ska främjas istället för säkerheten?

Är det människor utan id-handlingar och historia som ska skriva lagarna och särbehandlas istället för de människor som en gång byggde vårt land?
Är det rätt att låta människor skövla, bränna, våldta, råna och misshandla de människor som bor i vårt land för att göra rätt för sig och skapa sig en framtid.
Jag har fått nog av allt daltande med den miserabla invandringspolitiken och våra politikers ansvarslösa handlande. Jag kräver nya tag mot brottslighetens ansikte där invandrarna är överrepresenterade så till den milda grad att politikerna väljer att sluta sina ögon och titta åt ett annat håll. Hur kunde det gå så illa?

Är jag rasist eller ses jag som nazist pågrund av dessa ord? I många av Sveriges mångkulturella anhängades ögon är svaret lika självklart som att Sverige håller på att förvandlas till ett ghetto där laglöshet råder i våra förorter och i våra städer. Jag kommer aldrig att skylla detta på invandrarna endast utan problemen som råder ligger i den totalt havererade invandrings -samt integrationspolitiken. Dagens politiker, med Reinfeld i spetsen har bara fortsatt på den inslagna vägen som pekar rakt ner i avgrunden. Tryggheten som alltid funnits i Sverige är idag ett minne blott och det är bara en tidsfråga innan fler inte längre kan blunda för den verklighet som råder.

Många är vi som ser de felaktigheter som dagligen sker men i betraktarens ögon ses vi som utbölingar och idioter. Idioter, som älskar vårt land och som inget annat vill än att diskutera de felaktigheter som sker. Varför är ingen villig att diskutera, varför blir vi nedtrampade och tillintetgjorda av den stora massan? Det sägs att vi bor i en demokrati, “världens bästa”, har ibland yttrats. Trots detta fick över 300 000 människor i det senaste valet ingen rätt att framföra sin mening. Alla partier tog avstånd, vägrade lyssna. Ingen ville ha med Sverigedemokraterna att göra trots att de blev framvalda av folket. Är detta demokrati, Fredrik Reinfeldt?

Jag tänker aldrig acceptera att det är rätt att vi ska göra röda dagar av muslimska högtider. Jag tänker aldrig acceptera att det är rätt att nationalsången inte ska få sjungas vid skolavslutningar och att Lucia ska klädas i alla kontinenters färger. Sverige är Sverige och våra traditioner ska främjas. Har någon något emot det så finns det säkert andra länder, exempelvis muslimska, dit man bör ta sitt pick och pack och bege sig till om man inte är villig att lära sig de traditioner vi blivit uppväxta med att hålla kärt.

Jag är uppvuxen i en socialdemokratisk arbetarfamilj. Mor och far har jobbat på fabrik, betalat skatt och gjort rätt för sig precis såsom deras föräldrar och morföräldrar gjort sedan urminnes tider. Själv slog jag mig in på samma bana men har på senare tid sökt mig mer och mer bort från det land där jag föddes. Jag klarar inte av att se mitt land förfalla. Med sorg läser jag hur våra kvinnor våldtas, hur våra söner misshandlas och hur våra äldre vanvårdas och utsätts för rånförsök för att de är just gamla. Men det är ju inte bara invandrare som gör dessa brott, tänker du kanske? Vad spelar det för roll, säger jag? Gör det saken bättre att det även finns svenskar som är korkade och IQ-befriade? Ger det rätt åt Sveriges politiker att fortsätta med massinvandringen till våra svenska städer just för att det ju “inte bara är dom som gör brott i vårt land?”.

Utan den massinvandring som råder i Sverige hade många människor, svenskar men även utlandsfödda, levt idag. Jag kommer aldrig glömma bilderna på Elin Krantz svårt sargade kropp, söndertrasad och bespottad låg den i ett skogsparti som ett bevis för det misslyckande som våra politiker står anvariga för. Det finns inget straff som är gott nog för dom och inget straff för den ansvariga för detta vidriga brott är gott nog och kommer aldrig ta Elin tillbaka till hennes anhöriga.

Jag kommer fortsätta säga min mening, i hopp om att det fortfarande finns lite förnuft och verklighetsanknytning kvar i folkhemmen och i Sveriges riksdag. Jag vill inte att Sveriges högerextrema krafter ska få mer makt och inte heller vill jag att rasismen bland svenska ungdomar ska öka. Allt jag vill är att ögonen öppnas och börjar se den verklighet vi lever i. Där tryggheten försvunnit och öppnat upp blödande sår som kommer ta år att läka.
Läs hela artikeln

Till nationalkänslans försvar skriver idag Anders Linder i SvD
” "Nationalkänslan spelar en viktig roll som sammanhållande kraft när så mycket annat drar människor i sär, och jag är övertygad om att sammanhållning behövs för att det demokratiska samhället ska fungera. Att vi lyder lagarna och betalar skatt till det gemensamma beror inte bara på att vi blir straffade ifall vi låter bli, utan det beror på känslan av att vi hör ihop och har mer gemensamt än att vi råkar vara på samma plats samtidigt."

