måndag 17 september 2012

Hur kristna är KD:s politiker?Kenneth Sandberg har skickat några intressanta länkar till olika kristdemokratiska politiker angående bl a. vem som ska föda Sveriges barn.

Agneta Lindskog, har lämnat två svar. Lägg märke till att hon skriver att Sverigedemokraterna har en liberal inställning till invandring. Låter det så nu. Man börjar undra….!

”Vem ska föda Sveriges barn?
Först diskriminerar man kvinnor, som är hemma med sina barn. Man stämplar dem som "frivilligt arbetslösa". Det mest föraktliga man kan vara i Sverige.

När sen kvinnor slutat föda tillräckligt många barn, då importerar man afrikanska och arabiska muslimer, som ska föda framtidens "svenskar".

Vi hjälper dem bli flest. Vi samarbetar med våra erövrare. Hotet mot vår frihet behöver inte vara en snabb militär ockupation. Det kan också vara en långsam demografisk erövring av vårt land.

Stackars Sverige.”
..............

Respons från Kristdemokraternas lilla (!) charmtroll Agneta Lindskog...
//Kenneth S.


Sent: Sunday, September 16, 2012 12:23 AM
Subject: Re: Muslimerna, är svaret!
Nu skräpar du ner min mailbox igen. Som du redan vet är jag inte intresserad av att få dina rasistiska brev. Men jag förstår att du måste tvinga dem på dem som inte har något intresse av dem, det finns väl inte så många andra att välja på.
Agneta Lindskog
kristdemokraterna
mob 0760-48 07 03


Sent: Sunday, September 16, 2012 7:31 PM
Subject: Re: Fw: Muslimerna, är svaret!
Något charmigt med denne man som lämnade Sverigedmokraterna på grund av partiets liberala inställning i invandrarpolitiken finns däremot inte. Däremot återkommande skrivelser präglade av rasism, främlingsfienlighet och intelligensbefriad samhällsdebatt som sprids utan hejd till olika beslutsfattare.
Synd att Fc inte har ett filter där man kan blockera skräpet.
Agneta Lindskog
kristdemokraterna
mob 0760-48 07 03

...”intelligensbefriad samhällsdebatt...".

Med sådana intellektuella spjut som Agneta Lindskog blir ju såväl KD´s politik som partiets opinionssiffror förståeliga... //Kenneth S.
...........
 

Ett nyöppnat asylboende i den lilla orten Landsbro oroar invånarna. Rykten om kriminalitet bland flyktingarna florerar i samhället. Men när Uppdrag granskning tar reda på sanningen bakom alla rykten visar sig inte ett enda stämma.

Rubriker:


 
Somalier i Ludvika vill ha pengar för att åka hem, 806.400 kr.

1 kommentar:

  1. Jag har röstat KD vid ett val när Alf Svensson var partiledare men det räckte med denna gång i min livstid. Skenheliga jävlar är vad de är företrädarna för KD. Ta en sådan som Maria Larsson en slemmigare varelse får man leta i djurriket efter för att finna. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de åker ur riksdagen vid valet 2014 och ALDRIG NÅGONSIN mer kommer dit.

    SvaraRadera