onsdag 17 oktober 2012

Demokratins högborg - NobelstiftelsenJimmie Åkesson är inte inbjuden till Nobelfest för tredje året i rad
SD-:s partiledare Jimmie Åkesson har inte inbjudits i år heller till Nobelfesten. Det är tredje året i rad.

 Några reflektioner från signaturen ISM:

”Jimmie Åkesson bjuds inte heller i år in till Nobelfesten p g a att hans värderingar och människosyn inte stämmer med Nobelkommitténs och Nobeltestamentets intentioner. I logikens namn kan givetvis den kinesiske ambassadören inte heller bjudas in. Eller stämmer Kinas "värderingar" och "människosyn" bättre med Nobelkommitténs än SD:s??

Nobelkommitténs ordförande är sedan 2011 Lars Heikensten

Styrelseordförande är sedan 2005 Marcus Storch
”Sverige – på arabiska
Om man fortfarande haft förmågan att bli förvånad hade man nog blivit förvånad när man läste detta i SvD (den 19 oktober 2011): ”Sverige har fått en officiell sajt på arabiska.”

Det är UD som lanserade hemsidan ar.sweden.se  utvecklad av Svenska institutet på uppdrag av handelsminister Ewa Björling.

Det började med sajter på engelska, franska, tyska och ryska. När förslag kom om en kinesisk sajt sa jag:’hallå, har vi glömt arabiska?” sade Björling i SvD.

På sajten finns bl a praktisk information om hur man söker till svenska universitet eller hur man gör för att få jobb i Sverige. Förmodligen finns det även utförlig information om hur man lurar asylsystemet, får PUT på falska premisser och tillskansar sig en uppsjö av bidrag samt bedrar Försäkringskassan på miljonbelopp!

Sverige behöver bli mer känt i Mellanöstern. Syftet är att öka intresset och förtroendet för Sverige” sade Björling.

Om det är något Sverige inte behöver är det att ”bli mer känt i Mellanöstern”!”

Så långt ISM

 Den 16 december 2010 deltog Ewa Björling i en islamistdemonstration där deltagarna skrev ut sitt hat mot den svenska staten.

Här är några av våra riktiga demokrater – de riktigt goda människorna!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar