söndag 23 september 2012

Muslimska mäns våld mot kvinnorMuslimsk far "band dotter till träd och hackade henne till döds med en yxa för att han skämdes över att hon arbetade i en skönhetssalong"
Sharia ..... Obama säger, "respektera det!"

         "Polisen berättade att  Allah Ditta, den anklagade, greps och erkände att han dödat sin 32-åriga dotter, mor till ett barn, nära deras hem i Adiala, förort i Pakistan.

      Hans barn "såg hela mordet”

Den yngre systern sade att Shagufta blev slagen av sin far natten innan hon mördades, då  hon meddelade sin avsikt att börja arbeta i skönhetssalongen.


Tre muslimer greps i Belgien för hedersmorden ung muslimsk kvinna. Ziena Kemous var dotter till en marockansk far och en belgisk kvinna, och var gravid: den muslim som gjort henne gravid  var en ung turk som skulle gifta sig med en brud från Turkiet, så Ziena kidnappades, dödades och begravdes i skogen i juni .

Det som är speciellt med detta är att den ”politiskt korrekta pressen” omedelbart betonade att det var ett ”hedersmord” – har aldrig hänt förut… och det är i sig självt en nyhet."Frankrike: 50000-7.000 gruppvåldtäkter om året
I flera månader blev Nina och Stephanie på 15 och 16 år gruppvåldtagna i en källare i Parisförorten Fontenay-sous-Bois. På tisdagen, 13 år efter händelserna, står flickorna inför sina plågoandar. Femton män i åldern från 29 till 33 år gamla är anklagade för våldtäkter mellan åren 1999 till 2001, på de två flickorna Nina och Stephanie, som den gången bara var 15 och 16 år gamla.

Nina var bara 16 år gammal då hon första gången blev våldtagen. Det var 1999. Då hon gick från en biograf, blev hon kontaktad av en pojke som inte var mycket äldre än hon själv: han började slå och förgripa sig på henne. Hennes mardröm kom sedan att vara i sex månader. Nina blev slagen och våldtagen av ”unga” män i samhället flera gånger om dagen, allt under att andra män stod som åskådare. De hotade henne med att sätta eld på hennes lägenhet och överfalla hennes lillebror om hon sladdrade.

Mahamadou Doucouré, som var en central figur i fallet, var inte bara en ledare av gruppvåldtäkterna utan han var också misstänkt för att ha mördat sin käraste och kidnappat hennes son. 


Tretton år efter händelserna skall nu Nina och Stephanie stå inför sina plågoandar i domstolen. De åtalade männen erkänner att ha haft sex med flickorna, men nekar till att det var ofrivilligt, utan flickorna påstås ha varit med om det själva.

Mellan 5000 och 7000 gruppvåldtäkter uppskattar de inblandade organisationerna att det begås i Frankrike varje år. Dessa sker i huvudsak i förorterna men i verkligheten sker det överallt i landet.

Nina var en söt ung flicka, slank med långt brunt hår. Hon kan inte säga hur många som har våldtagit henne. Domstolen uppskattar att det varit 18 stycken. 15 av dem står åtalade, och dessa står åtalade med börjar på tisdag. Nina kommer ihåg kvällarna i källaren, i Fontenay-sous-Bois , där det var minst 25 män. Vittnen säger det var 50-talet män som bildade kö. Tournantes: le calvaire de Nina etStéphanie, Tournantes : treize ans après, peu dechoses ont changé (Snaphanens översättning)

Gruppvåldtäkter räknas som rätt sällsynta i Europa – cirka 2 – 5 procent. Jag är inte ordentligt insatt i fransk statistik, men om det är så många i Frankrike (5000 – 7000), måste antalet anmälda våldtäkter uppenbarligen vara fruktansvärt många fler, troligen omkring en halv miljon. Plus ett mörkertal som mångdubblar våldtäkterna. Man får hoppas att Frankrike skyddar sina kvinnor mera än de pseudofeministiska hycklarna som finns i Sverige: Det är för jävligt att man ska behöva ta ord som svennehora, fitta och slampa. Tjejerna anklagar pojkar på Allbo lärcenter bland annat för att kalla dem hora och att knuffa och psyka dem

Om inte, ville jag få gjort en könsbytesoperation och/eller få bära ett effektivt vapen. När staten inte kan beskydda mig, måste man själv göra det och på lite längre sikt, skaffa en regering som kan och vill göra det.”
 
I en artikel på Sweden Confidential skriver man att Smålandsposten förvränger fakta och det är vi ju vana vid numera. Man får inte säga vilka det är som utför alla dessa kränkningar och våldtäkter mot kvinnor.
Frida Nybeck, Sara Johansson, Jennifer Stensson, Cecilia Nilsson, Matilda Persson och Angelica Danielsson på fordon/transport vill knappt gå till skolan längre på grund av trakasserier de får utstå. Foto: Marie Magnusson
Läs hela artikeln

Läs också brevet från en amerikansk soldat och hans upplevelser i Afghanistan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar