onsdag 31 oktober 2012

Svensk landsbygds värsta svikare - Maud Olofsson”Det som sker är en icke-fråga för eliten. De springer omkring som blinda möss på Titanics promenaddäck och kvider fartygets lov”. Julia Caesar : Vakthundarna

Sverigedemokraternas framgång är medias fel

Maud Olofsson ljuger om SD
 
Sverigedemokraterna ökar snabbt och så gör även paniken stabilt.  Det händer ingenting i Sverige nu, som man inte kunde ha förutsett redan 1992, och i alla fall sedan sådant som skedde vid valet 2001. Den förre ordföranden för Centerpartiet, Maud Olofsson, längtar efter de goda, gamla dagarna innan oktober 2010, då man kunde censurera SD och all kritik av massinvandringen så som den farmställts av medierna, nekat dem att ta in läsarbrev och krönikor, inte bjudit in dem till TV, överfaller dem och ger dem skulden och förtalar dem utan att ge dem möjlighet till genmäle. Att det är dessa tider som Olofsson längtar efter vittnar om hennes demokratiska form.

Hela sex (6) gånger på tre minuter lyckades hon att säga klichén “alla människors lika värde”. Det är på denna nivå hennes ”politiska” argumentation befinner sig. Tyvärr så är den demografiska förändringen av Sverige en verklighet, ett ”fait accompli” och inget som SD kan göra något åt. Genom att sätta centrala demokratiska värden ur spel så lyckas de svenska politikerna på en generation, att genomföra en kupp mot den svenska befolkningen, och det är långt ifrån att parlamentariskt försöka hindra att SD nu är Sveriges tredje största parti.

Maud Olofssons ansikte, röst och ordval är denna generations ansikte och ikon: Världen från igår som kommer att gå ostraffat i graven utan att någon upplever de fulla konsekvenserna av sina fantasterier och oansvariga handlingar. Dessvärre för världen av i morgon, så finns det massor av yngre Olofsöner vid makten, för det är nu som denna politikertyp det finns flest av i Sverige. Och nej Olofsson - Sverigedemokraternas framgång är definitivt din skuld. Medierna hjälpte dig så långt de kunde, men då Internet kom, skulle det ha behövts mer hjälp än de kunde ge, utan att fullständigt förlora sina sista rester av legitimitet.”

Maud Olofsson anser att svensken är lat, lågutbildad och åldrig!

Maud Olofsson höll den 7 juli 2011 sitt sista Almedalstal som partiledare för Centerpartiet.
Det var en avspänd, glad och stundtals rörd Maud Olofsson.
 
Så här skrev man Östra Ölands Fria Horisont.

Vi har en regering som föraktar det egna folket - det är ju ganska märkligt att de ens vill regera en tocken barbarhop - finns det inget bättre land, ett finare folk, de kunde uppsöka och lyckliggöra.

Maud Olofsson är alltså vad hon framstår som - en ren pladderkärring. Extremt okunnig om det land som en ond försyn satt henne att styra.”Kommentar på bloggen:

”Är pensionär och blev 3 gånger hemskickad från ett stockholmssjukhus. Sökte hjälp eftersom jag hade fruktansvärda smärtor i ryggen.

De tog endast ett blodtrycksprov och jag informerades om att det inte var något fel på mig och blev alltså hemskickad. Detta hände 3 gånger.

Jag kunde inte vända mig till ett annat sjukhus eftersom det är endast just det sjukhuset jag skall vända mig till där jag är mantalsskriven.

Har förstått att det inte är någon idé att söka hjälp eftersom jag är svensk. På detta sjukhus var de flesta - både patienter och personal - invandrare. Den enda utvägen jag har är väl att ta livet av mig och det är väl vad de vill uppnå - en pension mindre att utbetala och en somalier till att ta emot med öppna armar. Till slut blir man så nedtryckt så man vet inte vad man ska ta sig till. Har funderat på att söka hjälp utomlands.” Lågfrekvent krig mot svenska folket.

Här följer ett collage från Affes statistikbloggRubriker:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar