torsdag 4 oktober 2012

Nedbrytningen av Sverige som nation 
Medarbetaren Stella Polaris har lämnat information om Östergötland

”Nästa år skall 3000 flyktingar komma till Östergötland nästa år enligt SVT´s Östnytt utsändning den 1 okt. 2012 kl. 16.39 !!! 

Så här säger landshövding Elisabeth Nilsson.

”Den situation som råder idag ställer stora krav på berörda myndigheter och det är viktigt att vi tillsammans mobiliserar för att klara av uppdraget att ta hand om de nyanlända flyktingarna i vårt län. Den bostadsbrist som vi har på många håll innebär stora utmaningar.

Detta inslag sändes också på tid då det bara är pensionärer eller daglediga som lyssnar. Detta går som en röd tråd genom nyhetsflödet. De kan ju säga att “vi har tagit upp detta i vår nyhetssändning”. Obs att detta uttalande naturligtvis inte upprepats vid någon annan tidpunkt.


”Den beräknade flyktingsmottagningen är en ökning med 2.000 platser och länsstyrelsen ska nu kontakta länets kommuner för att diskutera hur man ska hantera ökningen.”

Läs hela artikeln och framför allt  läs inläggen. Så långt Stella polaris eller Nordstjärnan som den också kallas

Har ni tagit del av artikeln på Fria tider:

Högkonjunktur för floskelindustrin. En helt otrolig artikel.

En kort sammanfattning

Lögnerna och tjatet om hur många som går till jobbet av de utrikesfödda.

Bostadsbristen

Kommuner som slänger ut svenskar från bostäder (Grums t.ex.)

I lördagsintervjun ca 21 minuter in i programmet säger propagandaministern Ullenhag att han vill att kommunerna på statens bekostnad skall låta bli att hyra ut tomma lägenheter till svenskar utan hålla dessa för nya ensamkommande flyktingbarn.

I Falken berg skall man upplåta villor till flyktingar och artikelförfattaren pekar på hur svenskar skall uppleva detta då de själva betalar för sina bostäder och kanske inte får bostäderna sålda till det pris de vill ha om de önskar flytta.

Vad händer svenska flickor ensamma ute en kväll. Sverige har en mycket hög våldtäktsstatistik.

En vacker dag får Svensson nog. 

Slutet på artikeln:

”Han kommer att tala om för makthavarna vad han tycker i valet 2014. Och det blir inte SD som får hans röst. När Svensson får nog kommer han att rösta på ett parti med mycket hårdare invandringspolitiska ambitioner. Ett parti vars respekt för demokratin är lika liten som deras respekt för etniskt icke-europeiska invandrare.

Ansvaret för ett sådant skifte i svensk politik vilar tungt på en cynisk maktelit, vars arroganta självgodhet nu banar väg för ytterst farliga politiska krafter. 

För att riktigt förstå vad detta kan leda till bör vi komma ihåg att svensk invandringspolitik idag är lika samhällsfarlig som den destruktiva ekonomiska politiken i Weimar-Tyskland.
 
När invandringspolitiken når vägs ände ute i de svenska villaförorterna kommer konsekvenserna att bli lika allvarliga. ”

SVEN R. LARSON
Sven R. Larson är fil. dr. och senior fellow i nationalekonomi vid Wyoming Liberty Group i USA. Han är författare till boken Ending the Welfare State och driver bloggen The Liberty Bullhorn.

I grew up in Obama’s America. It is called Sweden. I have experienced, first hand, what the welfare state is like and what it does to people. I saw my country decline from top-of-the-world prosperity into the economic quagmire of industrial poverty. After earning a Ph.D. in Denmark I came to the United States in 2002. I am a research fellow with a free-market think tank, a Christian libertarian, a hopeless car junkie, and a passionate student of Ed Parker’s American Kenpo.

Läs hela artikeln och visa den för vänner och bekanta.
Läs också:
Merit Wager: 30 frågor till Erik Ullenhag efter lördagsintervjun...


För cirka 13 år sedan läste jag en insändare på den gamla Exilen på nätet. Signaturen kallade sig "svensk". Han undrade vad som var syftet med att skuldbelägga svenskarna och att ta bort en sund nationell känsla. Varför svensk kultur skall förstöras och kristendomen likaså. m.m.

Han slutade så här:
"Svenskar! Res er och protestera innan det är för sent och vi får ett nytt Sovjetunionen i Sverige. Se den politiska propagandan, som förklädd tar alla möjliga former i syfte att skuldbelägga och tysta svenskarna, så att vi blir ett lättstyrt folk."

Läs det om och om igen.
 

2 kommentarer:

  1. Det har inte gått upp för större delen av Svenska folket de senaste 13 åren och egentligen kan vi lägga till ytterliggare minst 20 år vart politrikerna drivit och med ännu större kraft driver Sverige så Svenska folket kommer inte heller till valet 2014 ha förstått FÖR DE VILL MIN SJÄL INTE VETA vart VI alla är på väg rakt ner i avgrunden. Det var likadant under 80 talet ALLA trodde att detta ekonomiska under skulle fortsätta i all evighet. Så jävla blåsta är Svenska folket. Så att hoppas på att valsedlarna kommer att hamna hos andra partier än de som man har röstat på i tidigare val är att hoppas FÖR mycket. Vi som har lite insikt om läget i landet kan hoppas aldrig så mycket på att Svensken skall vakna ur sin djupa narkos MEN detta kommer Inte att ske förrän VI alla har fått ett rent helvete och då är det mycket väl FÖR sent.

    SvaraRadera
  2. Håller med om varenda ord som du skrivit.

    SvaraRadera