lördag 25 augusti 2012

Flykten från Katrineholm


Vit flykt i Sverige

Katrineholm är en pytteliten stad på 22 000 personer. Strax utanför bor f d statsministern Göran Persson och hans rika hustru på sitt nybyggda miljonärsgods. Man skulle kunna tro att det skulle finnas utrymme för några somalier på deras 192 hektar stora gods? Sveriges Radio – ler genom tårarna.

 Torparparet Persson och Steen

Under 2012 och 2013 väntas omkring 30 000 somalier komma till Sverige. I Katrineholm bor redan 800 somalier och inom kort väntas ytterligare 300 – det blir en process som inte kommer att fungera smärtfritt. I höst slår en ny friskola upp portarna. 90 procent av de sökande till denna skola är svenska barn, vars föräldrar fått nog av mångkulturen och dess effekter. Trots problemen fortsätter politikerna massimporten.  Katrineholm och somalierna.


Snaphanen

 

Från bloggen EKP hämtar jag följande:

”Det börjar bli panik överallt

För inte så länge sedan skrev jag om bostadsbristen i Storbritannien och hur en organisation som kallar sig Intergenerational Foundation har inrättats för att skapa rättvisa mellan generationerna.

De gör oss uppmärksamma på att samhällets nya fiende nr 1 är farmor/mormor och alla andra i deras generation, som sitter ensamma i ett stort hus med extra sovrum. Det är ren själviskhet från dessa äldre människors sida, när de behövs bostäder för de unga.

I en rapport har IF föreslagit en skattehöjning för att tvinga dessa "sovrums-blockerare" att lämna sina hem för att "frigöra utrymme" för den yngre generationen”
Läs mer

Läs mer om somalierna:

Aayaan-hirsi-ali – en somalisk kvinna som vet vad hon talar och skriver om

 
 
 Läs:

Häng med Sverker – betr. exproprieringen av svenskars bostäder i Grums.

Möjligheten att expropriera bostäder för att ge plats åt ”flyktingar” fanns redan som ett möjligt scenario i Hot- och riskutredningens delbetänkande SOU 1998:89.
5 kommentarer:

 1. Jag hoppas att Pösmunken Göran Persson kommer att få möta samma öde som Landsförräderiets fader Olof Palme gjorde och när vi ändå är igång kan kärringen Steen åka med på samma resa utav bara farten. Överst på min önskelista står att de hamnar där de hör hemma i helvetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är många politiker som hör hemma där först 7-klöverns politiker /ministrar både regionalt och lokalt.

   Radera
 2. Göran Persson skall betala tillbaka varenda öre till pensionärerna som han lånade när han var statsminister summan är 258 miljarder kronor.
  Den som är satt i skuld är aldrig fri!

  SvaraRadera
 3. Inbrott hos ilmar i natt,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan man påstå att han blev ännu mer berikad än han tidigare var. Grattis Landsförrädare.

   Radera