tisdag 9 oktober 2012

Invasionen till SverigeLite feedback

Göran Greider, arbetarklassens hjälte framför andra och svensk televisions favorit i TV-soffan har uttalat sig om Tintin och menar att det var bra att böckerna togs bort. Själv läste han Tintin som barn men det är ändå bra att den togs bort! Tala om nyttiga redskap.

 
 
”Efter cirka 3 minuter och 30 sekunder konstaterar Camilla Lundberg att kejsaren är spritt språngande naken; Behrang Miri (som låg bakom beslutet att ta bort Tintin från hyllorna) är inte utbildad bibliotekarie utan en hiphopartist som saknar kompetens.

I en tid när Sveriges makthavare betonar vikten av att landets ungdomar utbildar sig anställer det statliga kulturhuset på sitt bibliotek som chef med ansvar för utveckling av barn och unga alltså en rappare utan utbildning! Att knyta de rätta politiskt korrekta kontakterna och predika mångfald i antirasistiska nätverk är betydligt viktigare än att ha den professionella kompetensen. Eller omdömet.”

Från Migrationsverket har utgått en order att ge så många som möjligt uppehållstillstånd. Det går fortare att skriva än avslag.

En väljarundersökning som mörkades:

AFTONBLADET gjorde en väljarundersökning bland sina läsare. Den togs fort bort. Gissa varför. 7 oktober 2012
S 25,33 %
M 20,48 %
MP 4,05 %
C 0,94 %
KD 1,09 %
V 5,50 %
SD 34,30 %
Avstår 8,52 %Ungefärligt bostadsområde och boendeform för ett stickprov av ett antal journalister i Stockholm, tio journalister per tidning.


Blått - journalist hos Schibsted/SvD.
Rött - journalist hos Schibsted/Aftonbladet.
Grönt - journalist hos Public Service/SVT.
Gul - studiopersonal och reportrar hos Public Service/SR.
Lila - journalist hos Dagens Nyheter

Rubriker:Islam är nazism – Muslimerna de nya nazisterna


En krigsförklaring från fransk ungdom

Nedanstående kunde man läsa på Exilen för många år sedan. Jag fick det i dagarna av en god vän.

”Svenskar! Res er och protestera innan det är för sent och vi får ett nytt Sovjetunionen i Sverige. Se den politiska propagandan som förklädd tar alla möjliga former i syfte att skuldbelägga och tysta svenskarna, så att vi blir ett lättstyrt folk. Det pågår en förintelseprocess mot Sverige och svenskarna.” 

Vi får inte bli som strutsen


2 kommentarer:

  1. Det har enl bloggen gått många år sen det kunde läsas på Exilen Svenskar res er protestera innan det är för sent. Efter alla dessa år har Svensken inte rest sig och kommer heller inte så att göra för han vet inte vad det är han skall protestera eller resa sig emot. De av Svenska folket som anser sig själva som sk "kloka" som vet allt kan allt blir ju daglidax hjärntvättade och indoktrinerade från alla håll och kanter så detta anses vara deras försvar till att inte protestera och resa sig och är också med stor säkerhet en del av förklaringen till att det är SÅ få som skriver kommentarer på framförallt bloggar som skriver om invandringens negativa konsekvenser för Sverige och dess folk. Sen finns det sådana Svenskar som jag som skriver kommentarer och även ibland påstår att de sk "kloka Svenskarna" är helt blåsta som inte fattar vart Sverige är på väg men då får man snabbt reda på av de "kloka" Svenskarna att det är en själv som saknar allt förstånd man är nästintill bortom all räddning.

    SvaraRadera
  2. Det är klart att svenska folket vet vad de ska protestera mot men är så falska och fega så de röstar hellre för sina egna medmänniskors undergång än protestera.
    Jag tar avstånd ifrån denna feghet och falskhet.
    Ni kommer själva att få smaka på er egen beska medicin och era kommande generationer ska vi inte tala om.

    SvaraRadera