torsdag 27 september 2012

Blir västvärldens människor dummare!Västvärlden blir dummare för varje dag som går enligt professor Helmut Nyborg som skrivit en artikel i detta ämne i Dispatch International. 

Detta beror i stort sett på den enorma invandringen de senaste årtiondena från länder där den genomsnittliga intelligensen ligger betydligt under vad som gäller i t.ex. Danmark. Han anser att de styrande är blinda för utvecklingen som pågår nu.


Kanske instämmer några i detta  och de absolut dummaste är den  s.k. kultureliten.  

DUM - Kulturminister Lena Liljeroth Adelsohn


 Ditt liv kommer att bli bättre så här”, anser Lena Liljeroth Adelsohn och skär i tårtan.

Dummare - Makode Linde som gjort "installationen". Ville förmänskliga tårtan!

Alla har väl tagit del av bannlysningen av Tintin som gjordes på helt eget bevåg av en av våra ”berikare Behrang Miri” tidigare rappare. Kulturhusets chef Eric Sjöström betonar att beslutet att rensa ut serierna inte var förankrat hos honom.

Dummast - Behrang Miri 

Under rubriken ”Dupondtarna på Kulturhuset” (finns ej på nätet) skriver ÖC att ett sådant tilltag som att förbjuda och censurera konst brukar vara kännetecknande för diktaturer. 

Kulturhuset i Stockholm, med kommunen som huvudman, har anställt en som det kallas ”konstnärlig ledare” för barn och unga, nämligen Behrang Miri. Men en kulturvetare menar att det inte alls var fel att ta bort Tintin.

Kulturhusets invandrade konstnärlige censurchef Behrang Miri tar nu ledigt efter uppståndelsen med Tintin enligt Sydsvenskan.  Say hello to Behrang Miri !!


Rubriker:

Yttrandefriheten är i fara. I dokument som läckt ut håller EU-byråkrater  på att ”frisera” förslag på att begränsa yttrandefriheten på nätet. 

Nästan var femte 15-åring i Europa har svårt att läsa idag och situationen är mycket allvarlig i Sverige.


2 kommentarer:

 1. Frågan är om västvärldens folk kan bli mycket mer korkade än vad de redan är. Men i vår del av världen där allt tycks vara möjligt så förvånar det mej inte att de kan bli än mer urblåsta. De små stegens tyranni fortsätter med oförminskad kraft nu är det snart beslutat att i varje fall i en minaret till en början skall få ha kraxande muslimer kråktornet. Snart i en minaret nära OSS SVENSKAR lite var stans.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker inte om att regeringen har hämliga vapen affärer med saudi arabien utan att informera folket. Dom är en diktatur så jag kommer nu stoppa alla affärer med saudi arabien genom att mejla och genom bloggar informera deras barn i saudi arabien (mecka) om islam. Jag gjorde det med iran och några dagar senare stängde dom internet jag vet inte om det var jag som var orsaken men detta skikar jag till alla muslimska diktaturer men mest saudi arabien. allt som står är saning och nu har dom bön utrop i botkyrka. Sverige ska inte bli muslimskt och detta är rätt väg att gå för saudi arabien byggde moske i malmö och göteborg och jag tror inte dom gillar det jag kommer sprida på bloggar och genom mail till mekka om islam. Så hjälp mig att få dom att rörstå att det liger i deras intresse att lämna Europa.

  Good day
  This is information from Sweden
  Vi are going to send info about Islam to children in Saudi Arabia, Iran and every Muslim country the reason is to cure all children from Islam.
  Internet belongs to us and we are in you HOME computer. Mission is, no Muslim in EU.
  Prophet Mohammed was 50 years old he marred Aicha 6 years old and when prophet Mohammed was 53 years old he had rape Aisha that was 9 years old child so prophet Mohammed was a paedophile. Prophet Mohammed was a slave owner so he was a BAD man that shod have be stoned fore he's crimes.
  Why do Allah think that girls are big darkness that the Quran wraiths in sura bina 60.
  Sweden have the Quran as toilet paper.
  Have a nice day.
  Sweden

  SvaraRadera