tisdag 25 september 2012

Sveriges galna politiker - kriget mot svenska folket fortsätterMorten Uhrskov Jensen är en dansk författare och journalist som skrivit en hel del om invandringen till Europa.


Han har också gett ut en bok ”Invandringens pris” och han är väldigt kritisk till den svenska journalistkåren.

Så här skriver han om Sverige:

Från Snaphanen i övers.

"En enorm  invandring kommer att förändra Sverige för alltid


Europa

Det är svårt att inte skakas av utvecklingen i Sverige. Invandringen till Sverige har en enorm omfattning  tack vare mycket förmånliga regler. Integrationer är det svårare med...

Statistik över våld, våldtäkter, getton, judisk förföljelse, attacker mot brandmän och andra myndighetspersoner och bristande integration i skolorna talar sitt eget språk. Även om många invandrare från icke-västländer inte är brottslingar är de inte integrerade.

Det står speciellt illa till i Sverige.
 Man blir ganska härdad när man deltar i debatten om den förda utrikespolitiken i Europa. Men Sverige är på något sätt ett undantag. För min del är jag kanske särskilt medveten om att det är så då jag varje år flera gånger vistats i Skåne.

Men det som särskilt spelar roll är dock att Sverige i synnerhet styrs av en nästan blind beslutsamhet att förändra  landet helt. Sverige håller på att förändras från att vara en av de mest homogena länderna till ett land som kännetecknas av något som mer och mer ser ut att bli rent kaos. En rent ut sagt galen politik som hotar att föra Sverige helt ur kontroll om utvecklingen tillåts fortsätta mycket längre.

Den svenska politiska eliten undandrar sig vanligt rationellt tänkande. Sveriges befolkning 2004 till 2011 har ökat med 500.000 till 9,5 miljoner. Minst 400.000 av dessa är icke-västerländska, antingen födda i Sverige och invandrade under denna period. 

Invandringens omfattning
Under de kommande två åren väntas mer än 100.000 få tillgång till Sverige antingen genom återförening med sina familjer eller erkända flyktingar. Siffrorna är osäkra, men troligen drygt 20 procent av den svenska befolkningen är nu icke etniska svenskar. En mycket stor andel av dem återförenas med sina familjer. En stor del av dessa är från andra västländer (exakt statistik ges inte i Sverige), men andelen icke-västerländska, särskilt från Mellanöstern och Somalia växer snabbt.
 
…… En företrädare för den somaliska befolkningen i Sverige har redan uttryckt missnöje över att den svenska regeringen inte tillhandahåller gratis flygtransport tillgänglig. Mustafe Elmi sade: ”Varför omfattas inte våra somaliska återföreningar av Geneve-konventionen från 1947 om gratis flygbiljetter?” (Dala-Demokraten 6-9-2012).

Kriminaliteten är mycket hög
Brottsligheten i Sverige är ett kapitel i sig med nästan 120.000 fall av rapporterade våld (Danmark ca. 17.000). Rapporterade våldtäkter är väl över 6.000 per år,  i Danmark runt 500.
……
Man skall inte använda starka ord utan anledning men utvecklingen i Sverige under de kommande åren är skrämmande att tänka på.

Inget utrymme för debatt
När jag skriver dessa rader överöstes  bloggen Avpixlat.info med kommentarer. De har valt att länka till mitt senaste inlägg om Sverige på min blogg...Galna svenska politiker och invandringen.

Jag säger inte att kommentarerna är representativa för Sverige som helhet, men 56 kommentarer på drygt en timme är många. De uttrycker stor ilska mot de svenska politikerna i nästan allt.

Hjärtskärande är det då unga svenskar skriver att de inte vågar ha barn i Sverige, utan måste emigrera om de vill bilda familj.
September 20, 2012"

Läs också mer av Morten Uhrskov


Cecilia Malmström uppmanas att avgå.
Har du inte laddat ner Planerna för Sveriges undergång, gör det nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar