måndag 24 september 2012

Kriget mot svenska folketREKORDSATSAR. Regeringen lägger mer pengar än någonsin på CSN:s förmånliga invandrarlån i år. Nu står det klart att lånen inte behöver betalas tillbaka.


Det lågfrekventa kriget mot svenska folket fortsätter i oförminskad takt. Här kommer ett inlägg från en ny medarbetare på bloggen. Stella Polaris är namnet som då och då har skickat sina intelligenta kommentarer och tankar till denna blogg.

Varje dag nya djärva mål ...

1. Tisdags den 18:e september på “Hört och läst” sid. 2, ÖC. Lars Calmfors, ekonom (finns ej på nätet), oroas över den svenska nedrustningspolitiken: “Jag ser det som att man tar en oerhörd risk om man inte har ett försvar som fungerar, och det har vi inte”. Detta har man/vi sett länge. Bra att någon tar upp detta ämne. Fast du och jag vet ju att det inte har stått ett ord mera om vår försvarsförmåga. Om man inte har en egen armé i sitt land har man snart någon annans. Sverige är lika nedrustat nu som vid andra världskrigets utbrott. 

2. Onsdag, ÖC, Östergötlands egen Pravda: “Gamla kan psykvårdas med nätterapi”. Sjukhusens psykmottagningar kanske slipper besök från länets deprimerade åldringar” säger professor Gerhard Andersson i klinisk psykologi. Detta är riktat till 60-åringar! Man behöver en dator och psykvården “skräddarsys” för varje deltagare (uppgraderad från psyksjuk till deltagare) och pågår i åtta veckor. Menar han 40-timmarsveckor? Hur kunde jag tro det? Det är ytterligare en U-sväng för äldre som nu räknas från 60 år. Ibland gäller det 75 år men i huvudsak ska pensionärerna (denna hatade folkgrupp) ibland kostnadsföras från 60 år. Härliga tider!

3. idag. Stort ståhej med budgeten. Det lät som om Borg slog med skorna i pulpeten när han med hög röst pratade sig varm. Sedan var det de olika företrädarna för partierna som sade sitt om budgeten. En svamlande Centerpartist som inte kunde läsa innantill. De kunde väl släppt fram “lilla lövet”. Hon skulle kunnat ta upp stafettpinnen.

4. Telia-Sonera har betalat ut 2,2 miljarder till ett “företag” med en registrerad person, boxadress i Gibraltar och inga telefonnummer. Mycket seriöst! Vid intervju i Sv.Radio säger VD:n att de har satt till en egen utredning. Den f.d kommunikationschefen hade fått svävande svar på obekväma frågor och då gissar jag att hon blev “övertalig”. Usch, man får väl anpassa sig till företagskulturen bland de “stora gossarna”. Varför missar jag alla dessa toppjobb?

5. Panaxia blir tydligen en riktigt spännande story! 

6. Skatteverket har satsat på en s.k. konferens (som var en fest) och som kostade 3,2 miljoner och i momsredovisningen skulle Skatteverket betala in 240 000 kronor, men de råkade göra fel och fick tillbaka den summan. Alltså dubbelt upp – nästan en halv miljon! Pengarna redovisades på fel sätt av Skatteverket! Fram med böteslappen, skattetillägg och misstanke om brott. Skandal! Här borde man väl ta i med hårdhandskarna. Jag skulle kunna vara konsult och ha en grundkurs i bokföring på någon trevlig herrgård med god mat och vinprovning. En vanlig företagare skulle säkert gått i konkurs! Ska följa upp detta.

Med anledning av ÖC´s rapport om återfallsförbrytaren som fått åtalseftergift för 28 brott. Har du väl blivit dömd för ett brott så kan man tydligen begå hur många brott som helst för det lönar sig inte att vara ärlig. Inför straffarbete i stenbrott och middag på vatten och bröd. Det är nog dags att ha en “lagboksbränning” utanför Riksdagshuset, Sveriges lagstiftande församling. Uppmärksamheten skulle nog inte komma på TV.

Nej så här kan jag väl inte hålla på. Vi måste komma framåt och ha ett program i fredens tjänst. ”

Läs också


5 kommentarer:

 1. Låt bli att skälla på regering och riksdag.
  Det är ju folket som har röstat fram alla idioter.
  Tänker folket fortsätta med det, så får dom
  ligga som dom har bäddat

  SvaraRadera
  Svar
  1. 94% av svenska folket röstade på 7-klövern vid valet 2010,men visste de att de röstade på denna gallopperande massinvandring /islamisering det var det ingen som talade om i valrörelsen?

   Radera
  2. Dessa 94% av Svenska folket som röstade på 7Klövern vet inte ett jävla skit. Vi har haft invandring i större omfattning till detta land sen 50talet och 1975 tog en ENIG Riksdag beslut om att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land så visst fan har Svensken haft åravis på sig att förstå vad invandring innebär. Det var en tid när Svensken ansåg att invandrarna var ett exotiskt inslag i samhällsbilden. Exotiskt för mej är en ananas och carambol bla inte fan en massa slödder som kräver att bli försörjda av bla mej själv. Jag har hatat invandringen sen den dagen när de som kom hit som arbetskraftsinvandrare fick ta hit HELA sin släkt halta och lytta fastrar och mostrar mor,farföräldrar som knappt kunde förflytta sig själva långt mindre kunde lära sig nägon svenska. Invandringen är från börja fram tills nu ett VANSINNE beslutat av verklighetsfrånvända helgalna politiker som är framröstade av väljare som är blåögda, naiva, räddhågsna och som helt saknar ryggrad. Sverige är en nation fylld av mesiga gummiryggar med tunghäfta..

   Radera
 2. Har du läst CSN länken som förklarar tydligare kraven att få ta det fördelaktiga lånet. Lite mer specificerat av vilka, och vad som krävs för att lånet ska försvinna.

  Läs källorna.. CSN:

  Får jag låna till möbler och köksutrustning?

  Om du är flykting i Sverige, kan du få låna pengar av CSN för att köpa möbler och köksutrustning (hemutrustning) till ditt hem. För att ha rätt till lånet måste du bland annat omfattas av ett flyktingmottagande.

  Kan lånet tas bort?

  Ja, om vi bedömer att du inte kan betala tillbaka lånet. Det kan exempelvis bero på att du har en sjukdom eller en funktionsnedsättning. När vi bedömer om lånet kan tas bort, tar vi även hänsyn till din inkomst.

  Alltså en reform till de fattiga flyktingarna med andra ord!
  Det kallar jag solidaritet och inte svensk-fientlighet.

  SvaraRadera
 3. Har du läst CSN länken som förklarar tydligare kraven att få ta det fördelaktiga lånet. Lite mer specificerat av vilka, och vad som krävs för att lånet ska försvinna.

  Läs källorna.. CSN:

  Får jag låna till möbler och köksutrustning?

  Om du är flykting i Sverige, kan du få låna pengar av CSN för att köpa möbler och köksutrustning (hemutrustning) till ditt hem. För att ha rätt till lånet måste du bland annat omfattas av ett flyktingmottagande.

  Kan lånet tas bort?

  Ja, om vi bedömer att du inte kan betala tillbaka lånet. Det kan exempelvis bero på att du har en sjukdom eller en funktionsnedsättning. När vi bedömer om lånet kan tas bort, tar vi även hänsyn till din inkomst.

  Alltså en reform till de fattiga flyktingarna med andra ord!
  Det kallar jag solidaritet och inte svensk-fientlighet.

  SvaraRadera