måndag 29 oktober 2012

Den annalkande katastrofen för svenska folketThe Royal Non Smiling Photo

Before The Nobel Banquet December 10th 2011 In Sweden

Varför detta kungalunchfoto utan ett enda leende av någon i kungafamiljen?

Svaret är att riksdag och Nobelstiftelse påtvingar Kungahuset en SD-negativ attityd.
Kungalunch med Jimmie Åkesson (SD) 6/12 2011Kungalunch med Håkan Juholt (S) 15/11 2011


En insändare på Avpixlat anser att politiker och journalister i Sverige begår grova övergrepp på det svenska folket. Svenska folket uppfostras till att lita på auktoriteter.

Våra inlärda reaktioner är kopplade till vad auktoriteten symboliserar och en proper fasad i form av en dyr kostym skadar aldrig i det sammanhanget. Rätt slags attribut gör det lättare att invagga andra i säkerhet. Idealister är en kategori som ständigt idealiseras men idealism är ingen garanti mot ondska och girighet.”
Läs hela den utmärkta artikeln och även kommentarerna. Så här slutar artikeln:

”Att strypa möjligheterna till det fria ordet i media kommer leda till att folket samlar sina krafter i en enda stor rörelse, eller som insändarskribenten Johannes Brahe sa – motståndskampen i Europa har bara börjat, det kommer blåsa upp till storm.”

 Fria Tider – Högkonjunktur i floskelindustrin – men snart kommer kraschen

”(…)När Svensson får nog kommer han att rösta på ett parti med mycket hårdare invandringspolitiska ambitioner. Ett parti vars respekt för demokratin är lika liten som deras respekt för etniskt icke-europeiska invandrare.

Ansvaret för ett sådant skifte i svensk politik vilar tungt på en cynisk maktelit, vars arroganta självgodhet nu banar väg för ytterst farliga politiska krafter. 

För att riktigt förstå vad detta kan leda till bör vi komma ihåg att svensk invandringspolitik idag är lika samhällsfarlig som den destruktiva ekonomiska politiken i Weimar-Tyskland. 

När invandringspolitiken når vägs ände ute i de svenska villaförorterna kommer konsekvenserna att bli lika allvarliga. ”

Läs mer
Rubriker:


1 kommentar:

 1. "När Svensson får nog kommer han att rösta på ett parti med mycket hårdare invandringspolitiska ambitioner. Ett parti vars respekt för demokratin är lika liten som deras respekt för etniskt icke-europeiska invandrare."

  Nu har vi ju inte demokrati över huvud taget i det här landet, och vi har inte heller haft demokrati under de senaste 40 åren eftersom demokrati betyder folkmakt.

  Vi har en nomenklatura av kleptokrater i regering och riksdag som förskingrar folkets pengar och ger till invandrade barbarer som hatar oss för att få igång ett inbördeskrig i det här landet, liksom i övriga Europa.

  Inbördeskriget tänker dessa förrädare avsluta med folkmmord på det egna folket, för någon annan affärsidé kan det inte finnas med en sådan här politik.

  Genom att genomföra samma rånmord på svenskar som det slags rånmord som genomfördes i Tyskland på judar beräknar kleptokraterna att bli stormrika.

  Så vad har vi för anledning att se det här förfuskade systemet som demokrati?

  Det råder över huvud taget ingen folkmakt och då är det per definition inte heller demokrati, och det finns naturligtvis inte heller ett enda parti som folk kan rösta på i en diktatur, och som skulle representera dem!

  Vi har istället något som kallas för demokratur:

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur

  Och varje röst på vilket som helst av de åtta partierna i riksdagen är därmed en röst på denna demokratur för att förstärka den.

  Vad vanligt folk ska göra i en diktatur av det här slaget är att bojkotta alla val, oavsett om det är till riksdagen eller kommunen eller landstinget.

  Det finns ingenting som en demokratur är så rädda för som just valbojkott, för det skvallrar om att folk har genomskådat dem. Och man ska inte heller rösta blankt.

  Vi har sett att det förekommer omfattande valfusk, så några valsedlar som är blanka förekommer inte i valförrättningen, det har man sett till att de är bortplockade.

  Glöm också resonemanget om att de som inte röstar inte blir reptresenterade för det blir vi ju inte ändå, eller resonomang om att då ser man det som att de som inte röstar är ointresserade av politik. Vi får ju ändå inte någon som helst representation i den här diktaturen.

  I alla diktaturer över hela världen bävar makthavarna om folk uteblir från valurnorna eller uteblir från utkommenderade demonstrationer.

  Så gör din plikt, bojkotta den här regimen!

  SvaraRadera