fredag 26 oktober 2012

Asylsvenskans Olle Lönnaeus om Wilders och SDKenneth Sandberg har skickat brev till nedanstående journalister med anledning av två artiklar i Asylsvenskan.

 Olle Lönnaeus
 

Olle Lönnaeus;Heidi Avellan;Per Ohlsson;Per Sydsvenskan;Erik Magnusson;niklas Orrenius;DN Debatt;DN-Ledarredaktionen;Lena SvD;SvD Kultur;Svenska Dagbladet;Aftonbladet Mellin;debatt@aftonbladet.se;jan.helin@aftonbladet.se;Olle. Svenning;Jan Guillou;Expressen Ledare;Ulf Nilson;Jan Scherman;TV 4 Nyhetsmorgon;agenda@svt.se;anna.hedenmo@svt.se;Karin Mattisson;karin.hubinette@svt.se;Jan Josefsson;Ekstrabladet;Df Messerscmidt;Df Espersen;DF Partisekreterare;DF Espersen sekreterare;Venstre;Venstre pressen;Konservative;Fremskrittspartiet;Arbeiderpartiet;“Vart han än reser möts han av protester” konkluderar Olle Lönnaeus, en av Asylsvenskans ampera pekfingerskribenter.

I torsdagens (den 25/11) artiklar har den “gode” Lönnaeus tagit i så till den milda grad att han sannolikt helt utpumpad lär ha behov av en extralång helgledighet.
Texter av det här slaget brukar annars editeras av finniga, piercade och luvtröj-täckta aktivister på Smålands nation, Syndikalisternas kansli eller socialism.nu-skrymslen.
Nu är förvisso den vid det här laget överårige “tonårs-världsförbättraren” inte den ende övervintraren från 68-projektet. Tvärtom är det många av dessa som a´ la Gramscis teori om vikten av den “ideologiska överbyggnadens hegemoni”  hålls under armarna och användes som nyttiga idioter av krafter på andra nivåer. “Internationalister” som har ett högre intresse av att skapa kaos i Sverige – och västvärlden.
Ack ack ack...
//Kenneth Sandberg
.............
”Författare: Olle Lönnaeus
Publicerad 25 oktober 2012
Geert Wilders har de senaste åren gjort sig känd som en av Europas hätskaste antimuslimska politiker. Vart han än reser möts han av protester
En artikel ifrågasätter Barack Obamas bakgrund, en annan handlar om att profeten Muhammed aldrig funnits, en tredje bär rubriken "Invandrare bakom 78 procent av våldtäkterna?".

Författare: Olle Lönnaeus
Publicerad 25 oktober 2012

Geert Wilders har under sin karriär gjort sig känd för hätska fördömanden av islam:
  • Han har jämfört Koranen med Hitlers "Mein Kampf" och krävt att den ska förbjudas eftersom islam är "fascistisk ideologi".
  • Han har i svepande ordalag utmålat muslimska män som brottsbenägna.
  • Han har krävt slöjförbud i Nederländerna, men också sagt att kvinnor som vill bära hijab bör betala en särskild skatt enligt principen att "den som förorenar ska betala".
  • I Wilders propaganda framstår ofta fundamentalistiska sekter som Hizb ut-Tahrir som företrädare för alla muslimer.
  • För fyra år sen släppte han kortfilmen "Fitna" på Internet, en kalkon där karikatyrteckningar på profeten Muhammed och Korancitat varvades med bilder på lemlästade offer för terrordåd, halshuggningar, upphetsade demonstranter och beslöjade kvinnor i någon europeisk förort. Budskapet var tydligt: Islam och muslimer är ett hot mot hela den västerländska civilisationen.

Den typen av svepande islamfientlig propaganda – riktad mot ett helt kollektiv snarare än individer – har Jimmie Åkessons SD och Geert Wilders PVV gemensamt.

Om  svenska journalister:

”Svenska journalister är ett samhällsproblem.  Östra Ölands fria horisont – november 2007 .

Den danske bloggaren Snaphanen, som kritiskt granskar den svenska mångkulturpolitiken, ser svenska journalister som ett samhällsproblem. Jag håller med honom. Med det perspektiv jag har, genom läsning av både inhemska och utländska bloggar och daglig konsumtion av många svenska och utländsk media, framstår journalistkollektivet i Sverige som särskilt uselt. Favoriseringen, likriktningen, förutsägbarheten och propagandan har dimensioner som jag föreställer mig fanns i forna Östtyskland. Det är speciellt märkbart vid hanteringen av vissa ämnen som invandringspolitiken, Israel, president Bush, kriget mot terrorismen, brottsligheten, Danmark och feminismen för att nämna några. Feministerna behandlas fortfarande med silkesvantar trots att de i den politiska korrekthetens namn i ett decennium prisgav tiotusentals unga invandrarflickor åt hederskulturen.
…..
Den svenske 'journalisten' är den födde anpasslingen, feg och fisförnäm, och vet inte vad fair play är. Behandlas något som inte är politiskt korrekt (PK), finns inga hämningar. 'Reporter' Lars Hermansson får exemplifiera. Den 20 september gjorde han ett program i P1:s Kulturradion Reporter om just politisk korrekthet, där Sverige och Danmark jämfördes. Förment objektivt men upplagt så att han skulle få möjlighet att runda av med att kalla Dansk Folkepartis ledare, Pia Kjaersgaard, för 'dansk svinehund'. Lättköpt, precis vad flocken och PK-hannen Guillou förväntar sig. Men det är inte journalistik.!”

Mer om våldtäkter:halshuggen kristen flickaInga kommentarer:

Skicka en kommentar