lördag 10 november 2012

De "goda" riksdagsmännen och journalisternaTill: Samtliga riksdagsmän, tidningsredaktioner och ledarskribenter, TV-redaktioner  Magnus Wrede m.fl

Kopia till:
DFU Hansen;DFU Flydtkjaer;jantippe@yahoo.com;df@ft.dk;Venstre pressen;Konservative;Df Messerscmidt;partikontoret@partikontoret.dk;sf@sf.dk;debat@berlingske.dk;Brian Askvig;Berlingske Tidene;jbh@weekendavisen.dk;tva@dr.dk;Mikael Jalving;udland@berlingske.dk;Weekendavisen;Danskeren;

Från: Kenneth Sandberg

I den Politiska Korrekthetens megafon Dagens Samhälle (nr 39 2012) skildrar Magnus Wrede hur några politiker blivit utsatta för trakasserier.

För formens skull handlar det förstås om det som drabbat representanter för etablissemanget, en socialdemokratisk respektive miljöpartistisk kommunpolitiker. Illustrerat med feta rubriker som “Misshandlad av nazister”.

En stilla undran: Har det alldeles undgått Magnus Wrede och hans kollegor alla de trakasserier, överfall och mordhot som sverigedemokratiska politiker och andra kritiker av den förda invandringspolitiken utsatts för under många år.!?

Där det aldrig höjts en röst från etablerat politikerhåll till avståndstagande eller fördömande av övergreppen. Där tvärtom rånluvemaskerade vänsterhuliganer uppmuntrats av bland andra Pierre Schori (“främlingsfientlighet ska jagas och kriminaliseras”) och Fredrik Reinfeldt (“...inte ska bli förvånade om sådant händer”).

Och där det i förekommande fall av uppmärksammande från medias sida rubricerats som “anti-rasister protesterade mot högerextremister”.
//Kenneth Sandberg

Sent: Friday, November 09, 2012 6:31 PM
Subject: Ang. (S)tackars politiker...
Bäste Kenneth

Det finns två, kanske tre, former av politisk förföljdelse, det borde du veta som gammal kommunist:

1) De som profiterar på att offentliggöra hur de blir förföljda, det är deras livselixir - dagens SD-dare är bästa exemplet men vi har också enskilda personer från andra partier som råkar ut för att deras åsikter upprör någon så till den milda grad att de måste meddela pressen

2) Vi andra som under åratals har fått dras med förföljelse från olika håll men valt att aldrig offentliggöra detta (fast jag har en gång för länge sedan polisanmält ett hot, det skall medges); jag skulle kunna skicka en dröse brev som anfaller mig från alla de håll för att inte våga diskutera t.ex. invandringsfrågan, jag skall döden dö och allt annat, jag är en landsförrädare och långt värre; vem det kommer ifrån undrandrar sig mitt vetande utom i några fåtal fall där vederbörande sätter ut namn och adress; detta kan man som seriös människa inte hålla på att belasta polisen och allmänheten med, det får de känsloamma i grupp 1 pyssla med. Men tänk om de skulle tvingas att ta ansvar också för svåra beslut? Huvva!

3) De som hängs eller exekveras på annat sätt, typ Lenins politbyrå från 19178 där alla utom kruskaja utrotades som galna hundar

Men visst är det synd om alla dem som är så känsliga för kritik att de tror att de är så betydelsefulla att någon vill göra dem illa. Det kan de leva länge på - så länge den känsliga pressen vidarebefordrar det i sin okritiska inställsamhet mot de vid- och åsiktskänsliga nationalisterna.

Jag förstår att både Lenin och Hitler och dagens SD-are avskyr dessa liberaler som kan se saker från två håll utan att skylla ifrån sig.

Hur länge skall SD och deras åsiktsfränder kunna fortsätta med att klaga på att de misshandlas, om inte fysiskt så dock medialt?!

GA.
(PS! det som är understruket är felstavat, min anm. DS!)

...............
Bäste (?) Gunnar,
Jag har svårt att avgöra vilket som har det största komiska värdet – dina rader nedan eller din kulramsexercis på Youtube (Gunnar Andrén förklarar matematik)

Men så här på aftonkanten får du hålla till godo med – och känna dig delaktig av – den kommentar jag lämnade till Magnus Wrede.

Patetiskt är bara förnamnet på Magnus Wredes  (MW) försök att framställa det som om MW´s/Dagens Samhälle´s och övriga massmedias publiceringar återspeglar i omfattning och allvar de trakasserier som invandringskritiker utsatts för.

Komiskt är också ifrågasättandet av miljöpartiet som en del av etablissemanget. Har det undgått någon mer än MW att Mp ingår i den 7-klöver – uppbackad av det Politiskt Korrekta massmedia - utifrån vilken SD´s “utanförskap” explicit definieras. Kanske MW rentav också missat att Alliansens uppgörelse om invandringspolitiken gjordes just med Mp..?

Enkelt och ärligt talat: MW´s krystade “försvarstal” är av precis samma sort som vi hört de senaste decennierna från massmedia.

Och allt färre blir de läsare som lever kvar i villfarelsen att dessa apologeter ens själva tror på det dom skriver.
Ha en trevlig helg/Kenneth Sandberg

...................
Nedan en folkflertalets företrädare ( med 4,7 procent enligt
opinionsundersökningen) som betackar sig för synpunkter från "pöbeln" (som
troligtvis har mellan 10-15 procent)...

//Kenneth
..........

-----Ursprungligt meddelande-----
From: Andersen Vilmer
Sent: Friday, November 09, 2012 7:35 PM
To: Kenneth Sandberg
Subject: SV: (S)tackars politiker...

Stryck mig från din mejllista!/Vilmer Andersen/Region Skåne


Sent: Friday, November 09, 2012 6:07 PM
Subject: SV: (S)tackars politiker...
men kan du inte ta och dö nån jävla gång, du vidriga människa? Trodde du hade gjort det, men nu börjar dina mejl dyka upp och förpesta min inkorg igen.

 From: per wirten
Sent: Friday, November 09, 2012 6:57 PM
Subject: Re: (S)tackars politiker...
Kenneth,
Stryk mig från din sändlista. Jag vill inte ha dina mail.
Tack/Per Wirtén


Läs mer:
Intressant korrespondens med svenska riksdagsmän
Den godaste av alla folkpartister – vem kan det vara? Just det idealisten Westerberg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar