torsdag 29 november 2012

DE GODA, DE ONDA OCH DE DUMMA.Statsminister Reinfeldts tal i riksdagen:

”Att hävda att det finns en grupp … som svenskar… visar sig väldigt ofta vara svårt att sedan definiera.”


De flesta människor som ställs inför ett viktigt valtvekar väl och undrar vad för konsekvenser detta kan föra med sig. Speciellt de beslut som som kommer att drabba sk, elaka människor som måste stoppas för att vidhålla sina onda åsikter om vissa fenomen, som massinvandringen av ekonomiska asylturister, som aldrig får ifrågasättas av de onda-  enligt den sk,Pk-liten, dvs.de goda.

I denna självutnämnda elit förekommer det personer som av egen kraft tagit sig den mänskliga rätten att ge sig själva tillåtelse att göra livet obehagligt för dem som med en istadig envishet, som hade hedrat den suraste åsna ,fortsätter med att hävda sin rätt till att fritt få hysa och framföra sina icke politiskt korrekta åsikter, när det gäller det vanvett som kallas ”flyktingpolitik”i landet Sverige.

De goda, åt oss i fortsättningen kalla dem för Floskelspottare (FS)har en förkärlek för att ta till sina argument, vilka blir alltmer uttunnade och avslagna ju mer sanning som kommer fram om denna galenskap som har drabbat Sverige de sista 20 åren och som i en klämkäck ”snoa” accelererar till en malström av lögner, mörkanden och förnekelse om vad som sker i landet utan att svensken upplyses av detta.

Dessa FS:are har med dunkla krafters,stödtruppers, hjälp spridit sin draksådd för att övertyga invandringens alla fördelar för vrenskandes svenskar, som visar en alltmer vaknande medvetenhet om- inte bara vad som försiggår ,men också om vad som komma skall -för de som skall leva här i en alltmer förmörkad framtid.

Vi har fått in en kriminalitet som vi i våra vildaste fantasier,aldrig ens kunde tänka oss.
Vi har fått in hedersmord med bl.a ”käckt kast med flicka från balkong”, misshandel och mord på unga såväl som medelålders och äldre. Rån på gator och torg mot alla kategorier av svenska urbefolkningen, gängkrig på offentliga platser,massvåldtäkter på våra kvinnor ,unga som gamla, grymma hatbrott mot svenskar vars ursprung är den enda orsaken till dessa brott, grundad på verklig rasismen,som sällan eller aldrig blir lagförda p.g.a. att en antisvensk lag har tagit som att svenskarna finns inte som gruppbetraktad!

Om vi bara för en sekund yppar ett litet pip i protest mot denna påtvingade plåga som drabbat ett folk som inte bett om detta, så är de goda FS:arna där med att försvara sina ”skyddslingar” med en frenesi som skulle få en spansk flamencodansare att bli grön av avund!.

De vrålar sitt mantra om tolerans, mot dessa importerade, många gånger mer intoleranta mot oss, som tvingas försörja dessa kvarnstenar som hängts runt våra halsar. Kedjorna skaver alltmer djupa sår in i köttet utan att vi kan göra något åt det.

Möjligtvis lite skuggboxning mot en dålig upplyst vägg som kallas bloggar på internet.
FS:arna vädjar om vår förståelse om att vi måste inse hur svårt dessa importerade pensionsräddare haft det i sina hemländer. Ni måste acceptera sade Sahlinskan,”Hur kan det vara så svårt att fatta detta.??? Varför är ni så onda?

När FS:arnas urvattnade, avslagna argument tryter och det gör de ganska snart,  så tar de till brösttoner och med naturlagarna som sina katekeser  hymlar om Gud och humanitet med godhetens krokodiltårar rinnande ner för sina köttiga kinder.

De är självutnämnda skyddshelgon för invadörerna och de kan aldrig föreställa sig att vad de gör och vad de säger är fel. Vansinnigt, vanvettigt, galet fel! 

Dessa FS:are har i sina snäva föreställningar om vad godhet går ut på, att de rätta åsikterna-deras! - är ett tecken på medkänsla, tolerans och ”intelligens”.

De vägrar konsekvent att se sanningen i vitögat, trots att de uppenbart blir klart irriterade av smolket i detta stirrande öga.

De vägrar konsekvent att inse konsekvenserna och påföljderna av sin godhet, av vad detta har gjort med vårt land och framför allt vad denna tossegodhet kommer att göra med kommande generationers väl men framför allt VE!!!

Den nedärvda? Självpåtagna rätten att kasta sina, betydelsebefriade floskler på oss som är onda och nekar till att tolerera intolerans och importerad rasismen mot oss, de fortsätter med att framföra en alltmer omfattande godhet, som kommer att bli vårt folks undergång. De är ju de utvalda, goda representanterna för en politik, som inget har att göra med godhet mot de egna, de finns ju ändå inte!

Och som sagt var och skrivet är:

VI BLEV ALDRIG TILLFRÅGADE - Vi , de onda/Katinka Glahd.

 Några av de verkligt goda!

 Först den godaste av dem alla. Bengt Westerberg.

 Annie Lööf anser att vi har plats för 40 miljoner människor i Sverige
 Åsa Romson vill ha fri invandring och rätt till vård för papperslösa
 
 Birgitta "minaret" Ohlsson vill avskaffa Sverige som nation. 
Vill ha minareter i Sverige

3 kommentarer:

 1. Är det en äkta lägenhetsannons som Jonas Sjöstedt har satt in? Eller är det ironi?

  Roger Klang

  SvaraRadera
 2. Det är säkert ingen äkta lägenhetsannons.
  Sjöstedt skulle aldrig bosätta sig i ett invandrartätt och otryggt bostadsområde.

  SvaraRadera
 3. En undran: De i artikeln ovan som vill avskaffa eller fortsätta att fördärva Sverige, - varför bor de kvar?

  SvaraRadera