måndag 15 oktober 2012

Sverige för alla utom svenskarna

Medarbetaren Stella Polaris på bloggen frågar sig varför det kommer så många Syrienflyktingar till Sverige och på vilket sätt? Syrien är helt omringat av andra muslimska länder? Landgränser mot Turkiet, Irak, Jordanien, Libanon och inte långt till Saudi Arabia, islam som religion och liknande levnadsförhållanden. Istället kommer de till kalla Sverige med fundamentalt annorlunda levnadsförhållanden, svårt språk och religionsfrihet. Vem betalar alla transporter hit? Är svenska myndigheter på plats och delar ut flygbiljetter och löften om livslångt uppehälle på slott, herrgårdar eller i villa, fri sjuk- och tandvård, fria busskort, tre lagade mål mat om dagen och sociala förmåner i det oändliga. Jag misstänker att det är vi svenska skattebetalare som betalar eller också är det oljepengar.

Dessutom har vi alla anhöriginvandrare till tidigare invandrare och då flest från Somalia. Ett TV-inslag i somras visade hur en lång kö ringlade sig utanför Svenska ambassaden i Addis Abbeba. De ville omgående komma till det förlovade landet. Här stod nog ambassadpersonalen och delade ut flygbiljetter och uppehållstillstånd till tusentals somalier. 


Vi infödda svenskar har världens högsta löneskatter och är i praktiken slavar till de i allt snabbare takt inströmmande främlingarna. Våra skolor fungerar allt sämre, stor bostadsbrist, långa köer till sjukvården och ökad brottslighet. Och ändå ska vi ta emot 100 000-tals till! Våra pensionsbesparingar är sedan länge konfiskerade av staten (våra tidigare och nuvarande politiker).


 Något jag undrar över är när censuren ska drabba alla fritänkare. Det är nog nu. Vi måste reagera så det syns och hörs. ”

Det gäller slott och herrgårdar för de nyanlända som de numera kallas och kanske kojor för svenskar i framtiden. 

 Inköpen av fastigheter fortsätter och företaget Åstorps herrgård har tidigare köpt in följande villor:
 Åvägen 4 (april 2008, 850 000 kr)
Kviströmsvägen 10 (september 2008, 750 000 kr)
Pilegård 13 (november 2008, 350 000 kr)
Åvägen 6 (juni 2011, 950 000 kr)
Sörbygdsvägen 25 (september 2011, 425 000 kr).

Verksamhetschefen på företaget bekräftar att inköp av villor.


Kent Ekeroth skriver på sin blogg om vårdgarantin för illegala.

Regeringen och Miljöpartiet enades i juni detta år om att personer som håller sig undan beslut om utvisning skall få subventionerad vård. Man räknar med att mellan 10.000 och 35.000 personer uppehåller sig i vårt land utan tillstånd.

  Läs vilken erfarenhet Stella Polaris har av vårdgarantin och väntetiden. 

”Apropå vårdgarantin för svenskar 

En upplevelse av tremånaders vårdgarantin.
 Vid besök på vårdcentral behövs remiss till specialist på US i Linköping. På vårdcentralen får remissen “ligga till sig” tre veckor, efter ytterligare tre veckor kommer brev om att tid kommer att erbjudas inom tre månader. Och som av en händelse kallas man till specialisten på dagen tre månader från att de skrivit bekräftelsen. I praktiken är alltså väntetiden minst fyra och en halv månader. Tremånadersregeln för nya patienter har fört med sig att återbesökstider för uppföljning har blivit mycket långa. 

Kan somalier i Katrineholm gå ut och demonstrera, så borde vi svenskar också kunna demonstrera för vår rätt att få bestämma hur våra skattemedel ska användas.”

Ovanpå allt detta elände kanske det känns bra med ett gott skratt för att förlänga livet på oss svenskar så att vi kan orka börja demonstrera. Lorry - Bilskolan


4 kommentarer:

 1. Det är självklart att barbarer från medeltiden inte kan ta sig hit själva, de flesta kan ju inte ens läsa, så det här är en medveten import från högförrädarna i Sverige för att åstadkomma en synnerligen svår kris.

  Och efter den krisen är det bara folkmord som återstår.

  Det är därför som regimen importerar miljontals nazister hit för att utrota det svenska folket på samma sätt som nazisterna i Tyskland utrotade judar med muhammedanernas hälp.

  Nazisterna blev rika som troll på detta gigantiska rånmord.

  Eller är det någon annan som har en bättre förklaring till varför förrädarna beter sig så här mot sitt eget folk?

  Hatet mot vita ökar ju över hela världen, och vem står bakom det om inte det kulturmarxistiska etablissemanget i Västeuropa?

  SvaraRadera
 2. Det var ju nån av dom politiskt korrekta journalisterna som nyligen hade besökt SFI för att kolla läget. Ni vet säkert vad jag tänker på. Dom har säkert skrivit om det på Avpixlat och liknande sidor. Det visade sig ju att dom inte bara var analfabeter. Dom hade svårt med en hel del annat också. Som att räkna, lära sig klockan, förstå skyltar och andra symboler. Dom fick sitta och ljuda konsonanter och sånt. Men det visade sig även att dom inte klarade av att peka ut ens grannländer på en karta och hade än mindre begrepp om var Sverige låg på denna. Så det är ju helt klart att nån annan eller några andra hjälper dom att hitta och komma hit. Säkerligen en ohelig allians av svenska landsförrädare och rika mohammedaner fråm Mohammedanien. Eller vad tror ni?

  SvaraRadera
 3. Har dumhuvuden glömt nazismen?Det verkar så?Nationalismen är starkare än vad frälset tycks tro?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nazismen finns företrädd i regering och riksdag idag, men det är en ny slags nazism för den har blivit internationalistisk istället.

   Idag har vi ingen som helst nationalism företrädd vare sig i riksdagen eller regering eller det övriga etablissemanget, men vi har likväl folkmordspolitiken och rasismen kvar likadan inom regering och riksdag, vilket har samma nazistiska innebörd.

   Om det förekommer nationalistiska tankar så är det väl bland folket, men de är ju inte företrädda i den här diktaturen, så den spelar tyvärr idag ingen roll.

   Men tiderna förändras och en dag kommer folket att kräva sin rätt och ta Sverige tillbaka, men det skulle med andra ord vara dumt enligt dig?

   Radera