onsdag 14 november 2012

Det som är för länge sedan förbiFrån Snaphanen:

Fredrik skall gnugga "Svenssons" näsa i "mångfald".
 Om "han" röstar en gång till på Sverigedemokraterna. Det var huvudtemat i ett tal som Reinfeldt höll nyligen på Stockholms Universitet. Svenska politikers resonemang går emot alla andras i västvärlden.

De har - som man förleden kunde höra från Bengt Westerberg - en önsketänkande teori att Dansk Folkeparti och inte den bistra verkligheten har förgiftat hela det politiska livet. Den teorin är nästan lika hållbar som Dominoeffekten.
  
Man får ha förståelse för att den narcissistiske och neurotiske Reinfeldt ser det som en personlig förolämpning att 9% (nu senast 11.9 övers;anm;) kommer att rösta på SD.

Det kan lätt gå upp till 15-20% inför nästa val val 2014 , och vad har han då att hota med?
Efter 2014 är han för övrigt inte längre statsminister längre (Gud give övers,anm) som opinionen framstår redan nu./Övers,Katinka Glahd.”

Beträffande gnugga ”Svenssons näsa i mångfald”:

 ”I oktober 2009 så framkom det genom en av Tony Blairs tidigare rådgivare Andrew Neather att Labour under 2001 ville genomföra en aldrig tidigare skådad massinvandring till Storbritannien. Enligt Andrew Neather ville man »rub the Right’s nose in diversity«, alltså »doppa högerns näsa i mångfald«.”


Kulturmarxisterna lär av varandra. Nu är Storbritannien en nation i ruiner.

Per Gahrton blev inblandad i en  olycka och anklagades för fylleri men frikändes. Han menade att han blev så chockad så han drack ur den öppnade vinflaskan och några ölburkar då han stoppades av polis.

 
Anna Kinberg-Batra, gift med ”humoristen” David Batra, menade att stockholmare är smartare än lantisar och upprepade detta flera gånger. Hon var nykter.

Någon recensent undrade för övrigt när David Batra, som försörjer sig som komiker, sade något roligt
 
Så här skriver Katinka Glahd om drevet mo Sverigedemokraten Erik Almqvist.

Det som är för länge sedan förbi.

Det som hänt i det förgångna kan alltid senare utnyttjas av personer var dunkla syften för detta vi inte alltid förstår.

Att Expressen igår och idag har slagit rekord i att föra fram en ”Nyhet” (2.5 år gammal)visar klart vad dessa journalister, som med all rätt en gång benämndes, Andens tattarfölje, av en svensk nationalskald, att deras ”dunkla syften”, och nu står det helt klart - är att rasera möjligheterna för ett nordiskt fritt folk att försöka förbli detta - genom att rösta fram ett
Sverigevänligt och svenskvänligt parti som Sverigedemokraterna!

 I över tjugo år har vi som sett hur folkförräderiets ansikte alltmer tagit över Medusans infernaliskt , förljugna argument för att övertyga ett vrenskande folk om det mångkulurella samhällets (läs det monokulturella,teokratiska ,Kalifatet) alla goda egenskaper!!

Det faktum att 10% av den svenska väljarkåren i sann demokratisk anda är beredda att ge Sd betydligt fler mandat i beslutande församlingar hela vägen upp till Riksdagen får tattarföljet att förlora sans och vett med att komma med något som länge sedan är förbi.

Några unga män i partitoppen på väg hem på en gata blir överfallna och trakasserade av personer som inte har samma politiska uppfattning och ett ordutbyte sker.

Vad som säges är relevant för vad svenskarna dagligdags får höra på gator , bussar och offentliga platser, som tex, svennebög, hora,rasist,nazist och andra epitet.Men om detta skrives inte!

I ”stridens hetta” och som en kraftfull ung man kan man kanske gå över gränsen i sin kränkthet och välja ord som inte anses som politiskt korrekta och kanske får man ha förståelse för det i en trängd situation.

Expressen tar dock till att girigt suga i sig en ”nyupptäckt videosnutt” och lägga ut den till allmän beskådan trots att detta hände innan Sd kom in i Riksdagen just i de dagar Sd ligger som tredje parti i alla opinionsmätningar är ett tillslag mot Sd och deras väljare. Detta är helt uppenbart! Det sk ,dunkla syftet ligger avslöjat på bordet och visar på att dagens journalister inte tycker att sanningen är det viktigaste för dem som yrkesmän. De vältrar sig i den dy de själva åstadkommit genom att glömma bort det egentliga syftet VARFÖR de är, just där de är. Att skriva sanningen om vad som verkligen sker i vårt land och inte tro att de är där för att fostra det svenska folket till att unisont sjunga den politiska korrekthetens lov,medan det snällt tågar fram emot avgrundens rand och sin egen förintelse.

Tattarföljet borde besinna sig och ifrågasätta vad de idag har gjort Sverige,svenskarna och deras möjligheter att kunna välja en framtid för sig och sina barn.Framför allt, VARFÖR de har gjort detta!Tydligen inser de inte att detta kommer att slå mot deras egna barn i en mycket snar framtid.

De borde gråta över att de med sitt missbruk av sin ställning i media och begrunda vad de gjort sitt land och dess befolkning, våra barn, sina egna barn, när de utan att tveka tagit sida för ett folkbrott, som i sitt vidriga utformning får Vidkun Quisling och hans gäng – på den tiden det begav sig för dem - att framstå som en skock förvirrade byfånar som inte visste vad de gjorde,men gjorde fel, när det trodde sig ha rätten till detta på sin sida.

 En spark i ilskan och ett ord som Blattelover är vardagshändelse och petitesser om man jämför mot vad folket får utstå dagligen i tattarföljet lyckoland.

Men att stödja en utveckling som frammanat en grotesk och urskiljningslös massinvandring är ett folkförräderi som aldrig kan försvaras. Aldrig någonsin!

”Den politiska korrekthetens värld är en instängd, likriktad värld även om den definierar sig som mångkulturell. Det är en värld där demokratin är överflödig, eftersom alla sanna demokrater har samma idéer och resten, per definition,  är antidemokrater som skall exkluderas”. Jonathan Friedman.”


Tycker du om katter? 

Stöd Stockholm Katthems verksamhet och köp kattkalendern 2013


1 kommentar:

  1. Mycket bra skildring av verkligheten som sker i Sverige och svenska folket.
    Jag förstår inte att man bara vill behandla sitt eget land och folk på detta nedsättande sätt det är fruktansvärt.
    Sanningens ögonblick är er hack i häl så ni kommer inte undan om det var det ni trodde.
    Det är det egna folket som kommer att döma er utifrån vad ni har åsamkat Sverige och folket.

    SvaraRadera