lördag 20 oktober 2012

Det rika Sverige!!!  ”Insändare:


Sverige har råd

Hur ser den ekonomiska ersättningen ut för en nyanländ invandrarkvinna som är arbetslös och har tre barn.

Kvinnor får:
6 510 kronor i etableringsersättning
4 500 kronor i etableringstillägg
4 500 kronor i bostadsbidrag
3 754 kronor i barnbidrag
2 546 kronor i underhållsstöd = 21 810 kronor i månaden skattefritt.

Utöver detta har kvinnan rätt till:
259 200 kronor i retroaktiv föräldrapeng från det att barnet föddes, oavsett i vilket land det är fött. Hon kan själv välja i vilken takt föräldrapengen ska betalas ut. Exemplet är baserat på den lägsta ersättningsnivån om 180 kronor per dag under 480 dagar per barn.
Källa: www.statskontoret.seDetta är ingen ovanlig situation då bigami (månggifte) inte är tillåtet i Sverige. Mannen får då ett eget boende, med egen ersättning:

6 510 kronor i etableringsersättning
4 500 kronor i etableringstillägg
4 500 kronor i bostadsbidrag
= 15 510 kronor skattefritt.

Dessa ersättningar är betydligt mer än vad en normal inkomsttagare får i pension efter skatt i Sverige.

Lennart Karlsson”   dt.se

Så här skriver en god vän till mig.
Efter att ha arbetat 50 år och betalt skatt för att få en bra pension så får jag 8.500 i folkpension + tjänstepension 900 + bostadsbidrag 1.200= 10.600 kr
 
Den ekonomiska brottslighet som regeringen och riksdagen ägnar sig åt innebär att en nyanländ invandrare får mer än dubbelt så mycket pengar varje månad.

De demokratiska partierna i Sverige förskingrar de pengar vi svenskar arbetat ihop under ett helt liv. Vi svenska pensionärer och arbetslösa får leva i misär
medan invandrare som levt i hyddor i hemlandet kan vräka sig i lyx i Sverige.

Etablissemangets politiker i regering, riksdag, landsting och kommuner låtsas vara omtänksamma i ord men i handling är de svenskfientliga. Varje krona de ger till invandrare tas från oss svenskar, och sänker vår livskvalitet. Vi får inte rösta om det, och inte ens kritisera att politikerna stjäl våra pengar och delar ut stöldgodset till utländska snyltgäster.

Endast svenska idioter (+ invandrare) röstar framledes på Moderaterna, Folkpartiet, Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet, partierna som sviker sitt eget folk."


Läs också riksdagsman och folkpartisten Fredrik Malms synpunkter om debatten kring invandrarnas bidrag.

Stella Polaris reflekterar:

 Vid genomgång av  “Invandrare ska ta över svenska företag” som annonserades om i Gävleborg tidigare i år hittades inget nytt, man har väl omformulerat frågan. Kanske “etableringsstöd”, “nystartzoner” eller någon annan ny kreativ benämning.


Vi måste följa upp “egen härd är inte din”. Myndigheters inköp av villor, slott , herrgårdar och campingplatser. Jag tycker man kan erbjuda migranter boende i utdömda skolor med vedeldade spisar och kakelugnar och brunn på gården. Då är det nog inte lika attraktivt att komma till kalla norden. Det är bara 80 år sedan en stor del av svenska folket hade sådana förhållanden.

Beträffande artikeln om ung svensk kvinna som skall betala en skuld som redan är betald. Det handlar om 7.700 kronor, skulden är reglerad för flera år sedan. Ställ i relation till SFI-bonus på 12.000 kronor, studielån på 100-tals tusen kronor som utlänningar tagit i Sverige – bara att avskriva. Och så anklaga någon för bidragsfusk och “topsa” (bara det en kränkning) för en redan inbetald skuld. Alla som kommer till Sverige borde också i så fall registreras. Kanske införa chipmärkning eller tatuering typ det man gör med hästar, hundar och katter.

Nej, det är ingen fördel att vara svensk, för då är du registrerad ända från födelseögonblicket, folkbokförd, skattskriven, dna-testad, vaccinerad, ev. sjukdomar, skolresultat, misstänkliggjord, hånad, presumtiv rasist m.m. Ja, hela livet finns registrerat. Storebror vakar – hela tiden.

Något som också är på gång: Övervakning installerad i bilen av biltillverkaren. Då blir väl trafikpoliserna överflödiga!?

Snart blir man väl registrerad för hur många gånger man spolar toaletten.

Svenskt Näringsliv publicerade i April 2012 en skrift: Kampen om talangerna. En politik för ökad invandring av högkvalificerad arbetskraft. Här talas det om skattebefrielser m.m. för experter och forskare m.m. Inte en analfabet så långt ögat når!


Vi är bara förslavade skattebetalare och ska hålla käften! Annars är du rasist! Kolla 4:e versen i Internationalen (x) – under skatter vi digna... Men det är ju kommunism, men vart bär detta – helt fel? Det är svårt att styra rätt i dagens politik.

17 okt. Såg Uppdrag granskning, svensk mjölkbonde som kämpar mot övermakten. Dåligt betalt för mjölken, mycket slit och höga kostnader bl.a. för diesel. Maten under attack, drivmedel, elförsörjning (ex.vis de svenska kärnkraftverken) och vatten likaså. De grundläggande livsförutsättningarna är alla utsatta för påfrestningar. 

Vid kontakt  med Arla häromdagen angående Wellness fruktoghurt framgick att den innehöll knappt några svenska bär, var mjölken kom ifrån visste man inte och tillverkningen sker i Danmark. Ursäkta, men man känner sig grundlurad.

Vi kanske måste skaffa oss en hemsida med password, så man förhoppningsvis slipper infiltratörer. En egen radio (typ Radio Nord som vi kommer ihåg) eller en tv-kanal kanske.

Samling kring ett rättviseparti!? Går det???

(x) Båd' stat och lagar oss förtrycka
vi under skatter digna ner.

Läs:

Kriget mot svenska folket

Skall svenska folket utplånas?


2 kommentarer:

  1. Fredrik bjuder in asiater och afrikaner, och den svenske arbetaren får betala. Det byggs sakta men säkert upp en 5:e kolonn som kommer att ta över jobben när de svenska arbetarna strejkar som följd av sänkta löner. Jag tror att massinvandringen är en överenskommelse mellan Alliansen + MP + SAF.
    Varför återställer inte Alliansen A-kassan så att en person som blir arbetslös kan överleva? Jo, när lönerna börjar dumpas, har inte den svenske arbetaren råd att protestera för han/hon kan inte försörja familjen på den låga A-kassenivån. Säger arbetarna upp sig, finns en reserv att sätta in som jobbar för just ingen lön alls. Och fortsätter arbetarna att jobba så kommer de inte att få gå i pension vid 65 för Alliansen kommer att via lagar tvinga arbetarna att fortsätta jobba och betala uppehället för alla Fredriks gäster.
    Den svenske arbetaren har blivit blåst.......

    SvaraRadera
  2. Det där med vattenförbrukning så är ju det nya påfundet att installera vattenmätare vid renovationer om man inte redan gjort det. Så att man får betala för det vatten per hushåll man förbrukar. Inte så svårt att förstå varför heller. Nybyggarna låter ju kranar och duschar stå på dygnet runt. Ändå kommer inte detta nya påfund att drabba våra pensionsräddare det minsta, ty det är ju ändå soc, FK eller Mig-verket som står för fiolerna. Vilket i verkligheten innebär skattebetalarna/slavarna. Så framöver får fattiga svenskar snåla med vattnet så mycket dom bara kan och bara använda det absolut nödvändigaste. Man kan ju undra hur detta kommer påverka hygienen i det långa loppet. Somliga kanske inte har råd att tvätta händerna efter varje toalettbesök. Samtidigt står vattnet och rinner hos vinstlotterna. Men det värsta är ändå att det redan råder svår vattenbrist i världen. Kanske är det frågan om en form av aqua-jihad helt enkelt? Vi vet ju redan att jihad förs på många olika fronter och sätt. Inte alla nödvändigtvis våldsamma. Syftet går ut på att utarma det ockuperade värdfolket på att alla sätt som går så att man till slut underkastar sig allah.

    SvaraRadera