måndag 10 september 2012

Sverige - paradis för alla utom svenska folket numera
Till: Marcus Priftis
Kopia Kultur Upsala Nya Tidning
Sent: Thursday, September 06, 2012 6:09 PM
Cc: Cecilia Wikström

Under rubriken ”Alla halkar vi ner i rasistträsket” recenseras en bok av Marcus Priftis i Upsala Nya Tidning
  
I Södertälje går det framåt – i Marcus Priftis, Kjell Vowles och Eva Dandanelles smak...

Helikoptrar cirkulerade på låg höjd och ett stort antal polisfordon jagade en grupp män som utsatt en 19-årig kvinna för ett gängrån i Södertälje centrum på lördagkvällen.

Subject: Ali stannar i Sverige - vem trodde något annat...

Naturligtvis kommer den godhjärtade folkpartisten och prästen Cecilia Wikström att öppna sitt hem för pojken här i Sverige. Och självklart för hans (tillsvidare) tre (3) bröder som snart lär vara här de också. Skulle det därefter framgå/framställas som att någon moster och/eller faster finns kvar – nu utan andra anhöriga än barnen i Sverige – så kanske Cecilias hem blir i trängsta laget när också dessa anländer, förstås.

Och skulle det längre fram visa sig att Alis mor och far faktiskt lever – större mirakel har vi erfarit i de här sammanhangen – så får givetvis Samhället, d v s svenska skattebetalare, ta över den behjärtansvärda uppgiften och ansvaret.

Allt ovan måste naturligtvis i vanlig ordning ges prioritet, inte minst vad som nu – retroaktivt - berättats av den 15-åriga Ali; Misshandel av italienska poliser, våldtäkt, fraktad i 20 cm-utrymmen under lastbilar, boende i soptunnor dit släktingar hemma i Afghanistan skickat (adresserat.!?) allt mindre summor pengar för Ali att leva på. I Sverige påspätt med hopp från fönster och intagning på barnpsyket.

Självklart, kära Cecilia, är det Sveriges och svenskarnas skyldighet att se till så att Ali och hans anhöriga får ett gott liv här i vårt (?) land, där vi ju har det så bra och “har råd” som Bengt Westerberg så solidariskt deklarerat.

Och inte bara enstaka hundratusen från Afghanistan, utan också övriga drygt två miljarder människor som runt om i världen på grund av krig, etniska/religiösa/kulturella konflikter, överbefolkning, naturkatastrofer, lever i utanförskap (sett från svensk PK-horisont).

Tänk så välfungerande och harmonisk världen vore och så välmående jordens snabbt ökande befolkning skulle vara om vårt klot fylkades enbart av goda personer som Cecilia Wikström, Bengt Westerberg, Mona Sahlin – för att nämna några av Sveriges tillgångar i modern tid..!
Suck...
//Kenneth Sandberg
................
Migrationsverket stoppar utvisningen av den afghanske pojken Ali, 15, tills vidare.
Fredrik Bengtsson, presschef på Migrationsverket:
- Vi kan inte på eget initiativ stoppa utvisningen. Vi måste få i en ny begäran från pojken för att kunna behandla ärendet på nytt.

Det håller inte EU-parlamentarikern Cecilia Wikström (FP) med om:
- Det är cyniskt. Både Migrationsverket och polisen borde skämmas.
.............

Antalet asylsökande har nu nått sådana proportioner att Verket inte klarar av att hantera strömmen och kommer därför begära att extra anslag tillförs budgeten. Totalt handlar det om merkostnader på 8,1 miljarder kronor de närmaste fyra åren.
En stor del av de påstådda somalierna i Sverige är i själva verket personer från länder i Somalias närhet som lyckats lura sig till uppehållstillstånd. "Sverige är paradiset för mig – man behöver inte ens arbeta och kat finns tillgängligt", säger en djiboutier som har bluffat sig till asyl i Sverige genom att låtsas vara somalier och nu lever på socialbidrag.
Den somaliska nyhetssajten Mareeg rapporterar att 85 procent av påstådda somalier i Värmland som söker asyl i själva verket inte alls kommer från Somalia – utan från stabila regioner i grannländerna Djibouti och Somaliland.
……


Här är några

Cecilia Wikström, en av de goda folkpartisterna, som vill att alla som drar en bra historia vad de varit med om skall få stanna.
Sagoberättaren och propagandaminstern Erik Ullenhag säger så här:

”Det är ett ganska komplext regelverk, men de områden med störst utanförskap är de som är aktuella för att bli skattefria zoner. ”

Integrationsminister Erik Ullenhag i Sydnytt på frågan om Rosengård kan bli en skattefri zon, 20 februari 2012
Bengt Westerberg har regeringens uppdrag att utreda rasismen och främlingsfientligheten i Sverige


Birgitta  Ohlsson, som vill avskaffa Sverige


"Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick."Sist men inte minst  Cecilia Malmström

1 kommentar:

 1. Dessa leende,
  om inte hånleende folkpartister

  Självgoda "GestapoMinistrar",
  bara konstapelkopplen saknas

  Inget skit under nagellacken där,
  inga som skurar trappen åt granntanten här

  Skäms folkpartistiska väljare !!!
  Huvudlösa, Skäms!

  "Man mår ILLA"

  SvaraRadera