söndag 2 september 2012

Vad är det största hotet i Europa?


Islam är det största hotet i Europa

Islamistisk terrorism och radikalisering av unga muslimer har kommit i centrum i Europa. Med skolor, universitet och även idrottsklubbar så  har islamism blivit grogrund och hävdar experter att vissa europeiska länder villigt har tillåtit det.

Claude Monique, expert på terrorismbekämpning och extremism och direktör för
EuropeanStrategic Intelligence and Security Center, anser att medan EU;s underrättelseorgan var engagerat i  ett större hot - kommunismen och det forna Sovjetunionen – ignorerades vad som blivit ett definierat  hot i modern tid.

Jag tror att vi har tre olika hot idag i Europa. Den största är uppenbarligen fortfarande islamistisk terrorism. ”

Men Expo anser inte att islam i Europa är ett hot.

Så här skriver stiftelsen Expo med anledning av att Geert Wilder kommer till Malmö .

"Hatfull och besatt

Att be en invandringskritiker känd för sina hatiska uttalanden tala i Malmö, en stad där det bor många muslimer, är naturligtvis mycket kontroversiellt. Malmöbesöket blir hans första offentliga besök i Sverige.
– Geert Wilders är en politiker som är besatt av islam, som han ägnat hela sin politiska karriär åt att bekämpa. Därmed är det väl en perfekt gäst hos Tryckfrihetssällskapet, eftersom de tycks dela samma besatthet, säger Daniel Poohl, som är chefredaktör och ansvarig utgivare på stiftelsen Expo, som granskar högerextrema rörelser.
Geert Wilders är en politiker som gärna vill framställa sig som en frihetskämpe och värnare av tryckfriheten. Men man ska komma ihåg att han är en person som vill förbjuda Koranen och göra Europa till en del av världen där en av världens största religioner inte har möjlighet att finnas.”
Daniel Poohl, Expo

 

Här är några ledande politiker som hyllar Expo som med skattemedel driver en stiftelse som har till uppgift att bl.a. motarbeta svenska folkets ”främlingsfientlighet och rasism” och ” korrigera skolungdomars tänkande”.

Birgitta Ohlsson och Anna Kinberg Batra: 'JAG GILLAR EXPO'...
Birgitta Ohlsson (FP), Gustav Fridolin (MP), Ulf Holm (MP) och Anna Kinberg Batra (M) ställer mangrant upp i Expo:s supporterskara med Tomas Ledin, Unni Brandeby, Björn Ulvaeus, Özz Nûjen, David Lasar Rabbi, Kerstin Brunnberg, Lena Jarsenius samt Nina Lekander mot antirasism och främlingsfientlighet....


 MXP

Läs mer om Birgitta Ohlsson:

Varning för folkpartisten Birgitta Ohlsson

Avskaffa Sverige


Kampen mot rasism och främlingsfientlighet har alltid varit central för mig, det känns naturligt att nu fortsätta den i Expo, säger Mona Sahlin.


Så här uttrycker sig Cecilia Malmström om Expo:

-gör ett oerhört viktigt och modigt arbete som det känns självklart att stödja.".


 
Läs Julia Caesar: Katalysatorerna
 
Sagoberättaren Erik Ullenhag

Citat:
Erik Ullenhag lever i sagornas värld. Markkontakt noll. Han har regeringens särskilda uppdrag som lögnhals och propagandaminister.
(...)
Vi ska akta oss för Erik Ullenhag”

I en annan tid i ett annat land. Detta är Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels.

Läs Tryckfrihetssällskapets första utgåva på svenska här:  

2 kommentarer:

  1. Det största hotet i Europa är att större delen av befolkningen och alla regeringars företrädare går med huvudet under armen. Skulle så inte vara fallet så måste man påstå att förmågan att förstå är som bortblåst. Detta har muhammedanerna förstått så de kör på så det ryker. De har ALDRIG i historien varit så nära att nå målet VÄRLDSHERRAVÄLDET alltmedan västerlandets folk bara står och tittar på.

    SvaraRadera
  2. Jag instämmer naturligtvis i att islam är det största hotet i och mot Europa. Däremot kan jag inte se att just "islamistisk terrorism" skulle vara ett av de största hoten. Terrorismen är snarare ett av flera medel för att förmå oss till ytterligare eftergifter för islam. Islamisk demografisk expansion i Europa är som jag ser det ett betydligt allvarligar hot än terrorism.

    SvaraRadera