tisdag 23 oktober 2012

Svenska folkets vakthundar - radikalfeministerna



Julia Caesar har skrivit en helt fantastisk krönika på Snaphanen.dk.

Hon kallar den ”Vakthundarna”.

 
Här följer ett collage av skräcködl... förlåt vakthundarna. Rent skräckkabinettet. Jag har lagt till några som jag tycker platsar in. Sedan lägger jag in dem en och en. Sådana förtjusande damer ! Radikalfeminismen är en del av den radikala vänsterrörelsen.

Anna-Lena Lodenius, som har första tjing på att uttala sig om invandringen. Hon förstår överhuvudtaget inte hur någon kan ställa en fråga om invandringen och framförallt inte att ifrågasätta den..


Karin Pettersson, politisk ledarskribent på Aftonbladet.

 
Johanna Langhorst, som har gjort en serie i radion ”Heliga familjen” tillsammans med Maria Sveland som skrev boken ”Bitterfittans klagan”. I den berättas om vilket helvete det är att ta hand om man och barn.

  
  
Sist men inte minst har vi Helle Klein, en hatisk ganska nybliven präst i svenska kyrkan och tidigare ledarskribent på Aftonbladet och som fick sparken om skribent i Kyrkans Tidning.




”Hur Liberalismen tog över Amerika

Antonio Gramscis filosofi för kulturella och sociala förändringar var modellen för den nya vänstern.

Vänstern tog lärdom från 1960-talets radikaler när deras politiska agenda misslyckades med sina uppsatta mål. Deras radikala agenda sänktes politiskt eftersom majoriteten av amerikanerna fortfarande hade kvar en rest av den äldre kristna världsbilden. Vänstern visste att det skulle vara nödvändigt att fånga dessa institutioner som formar och skapar barn som en gång kommer att bli ledare.”


Läs mer om Gramscivänstern här

Här kan du tal del av ett tal som den lysande skådespelaren  Jon Voight höll 2010 om utvecklingen i Amerika. Han varnar för den socialistiska utvecklingen i USA.




- Monica Zetterlund ... Hennes "Ja, se karlar dä ä mitt liv dä sä" i den mäkta populära tv-serien Söderkåkar blev ett närmast bevingat uttryck.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar