måndag 19 november 2012

Det grova våldet mot svenska folketSveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag,
skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

 
Fr. Snaphanen:

Det är inte hennes land längre

HELSINGBORG. Misshandeln av den nästan 90-åriga kvinnan skedde den 12 november, men det var först vid 20-tiden på fredagskvällen som händelsen kom till polisens kännedom.-Den här damen var ute i Helsingborg, vid korsningen Mullegränden och Södra Strandgatan vid 18-tiden den 12 november, när hon såg ett gäng bestående av fem unga killar som stod och sparkade på en liten hund som var fastknuten utanför en butik, berättar Nils-Erik Svensson. Kvinnan försökte få de unga männen att sluta, men när hon ropade åt dem fick hon ett hårt knytnävsslag rakt i ansiktet. -Hon föll handlöst till marken, och då gav sig de här killarna på henne med sparkar. Det är en väldigt makaber historia, säger Nils-Erik Svensson.

-Hon berättar att det var totalt fem personer. Fyra av dem var delaktiga i misshandeln, och de pratade på ett språk hon inte kände igen. En femte person, som inte deltog, hörde hon säga några ord på danska. Samtliga ska ha varit i 17, 18-årsåldern, runt 170 centimeter långa och alla var klädda i mörka kläder, säger Nils-Erik Svensson. Polisen är ytterst måna att få in uppgifter från allmänheten gällande den fega misshandeln. 90-årig kvinna brutalt nedsparkad av gäng

Nu framkommer ytterligare, fasansfulla detaljer om hur misshandeln gick till. Igår trädde kvinnan fram i en intervju i Sveriges Radio och berättade själv om det inträffade.

- Jag kunde inte låta bli att säga ifrån. Det var kanske dumt av mig, men jag kunde inte tåla att se dem plåga ett djur, berättade kvinnan om bakgrunden till misshandeln.
När kvinnan låg på marken tvingade några av invandrarmännen isär hennes ben, medan andra sparkade henne med full kraft i underlivet, igen och igen.

- Jag trodde de skulle bryta mina ben, för de tog benen åt sidan och så sparkade de rakt fram, fortsatte hon.

Misshandeln ledde till att kvinnan drabbades av kraftiga blödningar från underlivet, hör sämre på ena örat och är rädd för att gå ut.”
Läs mer

Invandrarna som slog ner Carl Cedvander för att han ingrep då de attackerade hans hund hånskrattar i rätten då de får sin dom.
 I Tyresö attackerades en kvinna av ett gäng som bad om pengar och då hon svarade att hon inte hade några sparkade och slog de henne. Polisen har inga spår efter dessa män.

Inger i Landskrona som misshandlades på en parkeringsplats och som sedan avled av sina skador.

Mord på ett äldre lantbrukarpar utanför Alingsås.

Listan kan göras hur lång som helst på alla de rån, överfall och t.o.m. mord på äldre svenskar som skett de senaste åren.

Vi skall inte heller glömma bort alla våldtäkter på svenska flickor och vad de dagligen kallas för av invandrarna ”svennehoror” och horor. Nu gör man stor affär av att Erik Almqvist tilltalade en kvinna på det viset men detta tilltalsord förekommer dagligen på svenska skolor och andra platser. Vad gäller svenska män så talar invandrarna om dem som ”vitingar” och ”svennar”!

Kommer ni ihåg Elin Krantz.? Ung svensk flicka som just flyttat till Göteborg för at utbilda sig. 
 Hon mördades av en man som ingen egentligen visste var han kom ifrån. Han hade inte ens flyktingstatus. Han försökte ljuga och säga att han försökt hjälpa henne då hon blev attackerad av några män! 
 Elins baneman

Läs mer här och här

Kommer ni ihåg Emma? Som blev halvt ihjälslagen av sin pojkvän och lämnades att dö på ett fält. Polisen som hittade henne började gråta för det var det värsta han sett. Han trodde aldrig att hon skulle överleva.


 

Margot Wallström har vi sett gråta och prata om hur hemskt det är för kvinnor i Kongo. Det vore klädsamt om hon också grät över alla svenska flickor som utsatts för grovt våld och mördats.  


HAR NI HÖRT NÅGRA AV VÅRA POLITIKER ELLER JOURNALISTER BEKLAGA ALLA DESSA HÄNDELSER?
3 kommentarer:

 1. Alla dessa dåd är politiska dåd, utförda av den svenska riksdagen mot den egna befolkningen. Det här är högförräderi!

  Dessa riksdagsmän har satts att representera det svenska folket men representerar istället en främmande makt; islam.

  Högförräderiet måste beestraffas och det finns ingen anledning att rösta på dessa högförrädare. De tillhör ett kriminellt nätverk och om man vill bli rumsren där så måste man bli lika kriminell själv.

  Det finns med andra ord ingen som helst anledning att rösta på något av partierna i riksdagen. Ju färre som röstar desto räddare blir förrädarna, för så brukar politiska slödder i andra diktaturer reagera.

  De vill att man röstar, för då känner de sig trygga.

  Rösta inte på dessa mördare och penalister som sitter i riksdag och regering. Det är den starkaste demonstration man kan göra, jämte att uttala stöd till europas revolutionärer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skriver DB att ju färre som röstar desto räddare blir förrädarna så är det i andra diktaturer. Det må så vara i andra länder men VI befinner oss i Sverige och här finns knappast något sen årtionden tillbaka som går att gemföra med andra länder. Så ett lågt valdeltagande påverkar knappast Landsförrädarna. Jag personligen väntar på den dag när medborgargarden blir ett måste för då kan vi SVENSKAR få lite balans till PACKET. Då finns möjligheten för gemene man och kvinna att gå från ord till handling.

   Radera
  2. Kombinera dessa medborgargarden och senare milis och paramilitär med att folk inte röstar. Då minskar naturligtvis det kriminella nätverkets legitimitet i riksdagen ännu mer.

   Det betyder att det blir lättare att få acceptans för revolution om inte de kriminella i riksdagen får så många röster.

   Om man sedan genomför enkäter om hur många som sympatiserar med gardena, milisen, paramilitären och det visar sig att en majoritet hade önskat att dessa styrde istället för det kriminella nätverket som för närvarande styr, då blir det lättare att genomföra revolutionen.

   Om det istället visar sig att lika många röstar på det kriminella nätverket i riksdagen som på revolutionärerna så skapar det bara förvirring.

   Det är mycket viktigt att man inte röstar för att visa att man inte har något förtroende för dessa högförrädare som har intagit riksdagen. Så det är inte bara det att förrädarna blir rädda, det handlar i hög grad om legitimitet inför folket.

   Radera