"Vad som behövs är traditioner och institutioner som främjar en lugn, fredlig och inkluderande syn på nation och kulturarv, och det nya högtidlighållandet av nationaldagen lämnar sitt bidrag."

Så här skriver Jan Milld idag, helt korrekt
”Det handlar alltså om Sveriges nationaldag. I praktiken har denna förvandlats till en multikulti-dag och en dag som exkluderar. En årligt återkommande förnedring av oss svenskar.Jag har ett förslag: gör den 6 juni även officiellt till en multikulti-dag, som firar koloniseringen och ockupationen av Sverige.
Gör istället midsommarafton till Sveriges nationaldag.
Då har ju många av våra pensionsräddare åkt hem till sina egna länder för långsemester, så den dagen bör vi svenskar kunna få ha för oss själva.”

Läs hela inlägget på Tänd ett ljus.

Julius Ceasar skrev så här inför Sveriges nationaldag:

”I morgon är det Sveriges nationaldag. På ytan: ett land i fagraste försommarprakt där björkarna svassar med ljusgröna kjolar och syréndoften strör löften om ändlös ljuvhet. Under ytan: ett land, ett folk, en nation som håller på att utplåna sig själv. Vi förväntas fira vår nationaldag i skamvrån. Helst ska vi inte fira dagen alls om PK-eliten med sitt utvidgade självhat får som den vill. I mer än fyra decennier har den predikat för oss att svenskhet och svensk kultur inte finns. Och om det finns en svensk kultur ska vi skämmas för den eftersom den är underlägsen jordens alla andra kulturer. Den mångkulturella katastrof som har tvingats på oss av regering, riksdag och media tillåts infiltrera till och med vår nationaldag. Vi står och ser på medan de som när ett sjukt Sverigehat stjäl vår egen nationaldag ifrån oss.”
(…)
”Vad återstår av Sverige när oikofoberna – de som hatar sitt eget land – likt råttor har tuggat i sig och trasat sönder det som under många århundraden var ett fint land med en stolthet, en historia och en stark egen kultur?

Ett sargat, marginaliserat och förtrampat folk, en kultur under attacker som syftar till utplåning. En nation under avveckling, styrd av en maktfullkomlig elit utan verklighetsförankring.

Mörkret faller över Sverige
För 66 år sedan räddades Europa från nazismen. Nu lever vi med hot som är många gånger större: islamiseringen av våra länder och den brutalisering och ödeläggelse som är resultatet av mångkulturalismens härjningar. Islam vill ta ifrån oss den frihet som det har tagit oss i Väst århundraden att uppnå. Islam är på marsch på en väg som fläckas av blod och oskyldiga människors död, inbjuden av regeringar som inte begriper faran eller som drivs av hat mot sina egna länder och befolkningar.

När den holländske politikern Geert Wilders nyligen höll sitt slutanförande inför rätten i Amsterdam citerade han Franz Kafka:

”Man ser solen sakta gå ned… ändå blir man överraskad när det plötsligt blir mörkt.”

Läs mer


Vår svenska flagga:
Flamma stolt mot dunkla skyar” – så skaldade K G Ossiannilsson till den första Svenska flaggans dag den 6 juni 1916.

Flamma stolt mot dunkla skyar,
likt en glimt av sommarens sol
över Sveriges skogar, berg och byar,
över vatten av viol.
Du som sjunger, när du bredes,
som vår gamla lyckas tolk:
solen lyser! Solen lyser!
Ingen vredes åska slog vårt tappra folk.

Flamma högt, vårt kärlekstecken,
värm oss, när det blåser kallt!
Stråla ur de blåa vecken,
kärlek mera stark än allt!
Sveriges flagga, Sveriges ära,
fornklenod och framtidstolk.
Gud är med oss, Gud är med oss
Han skall bära stark vårt fria svenska folk.

Så här ser våra nya medborgare på vår svenska flagga.


Apropå EHEC-smittan. Här kan ni läsa en riktig rysare:
Food Jihad. Är EHEC en muslimsk terrorattack?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar