onsdag 3 oktober 2012

Erik Ullenhags floskler»600 000 utrikes födda går till jobbet varje dag«

Floskelmaskinen. 

Man känner igen skådespelaren från våldsdyrkande, perverse Stieg Larson- filmer) . Parodin anspelar på Sverigesvådørede” (kan inte översätta) minister för snabb nedläggning av landet, Erik Ullenhag, som debatterade med Jimmie Åkesson i SVT Debatt nyligen. När vi hade gått igenom det, måste man undra om man kan diskutera politik på detta område i Sverige utan att drunkna i gråtande barn och som känner vad. Åkesson verkar främst i en stark motvind av sentimentalitet och hinder från alla sidor, inkl. programledaren Belinda Olsson, känd som redaktör för 1999 antologin "Fittstim".
(…)

Sverige: Många fler flyktingar, 40% analfabeterDet är verkligen typiskt att dessa tror att de kan ”alfabetisera”  en 40 år gammal somalier som inte ens kan skriva eller läsa somaliska. Men när man "har gått in i politiken för att arbeta för en bättre och mer rättvis värld," är inget oöverstigligt:

En växande andel av landets nyanlända invandrare är analfabeter och kan varken läsa eller skriva när de kommer till Sverige. Antalet elever i Svenska för invandrare, SFI, som har liten eller ingen skolgång alls från hemlandet har fördubblats på fem år. Jan-Olov Lundberg: 

Vi vet inte hur man gör. I Borlänge till exempel, menar de ansvariga för undervisningen att det måste till mer ekonomiska resurser för att lära eleverna svenska som de kan klara sig med i samhället.

– Hur låter den här? frågar läraren i klassrummet. Framme på tavlan pekar SFI-läraren på olika bokstäver. Enligt kommunen hade fyra av tio personer som avslutat sin introduktion för nyanlända i Borlänge 2010 ingen utbildning alls. Majoriteten av dem kvinnor. 39-åriga Gahla från Somalia som läser här har i alla fall gått två år koranskola innan hon kom till Sverige, berättar hon. Hon behöver delvis hjälp med tolk. – Hur länge har du varit i Sverige? – I sex år, säger Gahla. Tufft för nyanlända invandrare som är analfabeter

Från Snaphanen

 Några citat av Erik ”propagandaminister” Ullenhag.

 
2011
Integrationspolitiken har fungerat alldeles för dåligt och det har lett till ett stort utanförskap. En av dagens stora samhällsutmaningar är att se till att utrikes födda får jobb och lär sig svenska.

2012
Vi har en läxa att göra i hur vi möter nyanlända elever i den svenska skolan.”

Hos Erik Ullenhag går aldrig tanken på spaning! 
Flosklerna står som spön i backen.
 

 Kanske är det dags att ladda ner Det revolutionära nätverket!Vad är syftet? Hur skall det gå för Sverige? Vad skall det bli av svenskarna?

Vilka krafter ligger bakom kraven på fortsatt invandring - maskerad som flyktingmottagande - trots landets svaga ekonomi och rekordstora arbetslöshet? Samma krafter som motsätter sig alla besparingar inom den offentliga sektorn.

Hur kommer det sig att hela det officiella samhället mobiliserats i en intensiv kamp mot en nazism som enligt säkerhetspolisen (Svenska Dagbladet 01.02.96, Aftonbladet 02.02.1996) är en mycket marginell företeelse utan fara för demokratin? Samtidigt utnyttjas nazismen under 1930-talet och andra världskriget av dagens svenska makthavare som vapen mot den egna befolkningen.

För att förstå detta och mycket annat i 1990-talets svenska samhälle måste man känna till extremvänstern, dess metoder och mål.

Inte bara extremvänstern
Andra grupperingar med intresse av massinvandring är ledningen inom SAF och den
nyliberala falangen inom Moderata ungdomsförbundet."

Läs mer om extremvänstern här

Rubriker:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar