fredag 21 september 2012

Lågfrekvent krig mot svenska folketStatsminister Reinfeldts tal i riksdagen:
”Att hävda att det finns en grupp … som svenskar… visar sig väldigt ofta vara svårt att sedan definiera.”

Kommentar på Snaphanen – Julia Caesar Egen härd är inte din.

Det var många kommentarer  till artikeln som handlade om att  svenska folket kan bli tvingade att ”lämna ifrån sig” bl.a. sin sommarstuga eller annat boende i händelse av massflykt från andra länder.  Det var oerhört många kommentarer på den artikeln. Här är två intressanta

Arvid Falk:
…….Jag skulle därför tro, att det är troligare att svenska politiker kommer att försöka tvinga folk med små inkomster – och i synnerhet folk med fasta inkomster dvs pensionärer – att flytta… på olika sätt. T.ex. genom en höjning av kommunala avgifter för vatten, avlopp, el, påföra andra avgifter, sänka pensionerna m.m. 

Svenska politiker sneglar förmodligen på alla de villor som byggts på 50, 60 och 70-talet. där svenska familjer flyttade in och där nu bara ett äldre par (eller en änka) bor kvar i över hundra kvadratmeter (med färdigbetalda eller lågt belånade bostäder).

Svenska politiker kan också dumpa fastighetspriserna i olika villaområden genom att köpa ett (1) hus eller förvandla t.ex. ett dagis till bostad för i synnerhet somalier eller romer.. ty då finns det svenska familjer, som kommer att vilja sälja sina hus.”!

"Ingeborg
Gunnar Wetterberg skrev en artikel för några år sedan om att ordna flyttkedjor för äldre innan de så att säga hamnar på hemmet. Det handlade då om 90-talets stora barnkullar! Man skulle också bygga nya lägenheter med uthyrningsmöjligheter."
Här är artikeln. Läs den


Här kommer ett bra inlägg av en god vän som läste Egen härd är inte din och Slott för nyanlända och koja för svenskarna.

”Sveriges Frivilighetsförsvar (Civilförsvaret, Hemvärnet Lottakårerna, Svenska Bå Stjärnan mfl )och Försvaret har sedan 60-talet haft planer och övat för krigstillstånd med denna typ av scenarior. Men det gällde i krigstillstånd!!! På senare tid har man väl slopat g-et, så då blir det ju kristillstånd i stället. I slutet av 60-talet trycktes en broschyr som hette “Om kriget kommer”. 

 
Man skulle gå ner i skyddsrum, stänga dörrar och fönster, stänga av ventilation och lyssna på radion för ytterligare information. Hur många har en transistorradio idag? Och vart tog alla skyddsrum vägen? 

Slutsatsen nu blir väl att Sverige är i KRIG mot sitt EGET FOLK

Vad gör man på “Folk och Försvars-konferensen”, som är en gång om året i svenska fjällvärlden? Talar man om att vi inte längre har något försvar? Men de har väl fullt upp med vinprovningar, lyxmiddagar och skidåkning!   Myndigheterna kan alltså rekvirera din fastighet, dina djur, vattenkälla, bilar och maskiner. Det anar nog inte någon “gammal-svensk”. De flesta lever ju i villfarelsen att svenska folkets intressen skyddas, via sina skatter, av kommuner, landsting, riksdag och myndigheter. Det är väl dags att säga STOPP, vi vill inte bara vara en skattebetalande grå massa - s.k. skattebas - utan vi måste ställa KRAV NU och hur gör man det...

I måndags, 17 september på Östnytt, litet lägligt kl. 18.15, då de som arbetar inte ens har hunnit hem än mindre hunnit sätta sig vid TV, talade man om att Landstinget i Östergötland tänker införa särskilda mottagningar för pensionärer på alla vårdcentraler för att de inte ska belasta akutmottagningarna. Avsikten står fullständigt klar, för det är väl inte någon “gräddfil” som ska erbjudas på kvällar och helger. På 1177  Vårdrådgivningen anställer man nya medarbetare som har till uppgift bl.a. att motverka att pensionärerna åker till akuten på eget bevåg “efter kontorstid!” för då är det andra grupper som skall ha vård, vilka får alla fundera över.

Kanske dags för ett VÅRDUPPROR? I tisdagstidningen ÖC stod det att länets 43 vårdcentraler ska få 18 miljoner i anslag för att inrätta särskilda pensionärsmottagningar, vilket skulle resultera i en halvtidstjänst för en sjuksköterska på resp. vårdcentral. Man kan för sitt inre se hur pensionärerna står “på kö i ur och skur vid dörren på baksidan”.


Om man läser vidare så ser man att pensionärerna ska få 1, observera en, timme för enklare undersökning och läkemedelsgenomgång. Någon läkartid får man väl se sig om i himlen efter. Som pensionär är det U-sväng som gäller – en timme en gång för resten av livstiden - eller ….!”


Gunilla Carlsson, som just nu besöker Somalia, en av de politiker som för krig mot svenskarna, har uttalat sig och sagt att somalierna är ett entreprenörsfolk.Hon var tvungen att slöja.

 Men hon utttalar sig mot bättre vetande. Somalierna är den grupp av invandrare som har lägst eller ingen utbildning alls. Arbetslösheten är mycket hög och analfabetismen är synnerligen utbredd. Att få somaliska kvinnor i arbete kommer att ta minst tio år. IQ-nivån är så låg som 68.

 EntreprenörerDe ”goda” folkpartisterna borde också ta del av vad Ayaan Hirsi Ali säger om islam och den uråldriga mentaliteten i det somaliska nomadsamhället.Läs också:
KOM IHÅG! Ladda ner Planerna för Sveriges Undergång

1 kommentar:

  1. Är pensionär och blev 3 gånger hemskickad från ett stockholmssjukhus. Sökte hjälp eftersom jag hade fruktansvärda smärtor i ryggen.
    De tog endast ett blodtrycksprov och jag informerades om att det inte var något fel på mig och blev alltså hemskickad. Detta hände 3 gånger.
    Jag kunde inte vända mig till ett annat sjukhus eftersom det är endast just det sjukhuset jag skall vända mig till där jag är mantalsskriven.
    Har förstått att det inte är någon idé att söka hjälp eftersom jag är svensk. På detta sjukhus var de flesta - både patienter och personal - invandrare. Den enda utvägen jag har är väl att ta livet av mig och det är väl vad de vill uppnå - en pension mindre att utbetala och en somalier till att ta emot med öppna armar. Till slut blir man så nedtryckt så man vet inte vad man ska ta sig till. Har funderat på att söka hjälp utomlands.

    SvaraRadera