lördag 8 september 2012

Svenska medier och politiker uppmärksammas i Amerika Syrisk General:

"Förstår de inte att vi är den sista dammen som håller tillbaka floden av islamister i Europa. Vilken blindhet?".

Det är detta och det ofattbara blodbadet på kristna och alawiter då Assad faller ...Jihadwatch.

Varje Västanalytiker som tar del av detta kommer håna det, men faktiskt har generalen förmodligen rätt. Efter att Assad faller och en islamisk överhöghet, som är pro-sharia regim tar makten i Egypten, kommer de islamiska ”suprematisterna” kontrollera en stor yta som sträcker sig från Tunisien till Syrien och till Irak. Vad kan vara nästa om inte  Europa?
Assad regimen har varit synnerligen avskyvärd, men den kommande islamiska regimen kommer  vara ännu värre för landets kristna, ….. och i slutändan förebådar ännu värre för USA, Europa och Israel än Assad-regimen.
Läs hela artikeln


Den eldtorterade Rudolf får stor uppmärksamhet av Pamela Geller. Han misshandlades svårt och torterades av en somalier som tände eld på honom. Detta hände den 30 juni.

Pamela Geller ger svenska medier och politiker svidande kritik

 Läs mer

Alla hörde väl propagandaminister Erik Ullenhag i Aktuellt igår. Kommunerna skall få mer statliga bidrag. Det duger inte menar Ullenhag att ha en sådan negativ inställning att somalier inte skulle komma i arbete!!!

Vilken värld lever Erik Ullenhag i – sagornas värld?

Så här skriver Julia Caesar bl.a.

Erik Ullenhag är har fått ett uppdrag av regeringen, nämligen som propagandaminister och lögnhals. Han besväras inte av något samvete och det har inte tidigare propagandaministrar gjort heller i andra länder i andra tider. Där ett eventuellt samvete skulle ha suttit är det helt tomt. Han är helt uppfylld av floskler och lögner om den berikande mångkulturen.
Vi skall se upp för Erik Ullenhag – han är en mycket farlig man, förutom att han är dum är han också slug. En farlig kombination.


Läs Julia Caesar - Katalysatorerna 


Hamlet Akt III:4

Upp flyga orden, tanken stilla står
Ord utan tanke aldrig himlen når

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar