fredag 9 november 2012

Danmark lika illa ute som Sverige
Denna information som följer nedan inkom till bloggen från Ebbe Vig, Den Danske Förenings statistiker och fick hjälp med översättning av Katinka Gladh. Men länkarnas rubriker har jag försökt att översätta själv.

”Varför  händer det inget?

Därför de flesta vet inget och lika säkert informeras de av de som sätter orden, som är i frontlinjen över allt och som ändå inget vet av något som verkligen betyder något. Vi lever i storlögnarnas och de räddas tidsålder, där allt är ganska så häftigt.

DET har t.o.m blivit häftigt att vara dum.

Alla de som sätter agendan är sju år eller mer för sent ute....varje gång.

Och de vill helst skriva och tala om sådant de inte har någon som helst, verklig kunskap om.

Om Du läser innehållet i dessa länkar kommer Du att inse vad den enda lösningen är, om inte perspektivet fullt ut accepteras, kommer att bli total utrotning.

Men nästan alla vill utrotas, i alla fall vill de gärna att deras barn utrotas.
Någon annan slutledning på detta finns inte att finna på deras passivitet.

J E Vig (övers.Katinka Glahd)


 
(Denna sista rubrik var svåröversatt)”Med ett IQ genomsnitt90 i en grupp eller mindre förväntas  högst 50% av individerna i gruppen vara lämpade för utbildning och arbete. Bland danskarna är andelen 70,3 och genomsnittlig IQ 98.”

När historiker, journalister och präster räknar muslimer - och inga andra kan

M.v.h.
J. E. Vig, Danmark”

Man bör betänka att Danmark har ändå haft Dansk Folkeparti som mycket tidigt varnade för konsekvenserna med för hög invandring. Ändå är situationen så illa som det verkar i Danmark.

Hur är det i Sverige? Det är definitivt skillnad på folk och folk. 

En insändare skriver:

 ”Den svenska pensionen och samhället för de svenska pensionärerna
Min far pensionerades nyligen, som brukligt är då man fyller 65 år. I samband med detta kom också han första pension. Denna var på 8022 kr.

Min far, vi kan kalla honom Sven Svensson för enkelhetens skull, började som lärling när han var 13 år gammal. När han var 18 fick han flytta från byn där han växt upp för att det inte fanns jobb. Han flyttade till en större stad för att jobba som byggnadsarbetare. Detta har han gjort fram till pensionen. Han har förslitningsskador i armar, rygg och knän till följd av hårt och tungt arbete. För detta belönas han således med 8022 kr per månad fram tills han dör.

I motsvarande har vi en minimipension i Sverige, denna går till alla dem som inte arbetat. Denna är på 6500 kr. Detta innebär att Benke Benkesson som missbrukat hela sitt liv och suttit fängslad mestadels av livet, eller Mohammed Mohammedsson som kom till Sverige när han var 65 och aldrig arbetat en enda timme i Sverige, får ut 6500 kr varje månad.”

”För ensamhushåll kan ÄFS – kontantbelopp plus betald hyra – motsvara 11.000 kronor skattefritt. Det blir mer än vad många svenska pensionärer får ut efter skatt.”

Göran Persson:

Jag är säker på att det vi gjort inte kommer att vara populärt om 20 år, när de som går i pension ser vad vi gjort. ”

Om det nya pensionssystemet. Citerad i Expressen,18 februari 2005.

Göran Persson och Anitra Steen har numera bytt torpet mot ett godsBengt Westerberg, utreder hur man skall bemöta vardagsrasism och lärare skall utbildas för detta ändamål för det är på skolgolvet man kan vinna kampen för nya generationer, enligt propagandaminister Ullenhag!


Här är entreprenörerna och de som skall rädda pensionerna i framtiden.

 
Rubriker:Misstänkt för mordförsök - riskerar utvisning, skulle få men om han utvisas
1 kommentar:

  1. Det finns inget västland utan att de är mer eller mindre under isen. Man behöver inga större kunskaper för att räkna ut vartåt det barkar om man har öron och ögon som fungerar och inte bor i ingemansland långt ut i obygden. Men det tycks verka som att större delen av bla Svenska folket är döva blinda stumma boendes långt ut i tassemarkerna där nymodigheter som dator och mobiltelefon inte fungerar.

    SvaraRadera